Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Akidem iyi misin canım ??

Akidem nasılsın canım?

İyiyim kızlar cok sağolun,dun gece uyuyamadım uykususzum sadece ama iyiyim kabullendim..Akasyacığım canım cok sevindim masallah yavruşlarına insallah gecikmeden de transfer etsinler hiç stres yapma vucudun rahat olsun az kaldı transferine rahat ol cok onemli her sy güzel olacak cnmm benim..bu arada bende bugün kalamıştaydım annemle cok seviyoruz yuruyus yaptık kahvelerimizi içtik deniz beni rahatlatıyor asığım denize..sanada iyi gelmiştir cnm..
İnciciğim,sen nasıl oldun sıkıntın azaldı değil mi cnm?

leav cnm sen nasılsın,hep soyluyoruz ama ben en ıyı örneğim hersey güzel dediler olmadı..o yuzden sayıya falan sakın takılma 1 tane olsun altın yumos olsun sadece o önemli yani nasipte varsa olacak o kadar,insallah bu sefer de senin nasıbındır.. canı gönulden bunu diliyorum sadece ayrıntılı bile değil iyi dusun bence cnm..
bana bir yakınım anlattı kadın 40 yasındaymıs 1 yumurta bulunmus vede sağlıklı cıkmıs,vedee tutunmus,hamişliği zor geçmiş ama bebişine de kavuşmuss:))

Canımm sende pkos vardı degilmi?Pkos olan kişilerle ohss durumu olabiliyor ,Kendimden biliyorum..Bendede pkos var o yüzden ohss tehlikem vardı,Transfer gününe kadar hastanedeydim ben.

Canımm Bugün konuşmadım ama evde yatıyor..Yarın tekrar betahcg yapacak bakalım kaç çıkacak sonucu.Size haber veririm kuzum

Evet canım deniz kenarı çok iyi geliyor insana. Toparlanmana sevindim . Biz güçlü kadınlarız. Ne büyük stresler yaşıyoruz. Bunu da atlatırız. İnsan dağ oluyor taş oluyor dayanıyor. Ben şunu anladım. Hayatta plan yapmaya gelmiyor. Hiçbirşeyin garantisi yok. Herşeye hazırlıklı olmak gerekiyor. Ama tabii insanız. Yıkılıyoruz. Dağılıyoruz.. Tek diyeceğim Allah yardımcı olacak inşallah.. Bu son üzüntün olacak.. Güzel günler yakında

Canım benden hepi topu 9 yumurta toplandı. OHSS'ye dair hiçbir belirtim de olmadı. Opudan sonra ağrı bile yaşamadım. Bakalım yarın anlayacağız canım. Bu arada görümcene dua ediyorum canım.. İnşallah değeri yükselir.. Onun duygularını o kadar iyi anlıyorum ki.. Allah yardımcısı olsun inşallahhhhhhhh Aminnnn

Canım ne guzel dile getirmişsin gercekten de öyle..ben de söyle yapıyorum kendime biraz üzülme izni veriyorum sonra tamam dagıldın bitti bukadar yeter cunku cok sukur hayattayım saglıkla yasıyorum ve guzel gunler benim için diyorum ve pozitif olmayı seciyorum cnm..
Akasyacığım, Allahım insallah senden güzel haberler alacağız ve bayram yapacagız ve sen bana cok coook moral olacaksın cnmbenim:))

Nazcığım, insallah görümcen hamiştir canım bizede güzel haberlerini verirsin..

Akidecigim guzel dileklerin icin tesekkur ederim
Dogru diyorsun tabi ama tedavi sirasinda ah o kucukler de butuseydi keske bir caresi var miydi onlari buyutmenin , ya onlar iyi olanlarsa diye dusunmeden edemiyor insan.

Akidecigim guzel dileklerin icin tesekkur ederim
Dogru diyorsun tabi ama tedavi sirasinda ah o kucukler de butuseydi keske bir caresi var miydi onlari buyutmenin , ya onlar iyi olanlarsa diye dusunmeden edemiyor insan.

Lave canım beni tanırsın dimi Bu arada sen opuya mı gireceksin yakında ? Yarın telefonlaşalım..

