Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

mervuş sen nasılsın cnm,bebişkolar nasıllar mide bulantın devam mı?

İncimmmm sağ ol canım arayacağım seni... iyiyim bir saat oturarak ütü yaptım, o gün çok kötü oldum... bana oturmak yaramıyor...

nazefsa görümcene üzüldüm canım...

delikız geçmiş olsun dinlenince geçti sanırım...

lave canım güzel haberlerini bekliyorum...

naz cok uzuldum görümcene Allah sabır versin cnm..
chnbc ben görmemiştim ne kasılması ıyısındır insallah cnm agırlastın artık tabi,
delikız özlemişsindir hamsilerini görcekmişssin insallah ıyıdıler cnm..
hazade neredesin tatlım merak ettim seniii..
mattika bebişkosuyladır :))
kızlar hepinize iyi pazarlarr insllah herkes iyidir:))

canım sağ ol geçen gün çok kasılmam oldu iyiyim şimdi şükür...

sen nasılsın?

canım sağ ol geçen gün çok kasılmam oldu iyiyim şimdi şükür...

sen nasılsın?

gecmis olsun cnm agırlastın tabi artık sakın zorlama kendini boşver utuyu falan cnm yaaa,,hayırlısıyla bır dogurda pasamız gelsin,iş bitmez cunku..
bende iyiyim ne olsun,,vucuduma bır zararı olmazsa 3 ay sonra tedaviye baslayacağım,maddiyatı falan gectım bir sekilde uzatmadan baslıcam yas 36 oldu benim..
ıyı bır kadın dogum dr bulup ne var ne yok bakstırayım da bır, reglm cok kısa suruyor gerci hep boyleydıde daha azaldı bir sorun olmasın tedavimde dıye dusunuyorum..

ayyy akasyam
ağlamak istiyorum
allahım dualarımızı kabul etti
inşallah herşey çok güzel olucak
gözümüz aydın bitanem

Öyle canım, bebişin kıyafetlerini ütüledim yoksa hep yatıyordum...

bence de erteleme...

merhaba arkadaslar pgt ile hamıle olanlar toplam malıyet ne kadar tuttu bılgı verırsenız cok sevınırım sımdıden tesekurler.
.

Aynen canım yapacak hiç birşey yok allah yardımcısı olsunnnn..

Sagol kuzummmm allah razı olsun..

Ayyy bebegim çooook sevindimmmm inşallah tutunacaklar bak göreceksinnnnnnnn ..

Akasyam Uyan kız rüya değil
Çok şükür dualarımız kabul oldu. Şimdi de tutunması için dua edeceğiz. Diğer ikisinden haber gelince yaz mutlaka, onları da çok merak ediyorum

Akasya süper bir haber bu... maşallah...

ayyy akasyam
ağlamak istiyorum
allahım dualarımızı kabul etti
inşallah herşey çok güzel olucak
gözümüz aydın bitanem

Hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar. Sabahın köründe hastaneye gittik. Çok çok ümitsizdim. Su bile içmeden gittim Cumhur Bey'den güzel haberi alınca eşime sarıldım. Gözlerim doldu.. Değişik duygular yaşadım. Gülmek, ağlamak, inanamamak gibi.. Transfer oldu. Odama çıkarıldım. Sonra Lavem ve eşi geldiler. Beni ziyaret ettiler. Bu da bana ayrıca moral oldu Hayatımın en güzel günlerinden birini yaşadım diyebilirim..

Delikız canım biliyorsun benim ortopedik sorunlarım var. Skolyoz, boy kısalığı vs vs .. O nedenle tek transfer etmeyi uygun gördüler. İki tane transferi kabul etmedi doktorum. Risk alamayız dediler.

İncim henüz haber gelmedi. Muhtemelen yarın ararlar..

akasya canımm gözünaydın, maşallah hepsi sağlıklı çıkmış, bebeğin sağlıkla tutunsun sana inş. bugün merak ettim durdum seni şimdi girebildim, gelen giden vs.

chnb geçmiş olsun canım, artık sona yaklaşıyosun, ufak ufak hazırlanıyo oğlun gelmeye demek ki, daha dursun bayramı geçirsin

Insallah guzelmhaberler verebilirim.
Amin guzelim. Dualarinizi eksikmetmeyin lutfen.
Lave canım yarın ve en geç cumartesi günü senin de güzel haberlerinle sevineceğiz inş canım.
Insallah canim. Dualarini eksik etme lutfen.

inşallaha geçer canım...

sen nasılsın gaz sorunu var mı?

Insallah guzelmhaberler verebilirim.

Amin guzelim. Dualarinizi eksikmetmeyin lutfen.

Insallah canim. Dualarini eksik etme lutfen.

inşallah canım inşallah bir kez daha sevinelim şu aralar...

akasya canım gözün aydın nasıl sevindim anlatamam,2 tane dondurulmuş olması da süper

lave nasılsın canım?akasya yı ziyarete gitmişsin ne güzel

kızlar sizler nasılsınız?geçmişi okumadan yazıyorum,umarım hepiniz iyisinizdir

Merhaba canim,

Iyiyim, gerginim biraz. Yoruldum , evime donmek istiyorum hayirlisiyla ve guzelliklerle.
Gittim Akasyami ziyarete. Bebisi karnindaydi:) cok guzel oldu...

Bu arada biraz once farkettim ki artik tedavinin sonlarinda benim kasiklarimda agri olmuyor.
Eskiden olurdu. Yumurta sayisi azaldi , artik baski falan yok...
Akasya sen hissetmis miydin kasiklarda agirlik agri falan?

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım.. İnşallah senin de bir dahaki tedavinde mutlu haberlerini alacağız..

ah canım evinde uzakta tedavi olmak nedir iyi bilirim,3 tedavim de öyleydi

inşallah sen de bebişini alıp döneceksin evine öyle düşün,senin transfer ne zaman inşallah?

keşke biz de seni ziyarete gelebilsek :)

Çok sağol Mattikam.. Senin tatlı bebişine bakarak moral buluyorum.. İnşallah benim de olacak diye kendime gaz veriorum.. Allah yardımcımız olsun inşallah

Yok Lavem hissetmedim. Ben de habire göğüs yokluyorum. İndi gibi geldi bana. Bir günde iner mi yaaa..

Yok tatlim oyle cabuk inmez o gogus indigi zaman.
Erken basladin sen kontrollere , dur daha
Insallah bolca sissin goguslerin , tassin yerlerinden

ah canım evinde uzakta tedavi olmak nedir iyi bilirim,3 tedavim de öyleydi

inşallah sen de bebişini alıp döneceksin evine öyle düşün,senin transfer ne zaman inşallah?

keşke biz de seni ziyarete gelebilsek :)
Insallah canim , ben transfere gelebilirsem ziyaretime beklerim

Transfer zamanini bilmiyorum ki ...

Çok sağol Mattikam.. Senin tatlı bebişine bakarak moral buluyorum.. İnşallah benim de olacak diye kendime gaz veriorum.. Allah yardımcımız olsun inşallah
Olacak olacak, baslamak bitirmenin yarisidir demislersen bugun basladin , bitireceksin de hayirlisiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…