Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Eşim aradı geliyormuş
Ben çıkayım gelsin daha yemek yapacak bana:1:
Hastayım ya azıcıkta kullanıyorum bu durumumu ohh ne güzel:27:
Delikız öptüm görüşürüz:54:

maş.ne güzel yaa darısı başıma inş.
keseden kaç gün sonra kalp atışını dinledin peki..
bi de normalden fazlamı çıktı ultrasonda tam mı çıktı

canım kseden 10 gün sonra dinledim.kesem 20mm bebişimde 4mm teyzesi darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah :) doktorum direk karından baktı göründü zatn hemen yormadı bizi :)

canım kseden 10 gün sonra dinledim.kesem 20mm bebişimde 4mm teyzesi darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah :) doktorum direk karından baktı göründü zatn hemen yormadı bizi :)

hımm ..
ayy ne güzel maş.maş...:nazar::nazar::nazar::nazar:
darısı başıma inş.
bende de hiç belirti olmayınca tedirgin oluyorum ama inş. bişey yoktur

hımm ..
ayy ne güzel maş.maş...:nazar::nazar::nazar::nazar:
darısı başıma inş.
bende de hiç belirti olmayınca tedirgin oluyorum ama inş. bişey yoktur

cnm bnmde şu saate kadar hiç bişeyim yoktu bugün sabahtandır midem kötü kusamıyorum ama bulantım var ister istemezde keyfim olmuyo :)ama olsun ben razıyımm kuzum kendini hatırlatıyor ben burdayım anne diyor bana :)sennkininde 1 haftya kalbi atar o zamn bşlar cnm.birde kalbi attıgında bebek canlanıyor ya işte o zaman başlıyor bulantılarında..:)sen igne falan kullanıyormusun yada jel ,fitil ,hap vs..progestron için?

cnm bnmde şu saate kadar hiç bişeyim yoktu bugün sabahtandır midem kötü kusamıyorum ama bulantım var ister istemezde keyfim olmuyo :)ama olsun ben razıyımm kuzum kendini hatırlatıyor ben burdayım anne diyor bana :)sennkininde 1 haftya kalbi atar o zamn bşlar cnm.birde kalbi attıgında bebek canlanıyor ya işte o zaman başlıyor bulantılarında..:)sen igne falan kullanıyormusun yada jel ,fitil ,hap vs..progestron için?

evet doğr söylüyorsun olabilir ..
ben şuan folbiol ,coraspin ve progestan fitil kullanıyorum.,fitil günde 3 kere diğerleri 1 kere ..
sen ne kullanıyorsun..
sen hangi bankadasın bakayım işimiz düşer belki :))

ben şuan folbiol ,coraspin ve progestan fitil kullanıyorum.,fitil günde 3 kere diğerleri 1 kere ..
sen ne kullanıyorsun..

sen ne kullanıyorsun..

cnm bende eşimde akbanktaydık ama eşim bi eve 2 bankacı fazla dedi çıkardı beni bende dinleniyorum öle..bende,prolutan diye bi igne var 4 günde 1 ondan oluyordum doktorum düşük teklike olmadıgı içi 5 günde 1 yapmamı söyledi,crinone jel ,folic asit kullanıyorum..sen neden coraspin kullanıyorsın pıhtılaşma sorununmu var ?

cnm bende eşimde akbanktaydık ama eşim bi eve 2 bankacı fazla dedi çıkardı beni bende dinleniyorum öle..bende,prolutan diye bi igne var 4 günde 1 ondan oluyordum doktorum düşük teklike olmadıgı içi 5 günde 1 yapmamı söyledi,crinone jel ,folic asit kullanıyorum..sen neden coraspin kullanıyorsın pıhtılaşma sorununmu var ?

yok pıhtılaşma yok ama doktor kullanmamı istedi düşük olmasın diye sanırım ...

meliscim bak cennetmeleğim yasin okumak istiyor istersen iletişime geç

nasıl sevindim anlatamammmmm....

cennetcim çok teşekkür ederim çok mutlu oldum, özelimden yazarsan bana ben burdan kaçırabilirim , sayfalar çabuk ilerliyor ben de işten ancak geliyorum evime...sağol arkadaşım Allah razı olsun..
Benim çook çook sayıya ihtiyacımvar açıkçası, ne kadar çok okutursan benim için o kadar iyi olur..özelden yazıyorum şimdik sana..

ayy çok mutlu oldum..

nasıl sevindim anlatamammmmm....

cennetcim çok teşekkür ederim çok mutlu oldum, özelimden yazarsan bana ben burdan kaçırabilirim , sayfalar çabuk ilerliyor ben de işten ancak geliyorum evime...sağol arkadaşım Allah razı olsun..
Benim çook çook sayıya ihtiyacımvar açıkçası, ne kadar çok okutursan benim için o kadar iyi olur..özelden yazıyorum şimdik sana..

ayy çok mutlu oldum..

Canım ben olayı kaçırmışım galiba Yasin-i Şerif mi okutuyorsun
Bende okumak isterim senin adına

Canım benim kilom 48 ama boyum kısa . Boyuma göre kilom fazla. Vücut indeksim tutmuyormuş. Valla sebebini bilmiyorum. Nur Hanım ultrasonda PKOS var dedi. Adetlerim hep düzensizdi. Şimdi metmorfin diye bir ilaç kullanıyorum. Yumurta sayısına nasıl bir etkisi olur bilmiyorum. Ama OHSS riski var dediler. :25:
kilo vermesen de düzenli yürüyüş iyi gelmişti bana.
zaten pgt olacağı için çok da önemli değil pko

kızlarr bebegim annesine çok zor geldi ama hiç üzmedi annesini kalp atışlarını dinledik bugün muazzam bişey bu :)rabbim hepinize nasip etsin:)darısı sana delikızzzzz :):nazar:
maşallah canım bebişine:nazar:

Nesrin abladan hiç haberim yok ya benim
İyidir inşallah bi sıkıntı çıkmamıştır
Kaç gündür girmemiştim
Havalar çarptı beni galiba
Çok hasta oldum.
Neler olmuş neler
geçmiş olsun mervecim.

Bu arada Mattika bebeği ile ilgili bir durum yazmıştı
Kalbi ile alakalı ufak bi sorun varmış galiba
Ne oldu o yanlış mı söylemiş doktor
İnallah öyle bir şey yokturr