Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

millet ben size 3 lü testimin de temiz çıktığını söylemeyi unutmuşum yeni aklıma geldi:1:
bu arada evime yakın devlet hastanesinde perinatoloji bölümü varmış
yeni doğan yoğun bakımı da var
özel hastane gibi odaları 2 kişilik ,temizmiş ,doktorları da iimiş
haftaya inş. oraya gideceğim şu ayrıntılıyı oraya perinatologlara göstereceğim ve artık ordayım inş.
orda doğum yapmayı ciddi ciddi düşünüyorum
her türlü imkanı var ,zaten sezeryan olacak ,evime de yakın .

Her şey temiz çıkıyor çok şükür :nazar:

Kizlar merhaba ,

Bismillahirtahmanirrahim deyip basladik tedaviye...

Biraz once menagonumu yaptim. Dakka bir gol bir kanattim karnimi:1:

Mervecim , yerlesmedir o merak etme. Deger bir anda 0 lanip aniden adet olamazsin zaten. Onun icin de bir surec var , o yuzden sende olanin regl ile bir ilgisi olamaz.

LAve CANIM çok sevindim çok mutlu oldum senin adiNa
Hadi bu son olsun inşallah
Adet değilde hani yine vücut atiyomu dedim düşük gibi yani

Kızlar ben artık gerçekten inanmaya başladım kötü talihin sona erdiğine :16:
ben size diyordum innamıyordunuz
bi bildiğim varmış demekki :1:
ALLAH söyletiyordu belki de

Kizlar merhaba ,

Mervecim , yerlesmedir o merak etme. Deger bir anda 0 lanip aniden adet olamazsin zaten. Onun icin de bir surec var , o yuzden sende olanin regl ile bir ilgisi olamaz.
hadi bismillah
RABBİM yolunu açık etsin inş.
Her şey temiz çıkıyor çok şükür :nazar:
pgt liyiz o kadar olsun dimi:1::nazar:

Süper bir haber bu :52:
Hadi hayırlı olsun canım. Bugün 4.günün diye hatırlıyorum. Bir şey olmaz değil mi?
Özlemiş misin iğne yapmayı :1: Ben çok özledim ne yalan söyleyeyim :1:

3. Gunum canim. 24 u adet oldum ama sokmesi 25 iydi. Ilk gun onu sayiyorlar. Oyle dedi hemsire. Bir hata yapmiyorum insallah gun olarak .endise ettim simdi.

Cok ozlemisim sorma:) ilk ignede hep elim titriyor, terliyor, panik oluyorum kacinci olmasina ragmen. Sonra alisiyorum. Birazdan da gonal f yapacagim.

LAve CANIM çok sevindim çok mutlu oldum senin adiNa
Hadi bu son olsun inşallah
Adet değilde hani yine vücut atiyomu dedim düşük gibi yani

Cok tesekkur ederim Mervecim. Hayirlisiyla insallah son olsun.

Hayir canim olmaz oyle. Bende gebe kaldigimda degerim 125 gibi bir seydi 10. Gun sonra yukseldi ve yavas yavas dustu. Sifirlandiktan sonra da adet oldum. Bu bir surec yani. Oyle pat diye olmuyor benim tecrubeme gore.

3. Gunum canim. 24 u adet oldum ama sokmesi 25 iydi. Ilk gun onu sayiyorlar. Oyle dedi hemsire. Bir hata yapmiyorum insallah gun olarak .endise ettim simdi.

Cok ozlemisim sorma:) ilk ignede hep elim titriyor, terliyor, panik oluyorum kacinci olmasina ragmen. Sonra alisiyorum. Birazdan da gonal f yapacagim.

He tamam o zaman. Evet söktüğü günü 1.gün olarak alıyorlar. İçin rahat olsun.
Evet ilkte hep öyle olur. Alışınca çok zevkli geliyor :27:

He tamam o zaman. Evet söktüğü günü 1.gün olarak alıyorlar. İçin rahat olsun.
Evet ilkte hep öyle olur. Alışınca çok zevkli geliyor :27:

Iyi bari icimi rahatlattin. Ilk gun bir parca kirmizi geldi zaten aksamustu idi. Saat 18:30 gibi.
Sonrada sabah uyandigimda sokmustu. Ben de sabah uyandigimi ilk gun saydim.

Zaten cok az geldi bu ay.

