Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar ben sürekli tuvaletteyim Sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum. Bu ilaçları kullanırken regl olmak mümkün mü ? :26:

Yok canım ilaç kullanırken adet olmazsın ki sen zaten uzun bir süre adet olmayacaksın inş :)

Nazefsa canım sende delikızın numarası vardı, bir arasana sana zahmet. Kaç gündür yok. İnş iyilerdir.

Son düzenleme:
Yok canım ilaç kullanırken adet olmazsın ki sen zaten uzun bir süre adet olmayacaksın inş :)

Nazefsa canım sende delikızın numarası vardı, bir arasana sana zahmet. Kaç gündür yok. İnş iyilerdir.

Canım adet olacakmış gibi hissediyorum. Aynı şekilde kasık ağrısı, huzursuzluk, halsizlik. Adetten önce böyle olurum genelde.. Allah hayırlara çıkarsın..

Canım adet olacakmış gibi hissediyorum. Aynı şekilde kasık ağrısı, huzursuzluk, halsizlik. Adetten önce böyle olurum genelde.. Allah hayırlara çıkarsın..

Tamamen psikolojik
Akasyam hamilelik öncesi adet belirtilerinin olması normal Sakin canım sakin

Laveeee, çoookkkkk mutlu oldum... vınım bitmek üzere uzunnn yazamıyorum...

akasya beni unutmuşsun aşk olsun...

mervişim bulantı ben 20 haftadan fazla yaşadım çok zor canım... sağ ol beğendin demek beni...

incim eşin ne zaman dönecek...

delikızı sanki dün başka topikte gördüm...:44: bu arada doğum sonrası izin meclise sunulmuş...

çok yazamıyorum zor gidiyor yazdıklarım...

Anamm anamm nasıl unuttum yaaa İşin ilginci Hituci de demiş ki herkesi yazmışsın.. Nesrinnn canım arkadaşım seni unutur muyum yaaa... Yazmayı atlamışım. Hem ben sana bişeyyyy soracaktım. Ataşehir Memorial sezeryan ne kadar :26:

akasyam olur öyle şeyler hamilelik unutkanlık yapar...

canım bir sır gibi yahu. her duruma göre farklı fiyat. senin sigortan neydi. benim Allianz ama 5 ay hamile kalmama kuralına uymadım diye yalnızca indirimden faydalanıyorum... indirimli paket 3370 tl. bu hastane için. Arda beyin allianzla anlaşması yokmuş. 4.5 tl de ortalama dr fiyatı imiş. Ama bir indirim olur sanırım konuşmadık dr ile. uzmanlar pakete dahil sanırım...

kızlar merhaba ,

sıze yazmak icin sayfayı acmıstım ama cok acıl bır maıl yazmam gerekıyordu , onun uzerıne telefon derken yazamadım .
sagolun hepınız, cevrem benı dusunenlerle dolu. bu o kadar guzel bır duygu ki. yanımda oldugunuz ıcın hepınızıe cok cok tesekkur edıyorum.

ben cok saskınım. ilk defa toplanan butun yumurtalarım döllendi.
ve 3. gun kayıp olmadan geldi.
ve ilk defa 5. güne bekletme kararı alındı .
bunlar beni heyecanlandırıyor , sanki hersey yolunda gidiyormus izlenimini veriyor.
ama cok bılıyoruz ya işte o bilgiler biraz durumu golgelendırıyor.
bunların içinde genetik olarak sağlıklı var mı ???
bunların döllenmesinin ve devam etmesinin SAGLIKLI OLABILIR anlamına gelmedıgını bılıyorum.
o apayrı bir sey . gecen tedavıde de 5. gune gıtmıs benım embryolar, onlar bırakmamıslar ama pgdden sonra devam etmiş.
bunları bilince çok da umutlanmıyorum.

ilk tedavım olsaydı zil takıp oynardım ama gecmıs negatıfler benim kafamı çelmeye çalışıyor.

hayırlısını diliyorum Allahtan. Uuyorum ben de saglam yumurta üretebiliyorumdur . hayırlısıyla hayırlı zamanın bu zaman olmasını diliyorum ama Rabbim en dogrusunu biliyor bizim için .

Şmdi buyuk ihtimalle, 5. gune gidenler 5. gun pgd yapılacak ve Akasyam gibi beni de 6. gun sabahı hastanede hazır ısteyecekler.
cok stres oluyorum.

