Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım benimmmm bak gör seninde transferin olucak sanada dualar edicez ve test gününü sayıcaz inşallahhhh
Aminnnnnnnnnnnn kimse kalmasın inşallahhh herkes hamile kalsınnn
Allah razı olsun cnmmm allah sendende razı olsun sende bizlere hep destek oldunn inşallahhh herkesin deilekleri yerine gelicek herkes çok mutlu olucakkkk
Allah'ım nazarlardan saklasın ikinizi canım benim 10 mayıs büyük gün desene :) inş hem sen hem de hazadeden güzel haberler gelecek melekler sizinle olsun

İnşallahhhhh petunyaa sira sizlerde şimdi sizler için heyecan başlıycaz az kaldı sizlerinde transferleri olucakkkk ben inanıorummm

Kızlar bu arada 10 Mayıs benim evlilik yıldönümüm biliomusunuzzz inşallah bizim için büyük mutluluk olucakkkk

İnanamıyorum süper denk gelmiş :) Umarım o gün çifte bayram yaparsınız canım benim
Ve umarım güzel haberimle ben de ortak olurum

İnşallah 2 güzel haber alıcaz veeeeee bu mutlu günümüzde 5.senemize 3 kişi olarak giricez canımmm...
Bu arada nasılsın benim çok kasık agrım varr

Hadi inşaallah :)

laveque'nin dediği gibi transfer sonrası sendromuna girdik sanırım Bende henüz bir şey yok. Karın bölgem ağrıyor biraz. 10 mayıs çabuk gel

Kızlar bu arada 10 Mayıs benim evlilik yıldönümüm biliomusunuzzz inşallah bizim için büyük mutluluk olucakkkk
maşallah canım inşallah çifte mutluluk yaşarsın mutluluğun hasını yaşarsınız inşallah

incim çabuk gelsin inşallah 10 mayıs müjdeniz olacak ben inanıyorumm inşallah

tatlım biz doğal deniyoruz eğer olmazsa yaz sonu gibi tedaviye başlarız diyorduk ama dün itibariyle işe girmiş bulunmaktayım o yüzden 2013 olur bizim tedavi tabii bu arada ben geldim demezse bu aralar evren hep bana bize güzel haberler yolluyor hepinizin tek tek iyi haberlerini aldık benim de adet günüm normal şartlarda sizin test gününüze denk geliyor belli mi olur belki yüce Allah'ımın izniyle ben de aranıza katılırım

Son düzenleme:
Ewettt 10 MAYISS Ne olur gell ben birde evde tekimbiliomusunuz annemin haberi yok kayınwalidemde gelmedi

Canım ben de tekim :) Söylemedik kimseye.

Hayırlı olsun işin canım.

Hazadecim ve incicim ay cok sevindim ikiniz adina,dün kisa girdim 5de doktora gidicegini yazmissin cok heyecanlandim,sayfalari heyecanla okudum bide ne göreyim yumusun seninle kendime dua ederken sizlerede dua ediyorum isimlerini tam hatirlayamasamda allahim takip ettigim sayfadakilerin göbislerini saglikli,hayirli,imanli,ömürlü yumuslarla doldur diyorum. Darisi diger Anne adaylarinin basina insallah en kisa zamanda,hadi 10 mayisida atlattikmi ku inanmiyorim atlaticana ve 9 aylik serüvene basliyoruz.

Selam kızlar ;

Yaşadığımız süreçler çok çok zor süreçler. Allah bize büyük bir sınav vermiş. Tüp bebek tedavisi stresli bir tedavi iken bizim ekstra streslerimiz var. Yumurta sayısı, döllenenler,, 5. güne kaç tane gidecek.. En önemlisi de sağlıklı bulunacak mı ? İnci'nin hastanedeki bekleyişini okuduğumda bu stresi daha da iyi anladım. Hiç kolay değil gerçekten de .....Neyse ki ; Üst üste çok güzel haberler aldık. Topiğimiz şeytanın bacağını kırdı. Bizim için sağlıklı bulunması hayalken iki arkadaş üst üste sağlıklıyı bulup transfer oldu. İnşallah 10 gün sonra da hamile haberleri ile şenleneceğiz Ve bu neşeli halimiz devam edecek Darısı dileyen, isteyen tüm arkadaşlarımın başına...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

maşallah canım inşallah çifte mutluluk yaşarsın mutluluğun hasını yaşarsınız inşallah

incim çabuk gelsin inşallah 10 mayıs müjdeniz olacak ben inanıyorumm inşallah

Saol cnm benimmm dilerim sizlerde hepiniz bu aşamalardan geçer hepimizde anne oluruz inşallahhhh

Amin cnm dilerim Allahdan hepimiz bir gün anne oluruz veee olucazz az kaldııı bakalım 10 mayıs ak günmü kara güğnmü belli olucak ama ben biliorummm olucaz hepimiz anne olucazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…