- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #19.821
yaptırmadım galiba güzelim ben bunları. en son trombofili paneli yaptırmıstım . cok mu onemlı bunlar da?
neyse ıhtıyac kalmasın ınsallah
canım halsızlık nıye? grıbal bır sey mı? gecmıs olsun .
havalar da ınsanı boyle yapıyor.
benım de ıcım parcalı bulutlu. bır bulutlar kayboluyor gunes acıyor sonra hemen tekrar bulutlanıyor. Yağmur yağsa mı yağmasa mı karar veremiyor .
oyle otururken internetten bır seyler okuyordum yabancı yayınlardan.
robertsonıan translokasyonda pgdye gerek yok bıle dıyor Oxfod Journal istatistiklere gore cunku onların dogal hamıle kalma oranları gayet ıyıymıs.
bıldıgımız bır bılgı be elbet ama yıne de yazayım ıstedım.
13-14 değil mi
biz de 9- 10 ya
hiç kimsede duymadım
eşimin ailesinde ne kısırlık ne özürlü problemi var
eltim istediği ay hamile kaldı
ne bileyim aklım almıyor benim
eşim de öyle kabullendiki durumu çocuk falan istemiyor
evet canım 13-14 ler cok sanslı.
translokasyonumuz olacaksa Robertsonian olmalıymıs:)
benim de 2-15. senin esındeydı miydi?
ben de 2-15 bir kiside duydum. ama onemlı degıl kı duymus olman veya duymamış olman bana gore.
hangi rakamda olduguna gore zorluk derecesı degısmıyor bence.
sadece 13-14 harıc sankı
Ya cnm gribalde deil depresyonda ben havadan hava boguk ve yorucu ahh ahh ewde olmanın hayalı bile güzel gelio banaamerhaba hazadem
ben de öyleyim
elimi kolumu kaldıramıyorum
göz kapaklarım kapanıcak nerdeyse
battaniyenin altında olmak offffffffff süper bir fikir
hadi senin mazeretin var bana noluyor
galiba depresyondayım kızlarrrrrrrrr
yaptırmadım galiba güzelim ben bunları. en son trombofili paneli yaptırmıstım . cok mu onemlı bunlar da?
neyse ıhtıyac kalmasın ınsallah
canım halsızlık nıye? grıbal bır sey mı? gecmıs olsun .
havalar da ınsanı boyle yapıyor.
benım de ıcım parcalı bulutlu. bır bulutlar kayboluyor gunes acıyor sonra hemen tekrar bulutlanıyor. Yağmur yağsa mı yağmasa mı karar veremiyor .
ben de neredesin diye sana bakıyordum Akasyam.
Ya bu yorgunluk , uyku hali anlamadım ama uzun surdu, hayra alamet galıba.
ILACLAR BOYLE BELIRGIN BIR UYKU HALI HIC YAPMADI BENDE.
BU ARADA O DEDIGINIZ TESTLERIN BEN HIC BIRINI YAPTIRMADIM KIZALR. YENI YENI SEYLER CIKIYOR HA BIRE. homosistein, lupus, protein BUNLAR NE ALLAH ASKINA, BIR DE BUNLARI MI YAPTIRACAGIZ?
Canım aile hekimliğinden al rapor. Pazartesiye kadar iyice dinlen. O gün büyük gün zaten
Akasyam sen bu tahlilleri nerede yaptırdın? Benim sonuçlar hala çıkmadı
Amin canım cümlemizden. Seni çok iyi anlıyoruz inan. İnsan ilk başta bir şok yaşıyor ama sonra alışıyor ki sen daha sonucunu almadın. İyi düşünelim iyi olsun
canım trakyam ya
hoşgeldin akasya
raporunu ayarla ve evde dinlen bence
biraz keyfini çıkar
pıhtılaşma testlerini yaptırsan sonuçlar ne zaman çıkar
Günaydın cnm ben burdayım
Ben halsizim ewime gidip battaniyemin altında uyumak istiorummmm
Hiç sorma vallahi her gördüğünü istio :)))
Çok şükür cnm temiz çıkmş..
