Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

bütün değil sadece bu topiği ara ara oku, senin gibi olup da şimdi yazmayanlar vardır mutlaka. bizim hatırlamadığımız bilmediğimiz ayrıntılar vardır yazılmış konuşulmuş.
bence hamile kalmaman kromozomla çok ilgili değil. çünkü senin gibi olup bikaç defa hamile kalan angel vardı mesela.
başka etkenler vardır ama pgt denicek olduktan sonra çok da mühim değil.

DİKKAT!PGT düşünen translokasyon taşıyıcıları forumdaki kromozom rakamlarına dikkat kesilmeliler derim. Neden? Prob [en azından telaffuzu bu:) ] diye birşey var ve kromozom testi bunlarla yapılıyor. Bu problar, her kromozom için farklı ve tedavi görecek kişinin bunları satın alması gerekiyor. Şansı varsa tedavi gördüğü merkezde bu proba rastlar ve tedavi başlayabilir. Ya da merkezin bu probu temin etmesini bekler.

YİNE DİKKAT!
Problar uzun ömürlü değiller. bazıları 3 aylık bazıları daha uzun süre muhafaza edilebiliyor.

SONUÇ:
PGT deneyecekseniz, ortak kromozom problemi olan arkadaşlarla aynı merkeze gidilip prob kardeşliği yapılabilir, tedavi daha uygun fiyata gelir.

ÖRNEK: benim 6 ve 7 kromozomlarda parça değişimi var. Algıda seçicilik: 2 arkadaşın daha 7.kromozomunda parça değişimi olduğunu farkettim. İlgili tıp merkezinde 7.kromozom için prob yoksa birlikte sipariş verilebilir falan.

Bilmem anlatabildim mi?:)

benim de kromozom sorunum var ama ben hic normal yolla gebe kalamadım
morjoloji bu kadar etkılıyor yanı, aklım almıyor

kromozom sorunu da engel oluyodur canım, bi de morfoloji. bi de bilinmeyen etkenler vardır. ama pgt yapcak olduktan sonra pek önemi yok

Bıkkınlık psikolojisi ortaya çıkmış haliyle. Doğal denemelerini yapmışsın sen zaten.
PGT için kolaylıklar diliyorum sana...

topiği okuyordum bi ara ama yetişemedim kendim gibi birini bulamadım ..
okumaya devam ediyorum zaten fısat buldukça ..
angela ne oldu peki ..
hamile kaldı düştümü..
ama bende düşük sorunu olsa düşük yapardım diyorum daha çok benimki döllenemiyor diyorum ama bilemiyorum..
diğer sebepler neler olabilirki :44:
yani tüm testlerim yapıldı :44:

Mattika canım harika bir haber bu.. Doktorun yanılacağını zannetmiyorum.. Makineler de oldukça kaliteli.. Çok net görebiliyorlar diye biliyorum. İnşallah sağlıkla gelecek bebiş Buradan da anlıyoruz ki oranlar %20 dese de Allah "OL" desin yetiyor... Sırt eğimi duruşla ilgilidir bence. Çünkü sırt kemiğinde sorun olsa organları da sıkıştırırdı. Organların konumunda da bu sorun anlaşılırdı bene.. Sen içini ferah tut.. Herşey iyi olacak.. Sıkıntılı günler bitti Allah'ın izniyle..

Ewet cnm çok doğru sölüosunnnn benim proplarım vardı Genetix de o zaman 1000 dolar verdim eger olmasaydı 1700 dolar ödiycektim ..

İzz güzel bir noktaya değinmişsin. Ben mesela bu prob meselesi yüzünden 6.500 TL gibi oldukça yüksek bir rakam vermek zorunda kaldım. Benim hastalığım nadir hastalık olduğundan örneğini bulamadılar. O yüzden ben mecburdum. Arasam da bulamazdım. Bizim hastalıkta mutasyonlar çok çeşitli olabildiğinden aynı hastalığı olan kişi ile bile eşleşmem çok zor. Ama sizin şansınız yüksek.. İletişim halinde olabilirsiniz. Böylece maliyeti düşürebilirsiniz...

turkuaz bu yazdığını okudum ..
ama oranın düşük tüm hücrelerinde olsaydı olmazdı belki ama oran etkilemiyormu yani 1 kaç hücrede çıkması da etkiliyormu bu durumu yoksa ben oran önemli diye biliyorum ama ..

aynen canım...
foruma düzenli uğrayamıyorum. ama merak etiklerimden birisin, biliyorsun. en son ailenin de test için geldiğini okumuştum. abd'ye gidecekti galiba senin kan örneğin. nedir gelinen nokta? başka başka yorumlar vardı, bir gelişme oldu mu, bekleme süreci devam mı ediyor?

ilaçlar bekleme süreci yumurta toplama gibi hangi aşamalardan geçtiniz neler yaşadınızz???
Canım reglenin 1,günü iğnelere başlıosun yumurtaların istenilen kaliteye gelince bu sefer yumurtaların çatlamaması için iğne yapıosun sonra yumurtaların toplanıo eşinde o gün sperm verio veee maxsimum 5 gün sonra senden alınan yumurta eşiden alınan sperm döllenip 5. güne kadar sağlıklı bölünürse sana transfer ediliyor ve 10 gün sonrada test yapıosun vee Pozitifi görüceksin :))))

Beklemedeyim canım. Değişiklik yok maalesef. Annem, babam, kardeşimden kan alındı. Nisan ortası gitmişti. En az iki ay sürer demişlerdi. Uzayabilirmiş de... Yani haziran ortası temmuz başını bulacak.. Sen ne aşamadasın ? Normal mi deneyeceksin ? Bu arada ben dava sürecini başlattım. Gelişmeleri yazarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…