Seninle birlikte eşin de taşıyıcıydı yanlış hatırlamıyorsam :26:

evet canım. tek ben olsaydım çocuğumuz en fazla taşıyıcı olurdu, bundanda bizim haberimiz olmazdı bile. zaten toplumda herkesin 5-6 geni bozuk olurmuş ama sağlam olan diğer gen onun görevini yaparmış. ama bizim gibi her iki tarafta da aynı gen bozuksa ve çocuğumuza ikimizden de bozuk gen geçerse çocuk hasta oluyor. aslında sağlıklı olma ihtimali daha fazla ama hayat istatistiklere göre yürümüyor.

çok güzel düşünüyorsun canım.insan acısını da yaşayacak ve sonra toparlanacak. benim tedavi iyi işte. iğnelerimi yapıyorum.

Lave canım beni tanırsın dimi Bu arada sen opuya mı gireceksin yakında ? Yarın telefonlaşalım..

yarın opu mu var lave.

Dogru söylüyorsun canımmm,Benmm çok felaket agrım vardı 32 yumurta toplamışlardı ondanda olabilir.Bi git bakalım yarın ne diyecekler..
Kendimi o dönem tavuk gibi hissetmiştim

Rabbimm hepimizin dualarını kabul etsin kuzum.Görümcem 6 aylık bebegini karnında kaybetti,anne olmayı çok hakediyor.Tıpkı senin ve bütün arkadaşlarımız gibi..
Ben senden çok fazla umutluyum akasyam içim çok rahat..Allahım güzel gönlüne göre versin kuzum

Nazcığım, insallah görümcen hamiştir canım bizede güzel haberlerini verirsin..

Canım hamile beta hcgsi 85 çıktı.Ama kanaması var yarın test tekrarlanacak,inşallah ikiye katlamıştır..
Sen nasılsın canıımm ?Hayat ne garip degilmi ,hiç ama hiç ümidimizi yitirmiyoruz ki zaten öyle olmalı.
Geçen bi arkadaşımın hamile haberini aldım çok sevindim çok mutlu oldum ama hüzünlendimde..
Rabbimden gelen herşeye razıyım ama şöyle bi etrafa bakınca diyorumki bazen ,bizlerde anne olmayı hakediyoruz peki neden diyorum..
Ama sonra düşünüyorum bu da bizim sınavımız..
Allah hepimizin mükafatını bi gün vericek biliyorum ,bizler sagsalim kucagımıza alacagız bebeklerimizi olmayanlarda en yakın zaman bu duyguyu tadacaklar..

Yok canim yarin Istanbula gidiyorum . Opu ptesinolur herhalde.belki de sali.
Tabii ki geleceğim Küçükler büyüyecek takma kafana.. Benim gibi yap. Sürekli konuş onlarla Gaz ver onlara..
Bu gece konusacagim. Her gece elimi karnima koyup dua ediyorum. Hepimiz icin ediyorum. Kadinlar kulubundeki arkadaslarima da yardim et diyorum...

Seninle konuşmuştuk bunu hatırlıyorum. Senin hastalığında tek tarafın taşıyıcı olması sorun olmuyor. Bende ise oluyor Allah yardımcımız olsun canım.

Akide sağol canım daha iyiyim şükür
Senin de yavaş yavaş toparlanmana sevindim. Evet zaman alacak ama geçecek arkadaşım. Annelik bizim de kapımızı çalacak inşaallah...

Seninle konuşmuştuk bunu hatırlıyorum. Senin hastalığında tek tarafın taşıyıcı olması sorun olmuyor. Bende ise oluyor Allah yardımcımız olsun canım.

evet canım konuşmuştuk. seninki cinsiyet kromozomlarıyla geçiyorya ondan. oğlumun hastalığını öğrendikten sonra genetik konusunda ihtisas yaptım resmen. şu pgt konusunu bile hiç bilmiyordum. madem amniyosentez ile anlayabiliyorlar tüp bebek yapılsa o zaman baksalar olmaz mı diye düşündüm ve internetten araştırdığımda gerçekten böyle bir yöntemin olduğunu gördüm. bazen doktorlar konuyu anlatırken anlayamayacağımı zannetip sıkıntı çekiyorlar anlatırken. siz anlatın ben az çok biliyorum diyorum.

Evet canım. Ben de evlendikten sonra öğrendim pgt'yi. Şükrettim gerçekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…