- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #9.341
Kızlar iğneye gidiyorum, yandım anam yandım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi geçmiş olsun yarayacak anacığım yarayacak şifa olsun inşallahKızlar iğneye gidiyorum, yandım anam yandım![]()
Amin canım hepimize inşaallah.
Benim gittiğim merkezde rapor geçmiyor. Bu tedavimde 8 bin lira ödemişiz. Bunun 3 bin lirası pgt (embriyo başı 350 dolar-24 sure tekniği yani tüm kromozom analizi) İlkinde de 5 bin lira kadar ödemiştik. Onda embriyo sayım azdı ve fish tekniği ile pgt yapılmıştı bir de transfer olamamıştım. Maddi manevi zor bir süreç. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
çok geçmiş olsuncanım senin merkez hangi merkezmiş öyle maşallah çokkk uygun fiyatvalla bende ikiz çok istiyorum inşş hayallerimiz gerçek olsun
canım bende 12 yıldır zorlu sürecin , yanlış tedavilerin ve yanlış ilaçların alımından sonra ancak çok yeni netleşti
meğer ben FMF ( ailevi akdeniz ateşi ) hastasıymışım
ve genetik bi hastalık olduğu için benden bebişime hastalığım geçmesin diye 2. tedavimde ( inş eylül ayında ) pgt yöntemiyle tedaviyi tekrarlıycaz bakalım
valla yine söylüyomm pahalı mahalı ama pgt ne güzel bi nimet![]()
hımm ..çokmuş ama olsun valla maddiyatında değilim hiç yeterki olsun da servet ödemeye razıyım ..
aminn![]()
sağol canım evet Rabbim dr lara ALLAH korkusu ve vicdan versin neler çektim nelerhımm ..çokmuş ama olsun valla maddiyatında değilim hiç yeterki olsun da servet ödemeye razıyım ..
aminn
çok geçmiş olsun
işte ALLAH doktorlara vicdan versin diyorum ben hep ..
para için insanların umutlarını çalıp yanlış yönlendiriyorlar çok kızıyorum ..
benim doktorum ve merkez çok iyi ve giden çok memnun.
paracı biryer değil zaten tamamen başarıya odaklılar...
inş. hepimiz 2şer tane doğururuz ..
artık en büyük isteğim sağlıklı ikizlerimin olması![]()
Evet canım maalesef çok ama dediğin gibi insanın gözü görmüyor bir noktadan sonra. Pgt önemli olduğu için insan ince eleyip sık dokuyor.
sağol canım evet Rabbim dr lara ALLAH korkusu ve vicdan versin neler çektim nelerneyseki artık eminim ne olduğundan
en azından 2. tedavi öncesi netleşmesi de mucize valla
yaaa halaaaa bilemeseydim hastalığımı
inşallah kolları sıvayacağız hepimizin gönlünce olacak inşallah valla bana bi ara yazsana özelden filan senin merkezi çok merak ettim
inşallah hepimiz ciciş anneler olacağız
![]()
evet herşeye rağmen şükredecek hallerimiz varaahhh aaah çok şükür ödeme gücümüz var ya olmayanlar ne yapsın ona da şükredelim ..
ALLAH isteyen herkese versin inş.
neyseki zarrarın neresinden dönsen kardır ,ben şimdi seni okuyunca daha çok şükrettim halime ki başta öğrenmişim bu durumları ..
ne olduğunu bilmek önemli zaten ,bize de sebepsiz kısırlık dediler bu zamana kadar ama değilmiş bir sebebi varmış işte ...
ben genartta aysun hanıma gidiyorum ..
evet herşeye rağmen şükredecek hallerimiz varbeterlerinden korusun Rabbim hepimizi
hımm sağol canm inşallah 2. tedavimde müjdem olsun
hepimizin bu tedavileri son olsun inşallah ama senin merkez aklımızın bi köşesinde bulunsun inş gerek kalmaz
sen gerçekten çok şanslısın tatlımm 2 sene bana göre yolun başı sayılır
inşallah çok yıpranmadan ilk tedavinde yüzün gülecek
![]()
Kızlar iğneye gidiyorum, yandım anam yandım![]()
Şifa olsun cnm benimm ben saat 7 de yapıorum bak iğne saatini sakın kaçırmaa saatinde yapmak çok öenmliiKızlar iğneye gidiyorum, yandım anam yandım![]()
Kızlar bu iğne çok mu kötüOrtada bişey yok ama tırstım desem
Jelle devam edemiyor musunuz ? İkisi de aynı işlevi görüyorsa bu kadar acı çekmeye gerek var mı ki ? :26:
canım ben Kayseri deyim acıbademde yaptırdım tine 2. yide acıbademde kayseri de yaptıracağımsen ankaradamısın ..
inş. cümlemize
sen nerde yaptırıyorsun
ben ilk tedavimde sadece ve sadece jel kullanmıştımKızlar bu iğne çok mu kötüOrtada bişey yok ama tırstım desem
Jelle devam edemiyor musunuz ? İkisi de aynı işlevi görüyorsa bu kadar acı çekmeye gerek var mı ki ? :26:
buralardayımmNerelerdesinizzz Huuu huuuuuu
hımmm...canım ben Kayseri deyim acıbademde yaptırdım tine 2. yide acıbademde kayseri de yaptıracağım
ben ilk tedavimde sadece ve sadece jel kullanmıştımvalla dr a göre değişiyor sanırım :26:
buralardayımm![]()
amin canım amin hepimiz hakkında hayırlı-uğurlu ve bol müjdeli olsun inşallahhımmm...
hadi hayırlısı![]()
o niyeki kızalaman çikolatası yiyen var mı![]()
aahhh aaah çok şükür ödeme gücümüz var ya olmayanlar ne yapsın ona da şükredelim ..
ALLAH isteyen herkese versin inş.
neyseki zarrarın neresinden dönsen kardır ,ben şimdi seni okuyunca daha çok şükrettim halime ki başta öğrenmişim bu durumları ..
ne olduğunu bilmek önemli zaten ,bize de sebepsiz kısırlık dediler bu zamana kadar ama değilmiş bir sebebi varmış işte ...
ben genartta aysun hanıma gidiyorum ..
Kızlar bu iğne çok mu kötüOrtada bişey yok ama tırstım desem
Şifa olsun cnm benimm ben saat 7 de yapıorum bak iğne saatini sakın kaçırmaa saatinde yapmak çok öenmlii
Ewet cnm çok yağlı aynı linkosilin gibii yağlı bir iğne ve mos mor oluo yapılan yer ve çok acıoo :18: