- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #9.561
Evet 5-6 kromozomunda sorun çıkmış o embriyonun. Yok canım progestan bu, kalçadan. Hani şu yakan ve morartan.
İnci ben birdeşu farklı kromozom problemlerini anlamıyorum. Ben bekliyorum ki embriyolarda bizlerde olan kromozom sorunları olsun diğerleri olmasın. Ama öyle olmuyor.
Benim birinde bakılan 9 kromozomun hepsi sorunluydu neredeyse, birinde de trizomi 21 vardı. Bunu Volkan Bey eşimdeki marker kromozomun varlığına bağladı. Cumhur Bey de senin yaş gurubunda kime yapılsa böyle çıkar demişti...:26:
Senin yaşın da genç anacım...
Evet 5-6 kromozomunda sorun çıkmış o embriyonun. Yok canım progestan bu, kalçadan. Hani şu yakan ve morartan.
Yaşa falan bakmıyor sanırım :) Diğerlerinde de farklı farklı sorunlar çıktı. Vallahi doğal yoldan hamile kalıp da 4-5 tane sapasağlam doğuranlara şaşırıyorumBu genetik sorunlar zaman geçtikçe daha da artacak bence yediklerimiz, içtiklerimiz bunu gösteriyor. Eskiden genetik mi varmış.
Akasya Ataşehirde geçmiyor mu Acıbadem sigorta? Benim Allianz... Bakalım ne indirim olacak?
İnci tek gen hastalıklarında FISH yeterli değil mi ? Benim mutasyonun nerede olduğu belli. Yine de tüm kromozomlara baktırmak daha mı iyi :26: Bir de şu geldi aklıma acaba embryo hormonla oluşturulduğu için mi bu kadar anormallik oluyor =?Yani mesela bana senin bebeğinde cam kemik yok sağlıklı transfer edelim deseler bambaşka kromozomlarda bozukluk olabilir mi ki ? Korkunç bir durum değil mi bu
24 şure dıında olabilir. Burada pgt yerağmen düşük yapan da oldu bence fihle bakıldı diye farkedilmedi bazı sorunlar...
İnci tek gen hastalıklarında FISH yeterli değil mi ? Benim mutasyonun nerede olduğu belli. Yine de tüm kromozomlara baktırmak daha mı iyi :26: Bir de şu geldi aklıma acaba embryo hormonla oluşturulduğu için mi bu kadar anormallik oluyor =?Yani mesela bana senin bebeğinde cam kemik yok sağlıklı transfer edelim deseler bambaşka kromozomlarda bozukluk olabilir mi ki ? Korkunç bir durum değil mi bu
Canım belki indirim olabilir ama Acıbadem kadar olmaz. Acıbademde sezeryanla doğum bize 5000 TL . Normalde 12-13 bin. Memorial bu indirimi yapar mı zannetmiyorum.
Canım belki indirim olabilir ama Acıbadem kadar olmaz. Acıbademde sezeryanla doğum bize 5000 TL . Normalde 12-13 bin. Memorial bu indirimi yapar mı zannetmiyorum.
24 şure dıında olabilir. Burada pgt yerağmen düşük yapan da oldu bence fihle bakıldı diye farkedilmedi bazı sorunlar...
Canım benim gittiğim merkezde sordular bize hangisini istiyorsunuz diye. İlkinde fish istemiştik (9 kromozoma bakılan) bunda micro istedik. Arada fiyat farkı var. Fish ile 5 embriyoya 1750 lira ödeyecektik micro yapıldığı için 3000 lira ödedik.
Ya bende Fısh ile baktırdımm((((((
yani demek istediğim bu yöntemi herkes mi kullanıyor sizin hastalıktan olan mı orasını anlamadım ..
Ya bende Fısh ile baktırdımm((((((
hazade sen banyo yaptın mı transferden sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?