Ben de ilk defa kullaniyorum canim. Gonal f ve puregona destek olarak verdi. Doz ayni oldu ikisini toplayinca ama 2 igne ile baslamis oldum. 75 ml menagon , 150 ml gonal f verdi bana. Toplam 225 ediyor. Ortaya karisik oldu yani bu sefer Incicim

Anladım canım. Benim tedaviye daha 2 ay var ama reçetemi verdi doktor :1: Gonal-f ve Lucrin ilk kez kullanacağım bakalım.

canım çok sevindim
değerler düşmüş demekki maşallah
kanasın önemli değil canım morarıcak kanıycak şişicek kaşınıcak
ben işyerinde yapıyordum
sonra elim hep ordaydı
inşallah iyi haberlerini alıcaz
Sagol canim benim. Kanasin acisin da sonumuz hayirlarla guzelliklere vesile olsun.
Insallah canim.
Kızlar ben artık gerçekten inanmaya başladım kötü talihin sona erdiğine :16:

Incim ya valla ben de inaniyorum galiba. Hadi Akidecim, Akasyacimdan da guzel haberler gelsin insallah.

bence kesın fark var ıncıcım . Bır defa tedavıde zaten gogusler catlama ıgnesınden dolayı sısmeye baslıyor. Yanı beta hcg erkenden salgılanmaya baslaıyor. Bır de ustune hamıle kalırsan extra betahcg salgılıyorsun ve oluyor sana carpı 2 şişlik ve acı. Ama normal hamılelıkte gogus adet oncesı gıbı acıyor olabılır.

dur sımdı nıye oyle dedın ? Neyın ıncık cıncık ettın?

hosgeldın mervecım :):):) bızı bugun cok mutlu ettın .

bu gercekten ınanılmaz bır sey... ınsallah o 2 embryo saglıklıymıs kı geldı sana tutundu .
Super ya bu da mucızelreden bırı

Kizlar merhaba ,

Mervecim , yerlesmedir o merak etme. Deger bir anda 0 lanip aniden adet olamazsin zaten. Onun icin de bir surec var , o yuzden sende olanin regl ile bir ilgisi olamaz.[/QUO

tedavin hayırlı olsun laveciğim. çok sevindim başladığına. insan ertelenince daha çok stres oluyor.

Kızlar menagon ne için kullanılıyor?

inciciğim doktor banada verdi menogonu. puregon ile birliktekullanacağım galiba. aynı türden ilaç.

Anladım canım. Benim tedaviye daha 2 ay var ama reçetemi verdi doktor :1: Gonal-f ve Lucrin ilk kez kullanacağım bakalım.

lucrin uzun protokolde kullanılıyor galiba.

Diğer düşükleriMde kahverengi lekelenmem ile başlamıştı
O yüzden biraz panik oldum akasyam

Canım benim korkma sen.. Bişey olmayacak bebişlerine.. Jel kullanıyorsan o da yapıyor olabilir.. İçini ferah tut.. :nazar::nazar::nazar:

millet ben size 3 lü testimin de temiz çıktığını söylemeyi unutmuşum yeni aklıma geldi:1:
bu arada evime yakın devlet hastanesinde perinatoloji bölümü varmış
yeni doğan yoğun bakımı da var
özel hastane gibi odaları 2 kişilik ,temizmiş ,doktorları da iimiş
haftaya inş. oraya gideceğim şu ayrıntılıyı oraya perinatologlara göstereceğim ve artık ordayım inş.
orda doğum yapmayı ciddi ciddi düşünüyorum
her türlü imkanı var ,zaten sezeryan olacak ,evime de yakın .

Gözün aydın canım. İyi bir yerde süreci devam ettirmen önemli.. İnşallah hastaneden memnun kalırsın.. :16:

Kizlar merhaba ,

Ayy çok heyecanlı :52: Yaşasınnn tedavimiz denk geldi Lavem :34: İnşallah bu ay bizlere de uğurlu gelecek.. Bu arada İstanbul'a bir daha ne zaman geliyorsun ? :26:

Akasyam iğne maceraların devam ediyor mu :1:

Canım iğneye ilacı eşim çekiyor.:9: Ellerini yıkayıp sanki ameliyata girecek bir doktor gibi geliyor.:1: Fıslarken gene biraz döküyor saçıyor. Ben bağırıyorum. O da sen çok acayip birisin diyor. Klasik halimiz yani. Büyük ihtimalle her seferinde çok az da olsa cc düşüyor :1:

Back
X