CANIM gecmis olsun endoskopi çekinmiştin demi sen
Peki hiç mı bir şey bulunamadı ne bileyim yara felan mu var mikrop mu var
Rabbim şifa versin

cektirdim canım çektirdim , çıkmadı bir şey

Canım sen şu endoskopiyi çektir bence, başka türlü olmayacak. Orada yara tarzı bir şey olabilir canını yakan.
Bu arada nerelerdesin :26:
canım benım cektırdım ben endoskopı. cıkmadı bır sey . cok garıp bır durum ve cok acı verıcı . anlatılacak gıbı degıl. butun gun benımle hep acıyor. yemek ıcmek ınan işkence benım ıcın. allahım onun da mucızesını versın dıye dua edıyorum.
merhaba inci

lave girdi foruma

ama yazmadı

daha da endişelendim valla uyuyor diyordum ama

geldim Adacım geldim buradayım
Süper bir haber bu
Lavem ben sana demedim mi 8'de 8 diye
Maşallah maşallah

dedin Inciö ya dedin valla. garip hissediyorum. şaşkınım.

canım benim , tesekkur edıyorum . 1 tane istiyoruz saglıkla , hayırlarla ınsallah.

Maşallahhhhh
Duarımızla bu defa olucak Allahın izniyl ben çok inanıyorummmm

çok inanıyorsun biliyorum Hazadem. zaten senin sesini duyunca telefona bir motive oluyorum ki valla. çok inanıyorsun diyorum bu kızın bildigi bir sey var
Ayy hakkaten yaa.. Günler su gibi geçti.İdrar testi yapsam mı diye içimden dürtüyorlar beni ama yemiyor. Ya çıkmazsa al sana intihar sebebi

yok yok yapma!!!!!idrarda cıkmaz daha cok erken . ama kanda yapsan bır seyler cıkabılır.
eger dayanayacak gıbı olursan Cesı yaptırabılırsın aslında kan testı. Ctesı kesın cıkar. Di mi kızlar?

Sekiz de sekiz yapacağına inanmıyordun Şimdi en az 4 diyorum inş Rabbimin izniyle... Her şey güzel olacak Lavem inş.

Canım benim işyerinin yaptığı Acıbadem sigortam var. Ama teminatı çok düşük. 2000 TL Eğer hamileysem Allah'ın izniyle fiyat araştırması yapacağım. Kadıköy Acıbadem de olabilir. Bir de bebek erken doğabilir. Küvöz meselesi. O da çok pahalı.. Bilmiyorum artık. Hele bir pazartesi olsun da. Hep dediğim gibi " Dereyi görmeden paçayı sıvamayalım"

Sekiz de sekiz yapacağına inanmıyordun Şimdi en az 4 diyorum inş Rabbimin izniyle... Her şey güzel olacak Lavem inş.

yok inanmıyordum Incim .

en az 4 diyorsun işte o zaman büyük mucize olur.
1 tane çıkar mı diye ben düşünüyorum Incim.
Bunca sefer bulamadık , bu sefer bulur muyuz 1 tane acaba?

akasyam memorialde acıbadem sigorta geçmiyormuş canım... muayenede de sanırım indiririm yok istersen sor...

küvez çok canım gecesi 1500-3000 arasıymış(

canım sgk geçen özel hastane küvez için iyi olabilir. tek sıkıntı sgk geçmeyende muayene filan 40 dakika gibi sürüyo. sgk geçenlerde çok ayrıntılı olmuyor...

acıbadem sigorta geçen bir hastane bakabilirsin bence...

lavem ben de dondurulacak kadar çıkacağını düşünüyorum kendi adıma....

yok inanmıyordum Incim .

en az 4 diyorsun işte o zaman büyük mucize olur.
1 tane çıkar mı diye ben düşünüyorum Incim.
Bunca sefer bulamadık , bu sefer bulur muyuz 1 tane acaba?

Rabbim istedi mi hepsi de sağlıklı çıkar. Bu zamana kadar çıkmaması hiç çıkmayacak anlamına gelmez ki güzelim. İnş bulunacak inş.

Lavecim endoskopiyi çektirmişsin, unutmuştum ben onu :26: İç dış batın tomografi çekildi mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…