- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #9.201
böyle soranlara can kurbanCanım bizde sordular hangisini istiyorsunuz diye.
canım benim iyi geceler Rabbim rahatlık versin bebişinle ilk gecen en huzurlu gecen olsun inşallahHerkese iyi geceler kızlar
Canım benimmmm bak gör seninde transferin olucak sanada dualar edicez ve test gününü sayıcaz inşallahhhhHeheheheinşallah hepsi de hamile olacaklar Benim birkaç ay var daha... Allah'ım inşallah yüzümüzü güldürecek. Kızlar hamile arkidişler ( Mattika ,Chnb, Hazadee , İnci ) dua edin bize... Hamişlerin duası kabul olurmuş
Aminnnnnnnnnnnn kimse kalmasın inşallahhh herkes hamile kalsınnnEvime geldim kızlar. Ömrümden ömür gitti desem yeridir. Saat 4.30'da hastaneye vardık. Sonuç 6'yı bulabilir dediler. 6 oldu yok. Semra Hanım geldi, bekliyor yok. Sonra o gitti biz hala bekliyoruz. Saat 6.50 gibi genetik doktorumuz Cumhur Bey geldi. Eşim de şaşırdı ben de şaşırdım onu görünce. Dedik herhalde olumsuz haber, teselli edecek bizi :) Galoşları giyip toplantı odasına geçtik. Raporu önümüze uzattı, yüzü tebessümlü. Her şey çok hızlı oldu, 10 dakika konuştuk ve beni hemen odaya aldılar. 5 dakika içinde işlem bitti. Ekrandan gördüm miniğimiHala inanamıyorum Test günüm 10 mayıs. Allah'ım pozitifi de görmeyi nasip eder inşaallah. Destekleriniz ve dualarınız için çok sağolun kızlar. Hepinizi çok çok seviyorum. Allah'ın izniyle sırayla hepinizin transferini kutlayacağız. Art arda gelen kötü haberlerden sonra şimdi iyi haberler zamanı
Cnım hoşgeldinnnn vallahi ne dualar ettim cnm bilemezsin Rabbim emeklerini boşa çıkarmadııı bakkk bu arada transfer günümüz aynıı aman allahım ne güzelll şimdidien heyecandan ölüorumm
[/QUOTE=petunya35;24368588]incicim çok sevindim canım bebeğin seninleymiş :) inş sıkı sıkı tutunur annesine dualarım sizinle ayy ne güzel ya arka arkaya güzel haberler geliyor sıra bizde kızlar hamile olmayan kalmasııııııııınnnnnnnnnnnn
Allah razı olsun cnmmm allah sendende razı olsun sende bizlere hep destek oldunn inşallahhh herkesin deilekleri yerine gelicek herkes çok mutlu olucakkkkchnb, laveque, akasya, hituci, mattika, hazade, merve, petunya, sifa, gelincik, aydan, maiumut, trkuaz (umarım kimseyi atlamamışımdır :26:)... İyi ki varsınız kızlar, iyi ki sizleri tanımışım. Bu zorlu yolda birbirimize çok destek olduk, birbirimizi tanımamıza rağmen çok güçlü bir bağ kurduk ve birbirimiz için dualar ettik. Hepinizden Allah razı olsun... Ben herşeyin hepimiz için çok güzel olacağına inanıyorum, sizler de inanın.
Allah'ım nazarlardan saklasın ikinizi canım benim 10 mayıs büyük gün desene :) inş hem sen hem de hazadeden güzel haberler gelecek melekler sizinle olsun
Kızlar bu arada 10 Mayıs benim evlilik yıldönümüm biliomusunuzzz inşallah bizim için büyük mutluluk olucakkkk
İnanamıyorum süper denk gelmiş :) Umarım o gün çifte bayram yaparsınız canım benim
Ve umarım güzel haberimle ben de ortak olurum
İnşallah 2 güzel haber alıcaz veeeeee bu mutlu günümüzde 5.senemize 3 kişi olarak giricez canımmm...
