Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar acil yardım az önce kahverengi lekelenmem Oldu
Doktoru aradım hiçbir şey olmaz korkma ilaçları kullanmaya devam et dedi
İlaclardn oldu galiba
Panik oldum

İlaclardn oldu galiba
Panik oldum

Hehe Mervem. :1: Sanırım oyunun Level 2 bölümü bu :9: Tüp bebek stresi , herşey bitince bu aşamaya geliyoruz. Neyse ki sen önceden tecrübe ediyorsun :33: Ben de peşindeyim. Bişey olmaz bence. Stres yapma canım :16:

Allah'ım ya neler düşünüyor deliiiiiiiii :52:
Sen sayıya taktın farkındayım. Anlıyorum çünkü aynı şeyleri ben de yaşadım. 3 sayısını duyunca :53: olmuştum. Ama şimdi ne düşünüyorum biliyor musun. O ilk tedavimdeki embriyolarımdan biri nasip olacak bana bak gör. Bilmiyorum ama içime öyle doğuyor. Bak artık şöyle düşün. Nasibimde varsa 1 yumurta da olsa olacak nasibimde yoksa 50 yumurta da olsa olmayacak.

İncim beni anladığını biliyorum. Benzer duyguları sen, ben ve lave yaşadık. Ben o zaman sizlere moral vermiştim. Hatta geçen gün geçmişi okurken Laveme moral verirken şöyle bir cümle kurduğumu gördüm. " 5 yumurtam toplanıp hiç sağlıklı da çıkmayabilir, 1 tane toplanıp sağlıklı da olabilir. sayıya takılmayın:9:" İşte hayat insanı evire çevire böyle adam ediyor. Al sana sayı. :9: Sonumuz hayrolsun inşallah.. :16:

Diğer düşükleriMde kahverengi lekelenmem ile başlamıştı
O yüzden biraz panik oldum akasyam

millet ben size 3 lü testimin de temiz çıktığını söylemeyi unutmuşum yeni aklıma geldi:1:
bu arada evime yakın devlet hastanesinde perinatoloji bölümü varmış
yeni doğan yoğun bakımı da var
özel hastane gibi odaları 2 kişilik ,temizmiş ,doktorları da iimiş
haftaya inş. oraya gideceğim şu ayrıntılıyı oraya perinatologlara göstereceğim ve artık ordayım inş.
orda doğum yapmayı ciddi ciddi düşünüyorum
her türlü imkanı var ,zaten sezeryan olacak ,evime de yakın .

Hayır CANIM alamadık maalesef
Yine vermediler :27:

Niye almadın kız, ben çatlardım :27:

İlaclardn oldu galiba
Panik oldum

Korkma canım masum bir lekelenme o :1: İlaçlara devam...

Hehe Mervem. :1: Sanırım oyunun Level 2 bölümü bu :9: Tüp bebek stresi , herşey bitince bu aşamaya geliyoruz. Neyse ki sen önceden tecrübe ediyorsun :33: Ben de peşindeyim. Bişey olmaz bence. Stres yapma canım :16:

İncim beni anladığını biliyorum. Benzer duyguları sen, ben ve lave yaşadık. Ben o zaman sizlere moral vermiştim. Hatta geçen gün geçmişi okurken Laveme moral verirken şöyle bir cümle kurduğumu gördüm. " 5 yumurtam toplanıp hiç sağlıklı da çıkmayabilir, 1 tane toplanıp sağlıklı da olabilir. sayıya takılmayın:9:" İşte hayat insanı evire çevire böyle adam ediyor. Al sana sayı. :9: Sonumuz hayrolsun inşallah.. :16:

Akasyam bugün kopardın beni :9:
Sayı sayı dedik gördük sayıyı :1: Sen takma sayıyı ki sonuç güzel olsun :1:

İncim ısrarla istedik vermediler yine
Ama olsun ben onları şikayet kutusuna yazıp koydum:27:
Embriyologlarimiz meşgul suan dediler

Kizlar merhaba ,

Bismillahirtahmanirrahim deyip basladik tedaviye...

Biraz once menagonumu yaptim. Dakka bir gol bir kanattim karnimi:1:

Mervecim , yerlesmedir o merak etme. Deger bir anda 0 lanip aniden adet olamazsin zaten. Onun icin de bir surec var , o yuzden sende olanin regl ile bir ilgisi olamaz.

Kizlar merhaba ,

Mervecim , yerlesmedir o merak etme. Deger bir anda 0 lanip aniden adet olamazsin zaten. Onun icin de bir surec var , o yuzden sende olanin regl ile bir ilgisi olamaz.

Süper bir haber bu :52:
Hadi hayırlı olsun canım. Bugün 4.günün diye hatırlıyorum. Bir şey olmaz değil mi?
Özlemiş misin iğne yapmayı :1: Ben çok özledim ne yalan söyleyeyim :1:

Kizlar merhaba ,

canım çok sevindim
değerler düşmüş demekki maşallah
kanasın önemli değil canım morarıcak kanıycak şişicek kaşınıcak
ben işyerinde yapıyordum
sonra elim hep ordaydı
inşallah iyi haberlerini alıcaz

Back
X