- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #9.301
Hoşgeldin canımmmm saol Allah razı olsun güzel haberi pozitifle vericez inşallahh sen nasılsın bıcırıklar nasıl özletiosun kendini vallahiiimerhaba kızlar...inci,lave,hazade,chnb,akasya,aydan,mattika...
geçmişe baktım şöyle bi..
inci ve hazade güzel haberlerinizi okuyunca çok sevindim.inşallah hayırlısıyla sağlıkla pozitif sonuç aldığınız ve bebeklerinize sağlıkla kavuştuğunuz haberlerinizi de alırız.
aramıza yeni katılan delikız arkadaşımızada hoşgeldin diyorum.inşallah sendede böyle güzel haberler alırız.
Hadi gitde gel cnm şifa olsun inşallahhhKızlar ben iğneye gidip geleyim bir:))
Aaaaaaa Aşk olsun Akasyacımm kötü düşünmek yokk Hadise iyiii iyiyi çağırıcaz gelllll gelllll dieeee ewet Bu bize allahın taktiri zor bir durum ama aşılmıycak bişey deil 3 de olmaz 4 olr oda olmadı 5 olur hayat çok güzel inanki kendini motive ett herşey çok güzel olucakk senin test sonucunu hep birlikde mutlulukla kutluycazzzAz kaldı ama canım. Ama inan ki çok zor günler geçiriyorum. Belirsizlik insanı mahfediyor. Zaman geçmiyor sanki... zamanın bu kadar ağır aktığı hiç olmamıştı. Hayatım donmuş gibi.... Sürekli bu konuyu düşünmekten bazen delireceğim diye korkuyorumBakalım anne ve babamın testlerinde mutasyonun bulunmasını bekliyorum. Acı ama böyle
SENIN MESAJLARIN NEDENSE BENIM ICIMI KIPIR KIPIR EDIYOR .
SENDEKI BU UMUT VE SEVKI BEN DE KAZANMAK ISTIYORUM .
SENIN GIBI OLMAK GEREK . BENIM ICIM COKMUS BEN FARKINDA DEGILIM.
Vallahi canımm bende çok ağladım çok üzüldüm yıprandımmm neler neler çektim bir bilsenn ama bu zamana kdr yaşadıklarım neye yaradı hiçbişeye eşimle boşanmaya kdr geldimki eşim alttan aldıda beni bırakmadı dayanaklarımız eşlerimiz var ya olar bu tedavilerde bizi bıraksalardııı !!!! yokmu örnekler çooookkkk inankiii şükürler olsunki çalışıoruz eşlerimiz var bizler sizler varsınız ben artık ağlamıycam umut doluyumm hayatla mücadele edicem ve biliorumki öle yada böle bir gün anne olucammmmveee olucaksınızzzz
TSS CANIM :) nASIL BILMEZSIN BU KADAR TUP DENEMISSIN ??SEN KACIRIDIN GALIBA , BENIM BULDUGUM BIR TIP TERIMI OLMAKLA BERABER KENDISI TRANSFER SONRASI ARKADASLARIN DUYGULARINI ACIKLAMAKLA GOREVLIDIR YANI TRANSFER SONRASI SENDROME
Hoşgeldin canımmmm saol Allah razı olsun güzel haberi pozitifle vericez inşallahh sen nasılsın bıcırıklar nasıl özletiosun kendini vallahiii
Hadi gitde gel cnm şifa olsun inşallahhh
Aaaaaaa Aşk olsun Akasyacımm kötü düşünmek yokk Hadise iyiii iyiyi çağırıcaz gelllll gelllll dieeee ewet Bu bize allahın taktiri zor bir durum ama aşılmıycak bişey deil 3 de olmaz 4 olr oda olmadı 5 olur hayat çok güzel inanki kendini motive ett herşey çok güzel olucakk senin test sonucunu hep birlikde mutlulukla kutluycazzz
Ayyyy çok güldüm yaa hemen Googlee yazdımm TSS dieeee ayy çok güldüm yaaa vallahi cnmmm bebişlerimle konuşuorummm benimle kalırlarsa onları parka götürücegimi sölüorumm
Babası onlar için çok çalışıp bizleri tatile götürcek Dısney landa götürcek diorumm onlarda tamam anne madem ölee ben seninleyim diolar
evet benim genetikçim de volkan bey ..
pgt için ayrıca para istiyorlarmı pekii.
devlet güvencem var çok şükür..
bi de şunu merak ediyorum ..
biz şimdi ilk çocuk oldu diyelim 2.yi de istesek doğal yoldan denemek riskli olduğu için korunacağız mecburen ve yine tüple yapacağız o zaman değilmi off ALLAHIM offffff
inş. sağlıklıdır bebeğin ve bize umut olursun ..
insan kendini gerçekten hatalı mal gibi hissediyor..