Bu arada nasılsın benim çok kasık agrım varr
maşallah canım inşallah çifte mutluluk yaşarsın mutluluğun hasını yaşarsınız inşallahKızlar bu arada 10 Mayıs benim evlilik yıldönümüm biliomusunuzzz inşallah bizim için büyük mutluluk olucakkkk
Hadi inşaallah :)
laveque'nin dediği gibi transfer sonrası sendromuna girdik sanırımBende henüz bir şey yok. Karın bölgem ağrıyor biraz. 10 mayıs çabuk gel
Canım benimmmm bak gör seninde transferin olucak sanada dualar edicez ve test gününü sayıcaz inşallahhhh
Aminnnnnnnnnnnn kimse kalmasın inşallahhh herkes hamile kalsınnn
Allah razı olsun cnmmm allah sendende razı olsun sende bizlere hep destek oldunn inşallahhh herkesin deilekleri yerine gelicek herkes çok mutlu olucakkkk
İnşallahhhhh petunyaa sira sizlerde şimdi sizler için heyecan başlıycaz az kaldı sizlerinde transferleri olucakkkk ben inanıorummm
Ewettt 10 MAYISS Ne olur gell ben birde evde tekimbiliomusunuz annemin haberi yok kayınwalidemde gelmedi
tatlım biz doğal deniyoruz eğer olmazsa yaz sonu gibi tedaviye başlarız diyorduk ama dün itibariyle işe girmiş bulunmaktayım o yüzden 2013 olur bizim tedavi tabii bu arada ben geldim demezsebu aralar evren hep bana bize güzel haberler yolluyor hepinizin tek tek iyi haberlerini aldık benim de adet günüm normal şartlarda sizin test gününüze denk geliyor belli mi olur belki yüce Allah'ımın izniyle ben de aranıza katılırım
teşekkür ederim incicim ilaç gibi geldi iş :) kafa dağıtırım bol bol
maşallah canım inşallah çifte mutluluk yaşarsın mutluluğun hasını yaşarsınız inşallah
incim çabuk gelsin inşallah 10 mayısmüjdeniz olacak ben inanıyorumm inşallah
Saol cnm benimmm dilerim sizlerde hepiniz bu aşamalardan geçer hepimizde anne oluruz inşallahhhhHazadecim ve incicim ay cok sevindim ikiniz adina,dün kisa girdim 5de doktora gidicegini yazmissin cok heyecanlandim,sayfalari heyecanla okudum bide ne göreyim yumusun seninle kendime dua ederken sizlerede dua ediyorum isimlerini tam hatirlayamasamda allahim takip ettigim sayfadakilerin göbislerini saglikli,hayirli,imanli,ömürlü yumuslarla doldur diyorum. Darisi diger Anne adaylarinin basina insallah en kisa zamanda,hadi 10 mayisida atlattikmi ku inanmiyorim atlaticana ve 9 aylik serüvene basliyoruz.
Selam kızlar ;
Yaşadığımız süreçler çok çok zor süreçler. Allah bize büyük bir sınav vermiş. Tüp bebek tedavisi stresli bir tedavi iken bizim ekstra streslerimiz var. Yumurta sayısı, döllenenler,, 5. güne kaç tane gidecek.. En önemlisi de sağlıklı bulunacak mı ? İnci'nin hastanedeki bekleyişini okuduğumda bu stresi daha da iyi anladım. Hiç kolay değil gerçekten de .....Neyse ki ; Üst üste çok güzel haberler aldık.Topiğimiz şeytanın bacağını kırdı. Bizim için sağlıklı bulunması hayalken iki arkadaş üst üste sağlıklıyı bulup transfer oldu. İnşallah 10 gün sonra da hamile haberleri ile şenleneceğiz Ve bu neşeli halimiz devam edecek Darısı dileyen, isteyen tüm arkadaşlarımın başına...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?