- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #9.681
Bugün dokunduğumda hafif acımaya başladı. Sürekli kontrol ediyorum. Umarım regl belirtisi değildir. Seninkiler ne alemde?
Karnımın alt kısmına ani ağrılar giriyor. hazade sende de oluyor mu?
tatatatatammmmm...
hayırdır !!!!!!!:18:
Vallahi artık neren agırıo die dieee doğrucaz hayırlısıyla canımmAkasya vallahi doğru kırk katır mı, kırk satır mı? Allah sağlıklısını versin canım herkese. Amin...
İnci sağ ol canım. İnşallah sizlerde olmasın. Nevrim döndü resmen...
Hazade artık İnciyle her gün belirtileri konuşursunuz iyi denk geldi ne güzel...
regl belırtısı daha olmaz canım
ayrıca 1 kere de olsun tup ıle de olsa 2 guncuk de olsa hamıle kalan bırı olarak sıze sunu soyleyebılırım ...
adet olacakmıs gıbı hıssedeceksınız zaten . hamıle kalsanız da kalmasanız da
Forumda sanki hamilelik belirtsi gibi okumuştum bunu.Hadi inşallah umutluyuz kızlar.. Bebişler yerine yerleşiyor
Bendede ağrı var cnm ama çok fazla deil ay düşün düşün delircez vallahi he ikimiz :)
Amma stres yaptım değil mi... Dün eşime de diyorum kendimi transfer olamayacağıma o kadar odaklamışım ki olunca ne yapacağımı şaşırdım.
Evet canım. O kadar negatif cevap aldık kii.. Umutsuzluğa alışmıştık.. Ama hazade ile sen bana da umut oldunuz..Daha pozitif bakabiliyrum. Bakalım Mevlam ne eyler.. Ne eylerse güzel eyler..
Sorma sorma
Ay vallahiiii hiç sormaaa allah yardımcımız olsunn :)))Kızlar biz hamile kaldığımız zaman eminim 9 ay sorularla geçerYok şu oldu ne acaba yok bu oldu ne acaba
Evet canım. O kadar negatif cevap aldık kii.. Umutsuzluğa alışmıştık.. Ama hazade ile sen bana da umut oldunuz..Daha pozitif bakabiliyrum. Bakalım Mevlam ne eyler.. Ne eylerse güzel eyler..
Kızlar az önce bir kontrol edeyim dedim. Sarımsı bir akıntı geldi. Adet olmama yakın olur bu bana, off kafayı yiyeceğim :18:
Bendede cnm sürekli değiştiriorum iç çamaşırımı ama benim jeldenn
Kızlar az önce bir kontrol edeyim dedim. Sarımsı bir akıntı geldi. Adet olmama yakın olur bu bana, off kafayı yiyeceğim :18:
Chnm canım zor cok , allah yardımcın olsun.
Tabı saglıkla bebegını al kucagına bunun ıcın deger dıyoruz ama ceken bılır.
Sana da yazık.
Bır an once ıyılesmenı dılıyorum tatlım.
neden korku ifadesi var
sağol canım yazık ama dediğin sağlıklı olsun da.allah sana da bulantısızından yaşatsın en tez zamanda.
Bak kızlar tss na yakalandılar bile:))
Canım hatırladıklarım seçgin, pgt 06, kardelen, özlemcano ilk denemelerinde hamile kaldı. Ilk 3 de ikiz.Inşallah senin deilkindeolsun. Amin...
yıne benım tahmınımden daha hafıfı gecıyor tsslerı chnbcım???
Daha ılk 3 gun ne de olsa.
Bak 7 den sonra neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?