Vallahi cnm dayanabilicek güçte isen dayan çünkü ileride Allah nasip ederse çok iizn alıcaksın
eşimde çıktı canım
keşke spermlere bakabilseler
ama sperme bakınca da döllenme olmazmış sperm bozuluyormuş
Ya cnm gribalde deil depresyonda ben havadan hava boguk ve yorucu ahh ahh ewde olmanın hayalı bile güzel gelio banaa
Ay cnm vallahi havalardan, hiç halim yok benimde sen yarın arıycaksın dimi cnm??
bence sen hamilesin yaaa
bugun 8. gunun senin bence hamilesin.
umutlandırmak ıstemem tabı bılır kısı de degılım ama goguslerının cok şiş olması bana göre hayra alamet.
bu kadar erken başlar mı bilemiyorum onu canım , mantıksal olarak başlamaması gerek.
ama bünyeden bünyeye de değişir belki.
ben pıhtılasmayı yaptırdım gecen sene .
ama testler nerde arasam bulamam sanırım.
hastanede bır kopyası vardır sanırım .
heterezıgot bır seyler cıkmıstı bende de ama cok onemsememıstı Funda Hanım.
Homozıgot rısklı demıstı yanlıs hatırlamıyorsam.
Oyyyyy Maşallahhh Paşamıza 41 kere Allahım sağlıkla gelmeyi nasip et inşallahhh
Canımm sende çok güzel görünüousn vallahi bölgesel kilo almışsın ne güzell
Oyyy Akasyam öle yapma ama ewet zor oluyor biliorum benimde annem gitti temizlik bitince ağlamamak için zor tuttum kendimi
kızlar selamlar, benim daha önce bir dış 2düşüğüm var.. düşüklerim hep 5 haftalıkken gerçekleşti. şimdi genetik testimizi verdik eşimle bir ay sonra alıcaz sonuçları ama o kadar üzgün ve sıkıntıdayım ki (Allah beterinden korusun) sizlerinde kayıpları hep bu şekilde mi oldu? erken düşükler mi yaşadınız bu dertle uğraşan arkadaşlar.. eşimde marfoloji bozukluğu var o genin tetiklediği birşey mi acaba? Ayy kızlar üzgünüm ben ya.. şu sonuçlar hayırlısıyla bi çıksaydı adak bile adadım..
Canım toplam kaç kilo aldın??Sadece göbişten almışsın maşallahhh..
Bizim kızlar çok Şımarık olacaklarr ben sana diyim hazadem
Canim kaynamis suyu caybardaina dokuyorsun 1cay kasigi kimyon koyuyorsun yaklasik 1saat dinlendiriyorsun ve cay suzgeci ile suzuyorsun,veya dinlenince dibine cokuyor zaten ustten her emzirmeden once bir caykasigi veriyorsun ben 3 gun kullaniyordum
Cok faydasini gordum insallah sende gorursun, hatta insallah hic sanci probleminiz olmaz
Lavem sen yaptırmadın mı bunları? İçimiz dışımız test olduEvde bir kutum var, içine tedavi başından beri yaptırdığım tahlilleri, aldığım raporları koydum arada bakıyorum
Kızlar Hepinize Günaydınlarr , Kokulu öpücükler
dogru dıyorsun ama mılyonlarca sperm var. dogrusunun denk gelme ıhtımalı ınan bızım sayılı yumurtalarımızdan cok daha fazla .
zten erkektekı sansın daha yuksek olmasının sebebı de budur herhalde.
