- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #19.861
Merve canım kıyamam yaYakın olsak koşa koşa gelir yapardım ne istiyorsan. Çok geçmiş olsun. Bol meyve ye, ballı ılık süt iç. Balla çörekotunu ya da limonu karıştırıp ye, boğaz acısına birebir. Bulantılar da fazla sürmez inş.
Valla incim getirirdin sen CANIM benim Sagol böyle demen bile moral oldu bana
Bebeğe bir şey olmaz demi bu gripten dolayı doktorumu arayimmiki
O bak çörek otu karışımını yapmak istiyorum kaça Kac koyacm ölçülerini
Yok canım kendimi bırakmadım. Sadece biraz daha temkinliyim. Umudumu hiçbir zaman yitirmedim, Allah'ın izniyle yitirmem de. Sen de kaybetmeyeceksin tamam mı?
Yaptıracağım inş :)
Woww 8 de 8 .. Ben 8 de 4 ya da 5 diyorum ama sanki 5 daha muhtemel. Senin dedigin olsun insallahUyu canım uyu. Benim de sürekli uyuyasım var zaman çabuk geçsin diye
Şehir dışında canım. Haber peşinde kocacımÇok özledim çok
Bence 8'de 8
he, he, hedaha bu dosyamla Arda beyin ilk muayenede aklında yer ettim. hemşiresi daha girmeden çok düzenli bir hasta geliyor demiş... benden önce dosyam tanındı...
canım ben kaçırdım sanırım bu kısmı eşin nerede?:26: çok zor incim 2 ay oldu neredeyse...
gördün beni aylardır o koltukla pinekliyorum. kayınvalidem karşımda yatıyorum öyle... wc ve yatak...
canım çoğumuzda oluyor bu gelgitler. Aslında içimizde umut oluyor ama olumsuz karşısında yıkılmayalım diye o umut duygusunu bastırıyoruz...
bu arada senin yumurtaların salgıladığı bir şeyden önceki tedaninde genetik mi bakılmıştı? neydi unuttum işlemin adını yine yapıldı mı?:44:
Selam rieuse,Merhaba laveque öncelikle tedavin hayırlı olsun umarım çok güzel sonuçlar alırsın akasya için de aynı dileklerim geçerli.Ben uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.3 gebelik kaybım oldu 9-10. haftalarda kendiliğinden sonlandı ve yapılan genetik analizlerinde hep farklı farklı trizomiler çıktı.Tabi bunda 41 yaşında olduğum için yaş faktörü de var ama eşimle bende genetik bir bozukluk çıkmadı.Şimdi bana pgt yöntemiyle tüp bebek öneriliyor.Laveque sanırım sen de İzmirlisin ben de tedavimi istanbulda yaptırmayı düşünüyorum .Nerede yaptırdığını öğrenmek istedim bir de ben de tüm kromozomlara bakılsın istiyorum ama danıştığım bir tüp bebekçi Bahçeci Fulyadaki Aytun hanım micro array yöntemini önermedi.Önce pgt yapılır sonra 10. haftada CVS yapılır sonra amnio dedi.bütün bunlar yapılacak olduktan sonra o zaman pgt nin güvenilirliği nerde onu anlamadım.
akasya ve senin güzel haberlerinizi bekliyorum.Allah yardımcınız olsun.Sevgilerimle...
Ah canim ya dayanamam , cok agir oldu bu boyle.Kızlar ben çok kötüyum kusmaktan gözlerim yuvalarından fırlayacak
Bide grip artı bademcikleim şişti
Hastaneye gitsem ilaçta vermezler ne yapcam ben dayanamıyorum çok ağır geçiriyorum
Bide bu gripten dolayı bebeğe bir şey olur mu acaba icim icimi yiyor
Bide kimsem yok CANIM hep eksi sulu yemekler çekiyor
Anam bi komşuda bi tabak yemek getirmiyor valla insanlık olmuş burda
Yok canım neden olsun. Aklına getirme böyle şeyler. Allah'a emanet kuzucuğun. Sen moralli olacaksın ki o da iyi olsun. İçin rahat edecekse yarın bir ara doktorunu. Neler yapman, neler kullanman gerektiğini söyler. Bir çay tabağına 1,5-2 yemek kaşığı bal bir tutam da çörek otu koyup iyice karıştırdıktan sonra ye güzelim. Ballı süt de çok iyi geliyor. Ilık olacak ama.
