Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar annem geldiii anneme söledim çok mutluyum bana çok iyi geldi
Amaaa 3. kürtajımı ve 2tüp bebegi bilmio bunu ilk denemem sanıo kızım ben anneannemi olucam dioo
dedim anne hemen kendini adapte etme belkide olmaz yooookkk yooookk olucak bak gör dio ikiz torunum olacak dioo

Canı Allah tamamlasın inşallah mutluluğunuzu. Bugün İnci ve senin için yasin okudum aLLAH KABUL EDER İNŞALLAH...

Beklemek çok zor. Çoğunlukla yatma modundayım. Ayağa kalktığımda kendimi kötü hissediyorum ama mecburen kalkıyorum.

Evet çok zor. Sabrı öğreniyoruz canım galiba...

Nergis abla napıyosun ben seni rüyamda gördüm çok tuhaf ya
Siz hataydınız demi bizde hataya taşınıyoduk sana komşu oluyordum ben tayinimiz oraya çıkmış
Oğlunla oyun oynuyoduk
Bide bebeğin olmuş kızdı ama baya esmerdi böyle çok tuhaf hayırdır inşallah

Hamilelik uykuyu fazlasıyla getirirmiş. Yat uyu canım :)

Yatıcam da bu sefer sabahın köründse uyanıyorum:)) Ytarım birazdan şu ağzımdaki zehir tadı olmasa süper olacak...:))

Dünkü halimizi görmeliydiniz. Ömrüm boyu unutamam hele son yarım saati.

Haklısın canım biliyorum o beklemeyi. Cem Bey bize birazdan alacağım sizi dedi 15 dakika bekletti sanki bir asır gibiydi o süre...

Hayır olsun belki çıkar ne güzel olur oynatırız bebeleri...:))

Ben hiç rüya görmüyorum ya

Hatırlamıyorsundur canm ben her gece görürüm:))

Merhaba kızlar...Bir ay önce dokuz haftalık bebeğimi kaybettim...Yapılan testte turner senromu çıktı..Forumda sağolsun bir arkadaş PGT den bahsetti.....Bu PGT yönemi ile gebe kalabilen varmı....Nedir nereye gidilir maliyeti ne kadardır...Yardımcı olurmusunuz bana

Nergis abla senin hamileliklerin baya ağır geçiyor galiba Allah yardımcın olsun
Ben bile 5 haftalık hamileyken ölürdüm içim bayılırdı kusmaktan
Annemde öyleydi tükrüğünü yutamazdı kadın genetik galiba bu haller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…