Aynen canım. İşyerindeki arkadaşlarım da öyle dedi. İleride izin almak için limitlerim dursun diyorum. Patronun gözüne batmayalım
Bugün 9. gün canım. Pazar günü 6. günüydü bebişin6 gün dayandı kuzucuk Bilemiyorum ki Lavem.. Umutla umutsuzluk arasında bir sarkaçta gidip geliyorum. Göğüslerim çok şiş. Bu beni biraz ümitlendirdi. Ama tabii bir de iğnenin yan etkileri var.. Sen hamileyim gibi mi hissediyorsun..
canımmm belli olmamış resimde yoksa göbekle popo yarışıyor...Ama tontiş oldum işte...
benim 2 düşüğüm 8 haftalık kalp atışı olmadı. 4-5 haftalık gelişmesi vardı...
kızların bahsettiği testlerde sorun olursa düşüğe neden olabilir ihmal etme...
canım 67 ile başladım. 20. haftada 60 a indim. şimdi birden 76 oldum...
sağ ol canım büyük oğlandan çok çektim de . umarım bu oğlum da olmaz...
canım ödev sunum dosyası al 100 lük her şeyi yerleştir. çok kolaylık oluyor...
günaydın canım...
akasya inşallah hamileliktendir canım...
lavem haber yarın di mi?
canım benim yaa.. o fındıkzadedeki yerle tlfla görüşüyorum ha bire..kadın o kadar ısrar ediyor ki bi gelsen sen diye.. randevu veriyim mi diyor yok diyorum konuşup kapatıcamm.. randevu için sonra ararım.. resmen sapıkları oldumm.. dünde eşime dedim ki yakınlarındaydık oranın gidip bikerede yüzyüze görüşelim dedim ama abartıyorum hepten diye götürmedi..
oyle otururken internetten bır seyler okuyordum yabancı yayınlardan.
robertsonıan translokasyonda pgdye gerek yok bıle dıyor Oxfod Journal istatistiklere gore cunku onların dogal hamıle kalma oranları gayet ıyıymıs.
bıldıgımız bır bılgı be elbet ama yıne de yazayım ıstedım.
Selam LavemmmBu testleri İnci yaptırınca ben de özendim Kıskandım. Banane banane ben de ben de dedim.. Hehehee. Şaka bir yana İnci'de pıhtılaşma çıkınca ben de korktum. Nur Hanım'a sordum. O da sen bilirsin. İstersen yaptır dedi. Listeyi verdi. Pıhtılaşma testleri hariç bağışıklıkla ilgili olan diğerlerini yaptırdım. Pıhtılaşma özelde 750 dediler. Devlete gitmem gerekiyordu. O yüzden kaldı. Uyku hali bu kadar erken başlar mı Lavem ? Bİr de birşey soracağım. Benim göğüslerim çok şiş. Ama iğnenin yan etkilerinden biri de göğüs şişliği. Sizce iğne mi sebep oluyor ? Yoksa az da ümit ışığı mı Siz iğne kullanırken de göğüsler şiş miydi ?
Tatlım ben özelde yaptırdım. 180 TL hasta payı deyince amaann ne uğraşacağım deyip verdim. Gözümde büyüdü devlet hastanesi
canım ödev sunum dosyası al 100 lük her şeyi yerleştir. çok kolaylık oluyor...
Bugün çok fenayım ben ya. Hava kasvetli... İçim kasvetli... Daha iyileşemedim... Durumum belirsiz... Eşimi çok özledim...
chnb canım vallahi Allah yardımcın olsun, eşin ve oğlundan ne zamandır ayrısın. Bu son ayrılığınız olsun inş.
akasyam bir gelip bir gidiyorsun.işte yazıp çıkıyorsun galiba :)Kızlar sağolun.. Olmasa bile çok moral veriyorsunuz bana..İnşallah size güzel haberler verebilirim. İncim ben Acıbadem'de yaptırdım. Ama benim Acıbadem sigortam var. Sigorta payı düşmüş olabilir. :26: Sıkma canını tatlım. Bebeğine kavuşmana çok az kaldı... Ben eminim bir dahaki tedavinde sen anne olacaksın.. lavem de güzel haberler alacak.. İnşallah topiğimiz şeytanın bacağını kırdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?