Eşime belki de bir bebek veremeyeceğim ,benim yüzümden onu tadamayacak belki de bunları düşününce gerçekten çok üzülüyorum
Ama ne yapalım isyan da etmek istemiyorum ,ALLAHın yanlış işi olmaz vardır bunda da bir hayır ,kaderimizde çocuk sahibi olmak varsa her halukarda olur zaten yoksa da ne yapsak boş.
ALLAH hepimize sağlıklı sıhhatli çocuklar versin inş.
Az kaldı ama canım. Ama inan ki çok zor günler geçiriyorum. Belirsizlik insanı mahfediyor. Zaman geçmiyor sanki... zamanın bu kadar ağır aktığı hiç olmamıştı. Hayatım donmuş gibi.... Sürekli bu konuyu düşünmekten bazen delireceğim diye korkuyorumBakalım anne ve babamın testlerinde mutasyonun bulunmasını bekliyorum. Acı ama böyle
sonucumu istedim mail ile gelmiş .
47 tane 46 XX KROMOZOMU
2 Tane 47 XXX
1 tane 45X
YAZIYOR..
:18:
Ohhh birde türk kahvesi yap iç ne güzelll millet o kurbağa sesi iin ağvada milyonlar verio beee
Sende kredini felan tüketmiş deilsin yaşında sanki 45 ya Allah allah ne bu karamsarlık ya canım yeterki Allah ol desinn yaaaa yaş maş normal gebelikde çok fazla önemli ama tüpde o kdr da çok deil bak gör sende en kısa zamanda başlıycaksın ve hepimize yazıcaksın HAMİLEYİMMMMMMM dieee yeterki umutlu ol yeterki inan canım benimmm
Evet canım hem tüplere hem rahim içi, aklımızda soru işareti kalmasın dedi....
Canımcım bana önümüzdeki ay başlayabiliriz dediler, ama eşimle biz Haziran da düşünüyoruz bizim için daha uygun olacak... Aynen sana katılıyorum yeterki güç olmasın bir ay daha bekleriz biz yeter ki yüzümüz gülsün....
Merhaba hituci umarım sende iyisindir :)
Kolay gelsin canım
Süpersin valla............ :)
Hoşgeldin canımmmm saol Allah razı olsun güzel haberi pozitifle vericez inşallahh sen nasılsın bıcırıklar nasıl özletiosun kendini vallahiii
Hadi gitde gel cnm şifa olsun inşallahhh
Aaaaaaa Aşk olsun Akasyacımm kötü düşünmek yokk Hadise iyiii iyiyi çağırıcaz gelllll gelllll dieeee ewet Bu bize allahın taktiri zor bir durum ama aşılmıycak bişey deil 3 de olmaz 4 olr oda olmadı 5 olur hayat çok güzel inanki kendini motive ett herşey çok güzel olucakk senin test sonucunu hep birlikde mutlulukla kutluycazzz
Ayyyy çok güldüm yaa hemen Googlee yazdımm TSS dieeee ayy çok güldüm yaaa vallahi cnmmm bebişlerimle konuşuorummm benimle kalırlarsa onları parka götürücegimi sölüorumm
Babası onlar için çok çalışıp bizleri tatile götürcek Dısney landa götürcek diorumm onlarda tamam anne madem ölee ben seninleyim diolar
Hazadee süpersinÇılgınn kız Senin mesajların bir harika... Bebişler gelince sakın burayı bırakma. Sen bize lazımsın Moral kaynağımız bizim
Evet canım embriyo başına ya da toplu. Değişiyor merkeze göre. Ben 5 embriyoma 1800 tl ödedim. Bir de fish ve micro arraye göre yani yönteme göre de fiyat değişiyor. Canım boş verin doğalı olsun da pgt ile olsun. Takma canım... Tabi insan doğal ister ama olsun. Çok üzülme...Alt komşum var. Yıllarca olmamış. Tüp yaptırmış ikizleri var. Sonra korunmamış doğal hamile kalmış ama çocuklar küçük diyealdırmış. Ne kötü. Ne yaşanmışlıklar var tuhaf işte...
Canım anormal sayısı az aslında ama bu mozaikliği çözemiyorum ben sorun hepsinde vardır ya da yoktur ben hiç anlamıyorum ki benim eşimde oran daha vahim...
cevap verdiğin için teşekkür ederim
bilmiyorum ki işte 3 tanesi bozuk ama bu ne ifade ediyor cumartesi gidince ayrıntılı anlayacağım ..
yaa sorma ,bakabilecek gücü olmayana 2şer 2şer veriyor bizim durum var ama çocuk olmuyor ,
insanlar doğurup çöpe atıyor bizim gib iisteyenlerin eli boş kalıyor ..
ne yapalım sınavımız bu demekki .
senin eşinin kaç tanesi bozuk ...
