Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

[QUOTE=delikiz1982;24409301
canım Allah yardımcımız olsun,herşey şu anda pgt ye bağlı.ama inşallah ikimizinde iyi çıkar.bana da hazade ve inci gibi en az 1 tane çıksa razıyım.
bana pgt için 1200 dolar dediler,1100 e düştüler,ama daha düşük yaptıran arkadaşlar da var,pazarlık yapalım birbirimize de söyleyelim,çünkü bir kaç kez denemek zorunda kalabiliriz..hangi birini düşüneceğiz bilemiyorum...benden amh istedi volkan hoca,orda yaptırmadım,şimdi onu yaptıracağım...senden de isteyebilirler,bilgin olsun

Tamam tamam hatırladım sen söyleyince. 2 ay bekleyecektik.. Bekleriz biraz geç olsun güç olmasın ne var yani:)
Ya ben... Geçen ay normal yolla deneye niyetlenmiştim ama feci idrar yolu enfeksiyonu oldum. Evlendiğimden beri 5 ayda 1 oluyorum ya
Neyse işte ondan mütevellit yattı benim deneme işi. Ama... psikolojim de hiç rahat değildi geçen ay. Niye riske giriyorum, pgt deneseydim gibi vesveselere düştüm zaten, iyi ki olmadı.
Önümüzdeki ay inşallah gücümü toplayıp 1 denemeye niyetlendim. İnşallah size güzel haberler veririm.

Dava sürecini de önemsiyorum çok. Bu arada genetik tıp merkezleri de konuyu gündeme getiriyorlar. Ama bir sonuç alınamadığından şikayetçiler haliyle. İnşallah çözülecek de.. Zamanı çok uzatmasalar. Yazık bu kadar insana ya...

Herkese merhaba
Sohbet yine koyubu topiği hiç bu kadar kalabalık görmemiştim
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.

Son düzenleme:
mattika canım iyi haberlerle gelmişsin. Gözün aydın. İnşaallah böyle devam eder. Sırt eğriliği duruşundandır kızların dediği gibi. Allah korusun öyle bir şey olsa organlara da baskı yapar. Minik fındığın sağlıkla büyüyor Düğünle de herkes öğrenmiş olur, kimseye tek tek söylemek zorunda kalmazsın

Bu işler için çok güvendiğim, idare hukukunda uzman , eşi de aynı konuda doktora sahibi bir avukat arkadaşımla anlaştım. Vekaleti verdim. İlk aşamada dilekçe ile idareye başvuracağız. Şu yüksek bedelli test ücretlerimi talep edeceğim. Çok çok büyük ihtimalle ödemeyecekler.. Ondan sonra da idari dava süreci başlayacak.. Konuyu basına aktarmayı da düşünüyorum. Basına aktardığımda bu dernekler bana ulaşacaklardır. Gerçi bir çoğu ile de görüşüyorum. Hepsi de siz davayı açın biz sonsuz desteğiz diyorlar Bakalım.. Herşey yolunda giderse istediğimizi elde edeceğimize inancım tam..

Benim normal denemeye hiç cesaretim yok. Korkağım biraz. Ama deneyenlere de çok saygı duyuyorum. Deneyip de olumlu sonuç alan çok arkadaş da var.. İnşallah herşey gönlünce olur canım.. Bizi habersiz bırakma

Sen davayı aç. Hepimiz elimizden gelen desteği verelim, tabi elimizden bişi gelirse.
Ya bakma, ben de korkağım. Amniyosentez yaptırmamayı falan düşünemiyorum. Neyse, oralara bi geleyim hele:)

Ah canım bir bilsem :) Umarım alışmıştır da bırakmak istemez :) Haftaya bugün öğreneceğiz bakalım.

Ben bırakacağını zannetmiyorum.. Senin gibi güzel tatlı bir anneyi nereden bulacak Gitmez o bir yere merak etme sen Sıkıca tutundu annesine.. Annesi onun için ne kadar çok uğraştı.. Ne kadar çok istedi.. Hisseder bunları.. Hem çok uzun yollardan, zorlu süreçlerden geçip hayata tutundu. Ben güzel şeyler hissediyorum canım. Oldu bence.. İçime öyle doğuyor.. En başında beri.. Allah dualarımızı kabul etti inş...

Sen davayı aç. Hepimiz elimizden gelen desteği verelim, tabi elimizden bişi gelirse.
Ya bakma, ben de korkağım. Amniyosentez yaptırmamayı falan düşünemiyorum. Neyse, oralara bi geleyim hele:)

Çok sağol canım. Destek olmanız yeter. Ben bu işi kendime iş edindim Taktım kafaya yani. Dava sürecindeki gelişmeleri de aktarıyor olacağım. Medyaya çıkarsak da haber ederim.

Ah canım ben de hep öyle diyorum. Allah'ın izniyle sağlıkla doğarsa benim yavrum ne zorlu yollardan geçti de geldi yuvasına der dururum :) Hepimizin evlatları öyle olacak, büyük mücadelelerden sonra kavuşacaklar anne babalarına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…