Valla benim icimden 7 geçiyor CANIM
Insallah canim, Allahin izniyle yitirmeyecegim umudumu. Gidiyor geliyor eserekli benim umut, simdi olumsuz souc olursa bir gider gene , sonra yine cagiririz gelir herhalde ... O da bizim elimizde oyuncak olmadi mi?:26:
Woww 8 de 8 .. Ben 8 de 4 ya da 5 diyorum ama sanki 5 daha muhtemel. Senin dedigin olsun insallah
Dogru teshis canim. O umut var ama onu da cok aciga cikarmaya korkuyoruz cunku olasiliklarimiz dusuk bu sebeple de kayitsiz sartsiz kendimizi soyle rahat rahat irakarak umutlanamiyoruz bile.
Polar body diyorsun sanirim. Hayir bu sefer yapilmayacakmis. Once yapilacak dediler ama sonra 3. Gun bakmaya karar verdiler.
Ben cok fazla bu islere karismayi sevmiyorum. Bana da 3 gun bakmak zaten daha dogru geliyor nedense. En azindan bir embryoya bakiliyor diye dusunuyorum ama isin bu kismi ile ilgili cok da fikrim yok.
Selam rieuse,
Oncelikle iyi dileklerin ve temennilerin icin tesekkur ederim.sonrasinda da yasadiklarindan dolayi gecmis olsun dilemek istiyorum.
Ben Izmirdeyim evet ve Memorialda tedavi oluyorum. micro array secmemin sebebi bunun bana onerilmesi onerilmesiin sebebi de tum kromozomlara bakiliyor olmasindan dolayi ileri bir teknik olmasi. Ben biraz nce de yazdigim gibi fishle bakin ya da arrayla bakin diye bir fikir soylemiyorum. Doktorun beni yonlendirmesine izin veriyorum. Micro arrayin de varmis dezavantajlari ama bildigim ve inandigim tek sey butun kromozomlara bakiliyor olmasinin beni cezbetmesi. Hep soyle dusunuyorum, sadece fish olsaydi yapacak bir seyyoktu. Ama daha ileri bir teknoloji varken neden kisitli kromozoma bakilsin, bakilmisken hepsine bakilsin fikri mantikli geliyor.
Ah canim ya dayanamam , cok agir oldu bu boyle.
Ben de olsam yapardim sana bir seyler.
Yok mu hic yakinda oturan bir arkadasin gelsin sana yapsin 2-3 sey?
Bir an once gecsin canim bu bulantilarin insallah.
Valla benim icimden 7 geçiyor CANIM
Ah öyle duygulandirdinizki beni sagolun valla
3 aya kadar geçer ins bulantılar
Arkadasım yok hiç bi tane var onunda bebeği var gelemez herhalde
Canım annen gelemez mi :26:
CANIM okula giden küçük kardeşim var bide alzaymir hastası dedem var ona bakıyorlar
Oda baya tehlikeli tanımıyormuş kimseyi krize felan giriyormuş
Bası biraz kayıtlı ama mecburen gelecek ins bayramdan sonra
Bide yakın yerde değil o yuzden
Evet Lavem umudumuz bir var bir yok ama çok şükür temelli gitmiyorGitmesine izin vermeyelim zaten.
Yarın sabah çok güzel haber alacağız inş inanıyorum buna, hepimiz inanıyoruz...
Allah yardımcısı olsun annenin. Evet o hastalık çok zordur. Allah şifa versin.
Tuliprosadan haber yok mu?
Akasya da gelmedi aksam.
Delikiz da yok bir kac gundur sanki.
Hitucim zaten az gelebiliyor.
Hemen cevap vereyim
Tuliprosa bugün uğramadı.
Akasya ilk iş gününün yorgunluğuyla sızıp kalmıştır.
Delikız evet bir kaç gündür yok. Merak ettik onu. Gelir inş.
Hituci kızlardan vakit bulamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?