Allahım hayırlısıysa versin cnm deilse vermesin hep diorummm inanmak en önemli şey belkide bebeklerim benimle deiller ama yine diorum öle yada böyle bana gelicekler bizlere geliceklerr sizlerde güçlü olunnn ...
Annemi bir görsenizzz anneanne modunda ve ben tek kızımmm başka abim kardeşim yok kızım dioo ben anneannemi olucam ay anne kendini motive etme diorum ya sananeee olucak ben biliorum dioAnne diorum 2 tane transfer ettiler yatak odası 2 tane lazım ee malum anne anneye düşer diorumm 2 yatak odası perde halı ortalama 5 milyar diorum ay kızımmm acele etme dur diooo olurmu olmazmııı ay öle diyince koptummmm dedim iine gelmedi dimiiiii
hımm ..geçmiş olsun yaa neler var YARABBİM yardım et bize..Öyle malesef. Eşimde oran yüzde 50, 46xy; yüzde 48, 47 xyy; yüzde 2, 48 xyy
. Ha bu arada ne olduğu anlaşılmayan marker kromozom var. Piyon gibi her hangi bir kromozom olabilirmiş...
Herkese merhaba :)
Allah muhabbetinizi arttırsın pgt güzelleri
Ben bir güzel uyumuşum, uyuyarak zamanı doldurmaya çalışıyorum
Biz de sana uyuyan güzel mi dese o zaman? Evet muhabbet epey koyuydu ben de sdimdi serumumu taktıracağım.İğnemi oldum damar yolumu açtırdım(
Biz de sana uyuyan güzel mi dese o zaman? Evet muhabbet epey koyuydu ben de sdimdi serumumu taktıracağım.İğnemi oldum damar yolumu açtırdım(
Hayatta bırakmam zaten cnm sen rahat ollHazadee süpersinÇılgınn kız Senin mesajların bir harika... Bebişler gelince sakın burayı bırakma. Sen bize lazımsın Moral kaynağımız bizim
Evet canım embriyo başına ya da toplu. Değişiyor merkeze göre. Ben 5 embriyoma 1800 tl ödedim. Bir de fish ve micro arraye göre yani yönteme göre de fiyat değişiyor. Canım boş verin doğalı olsun da pgt ile olsun. Takma canım... Tabi insan doğal ister ama olsun. Çok üzülme...Alt komşum var. Yıllarca olmamış. Tüp yaptırmış ikizleri var. Sonra korunmamış doğal hamile kalmış ama çocuklar küçük diyealdırmış. Ne kötü. Ne yaşanmışlıklar var tuhaf işte...
Amin dileklerin için...
Haklısın canım. Zaman geçmez sana şimdi...iNŞALLAH BULUNUR MUTASYON. kARDEŞLERİNDE SORUN YOK Dİ Mİ?
Canım anormal sayısı az aslında ama bu mozaikliği çözemiyorum ben sorun hepsinde vardır ya da yoktur ben hiç anlamıyorum ki benim eşimde oran daha vahim...
Kızşu an kahveden midem bulanıyor. Ama ben de geleyim avaya:))
Hadi yaaa ben bayılırı kahveye en az 2 tane içerim yanındada çifte kavrulmuş lokum ohhhh
Çok iyi yapmışsın canım... İnşallah güzel haberler alırız sen Okmeydanında mı yaptırcaksın? Cumhur beyle görüştün mü?
Kız alemsin vallahi. Bizim bebeler beleşçi biz doğsun da şaplak atacağız popsuna bizi uğraştırdı diye diyoruz...
İnciye de öğret taktikleri canım. Süper bebeler kesin durur bu vaatlerden sonra. Doğur sen gelecek seçimlerde seni başbakana rakip gösteeceğim:)))
Diyin gerçekten :) Son 2 gündür paso uyuyorum. Zaman geçmeyecek gibi öbür türlü. Allah yardımcın olsun canım. Açıldıktan sonra sorun olmuyor değil mi?
Canım o gün takılıyor ertesi gün tıkanıyor yeniden açtırmak lazım. Bulantı işi zor ama geçecek inşallah diye teselli ediyorum kendimi:))
Hayatta bırakmam zaten cnm sen rahat oll
Bende patlatıcammm hemde nasılllll :))))
Benim kocamda fişleri topluooo hepsini alıcam veletten dioooVallahi Recep neki yaaa ben ne vaadlerleee bulunur ve yaparım bir kere tüp bebegi ücretsiz yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?