Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merve maşallah bulantı da başlamış, bence de ikiz senin bebişler.
akasya opuda belli olur, o küçükler de toplanıp döllenebilir, son anda değişiyo sayılar, inş sağlıkla döllenir hepsi.
laveque senin bu tedavi aksiliklerle başladı, kafana takıp stres yapma nasılsa herşey olacağına varıyo, rahat ol, rahatlık işe yarar belki

Akasyacim,

Yaptim ignemi. Biraz yaylanarak oturdum ve gozlerimi kapadim. Igne oncesi hitucimden canli sedtek aldim :)
Tek basimayim evde, tek basima cektim , tek basima soktum. Ben gonal f pen yapmiyorum. Siseden cekiyorum sen de oyle mi? Bir de cekince bakiyorum enjektore icine girdi mi girmadi mi diye, anlayamiyorum sivi ya.

Chnbcim. Konustum doktorla. Ptesi de olur dedi. Ben de ptesiye biraktim .
Yok bulamadim . Bor doktor buldum ozel olarak hastaneye gelecekti ama saat 13:00 da. Kani da sabah vermem gerek. Kani alacak hastane de dedi ki doktordan talep kagidi getirmeden olmaz. E doktor oglen kan sabah nasil olcak bu is derken en son Aynur Hanimi aradim.

Mattikacim,

Evet tersliklerle basladi. Insallah sonu iyi olsun. Ilaclar disari fiskirdi, karnim dakka bir gol bir masallah tedavi sonu halini aratmiyor, yine doktor yok.
Bu arada hituciyle de konsutum kizlar.

Siz de fikir verin bana, simdi Ptesi ignelerin 5. Gunu ve telefonda Aynur Hanimla konusmamiza gore Izmirde yapacagim takibi. Sonra dedim ki acaba Ptesi basip Istanbula mi gitsem? Yoksa erken mi dedim?? Ptesi burada bir baktirayim mi sizce , belki kan sonucuna gore Sali gel derler...

Akasyacim,

Yaptim ignemi. Biraz yaylanarak oturdum ve gozlerimi kapadim. Igne oncesi hitucimden canli sedtek aldim :)
Tek basimayim evde, tek basima cektim , tek basima soktum. Ben gonal f pen yapmiyorum. Siseden cekiyorum sen de oyle mi? Bir de cekince bakiyorum enjektore icine girdi mi girmadi mi diye, anlayamiyorum sivi ya.

Chnbcim. Konustum doktorla. Ptesi de olur dedi. Ben de ptesiye biraktim .
Yok bulamadim . Bor doktor buldum ozel olarak hastaneye gelecekti ama saat 13:00 da. Kani da sabah vermem gerek. Kani alacak hastane de dedi ki doktordan talep kagidi getirmeden olmaz. E doktor oglen kan sabah nasil olcak bu is derken en son Aynur Hanimi aradim.

Mattikacim,

Evet tersliklerle basladi. Insallah sonu iyi olsun. Ilaclar disari fiskirdi, karnim dakka bir gol bir masallah tedavi sonu halini aratmiyor, yine doktor yok.
Bu arada hituciyle de konsutum kizlar.

Siz de fikir verin bana, simdi Ptesi ignelerin 5. Gunu ve telefonda Aynur Hanimla konusmamiza gore Izmirde yapacagim takibi. Sonra dedim ki acaba Ptesi basip Istanbula mi gitsem? Yoksa erken mi dedim?? Ptesi burada bir baktirayim mi sizce , belki kan sonucuna gore Sali gel derler...

Canım Gonal F bir şişede toz halinde. Şırıngadaki sıvıyı şişenin içine boşaltıyorsun. Sonra bu şişeden çekiyorsun. Ben kendime güvenemediğim için eşime çektirdim.:1: Öyle işlerde beceriksizim. Döker saçarım. Bu arada ilacın fışkırmaması için iğneyi en az 5 saniye beklet. Bekletirsen fışkırmıyor. Bir de yavaş yavaş ver ilacı.

Pazartesi gelme konusunda ise bence hastane ile görüş. Bu tedavi sürecini planlamayacaklar mı ? Sen uzaktada olsan planlamaları gerekmez mi ? :26: Gün ve gideceğin doktor vs vs ?

akasya opuda belli olur, o küçükler de toplanıp döllenebilir, son anda değişiyo sayılar, inş sağlıkla döllenir hepsi.
laveque senin bu tedavi aksiliklerle başladı, kafana takıp stres yapma nasılsa herşey olacağına varıyo, rahat ol, rahatlık işe yarar belki

İnşallah Mattikacığım.. :16:

Anlamadim ben Incim , bu kadar tesaduf olur mu yaa...
Ben beceremiyorum dicem ama bir degil 2 degil kacinci tedavi , kacinci igne bu.
Gobegim nasil aciyor daha ilk gunde yiyecegim 25 civari igne varken daha...
Gonal f kullanan varsa gercekten merak ediyorum cok.

Sen böyle deyince korktum ya. İnş zorlanmam ben de :)

Bu arada ben sabah çok kötüydüm bulantın vardı ve kokulardan tiksinmeye başlamıştım
ama eşime söylememiştim hamile değilimdir belki diye ama öğleden sonra mutfağa giremedim
Yemek yiyemedim su bile tatsız ya şuan açım ama canım bir şey istemiyo ne olacak benim bu halim :27:

Hayırlı olsun bulantıların :)

Mervem ne güzel şeyler söylüyorsun. Ağzın bal yesin.. :1: Ümit etmek istiyorum kızlar. İnşallah sağlıklı bir kuzucuğum olur.. :16: Bir de kızlar yumurta toplamadan sonra iğne mi veriyorlar ? Ben iğne istemediğim söyleyeceğim. Alternatifi jel mi bunun ? İğne daha mı etkili sizce :31:

Akasyam Nur Hanım iğne taraftarı maalesef :1: Ben ilk tedavimde opu'dan sonra hemen iğneye başlamıştım ama iptal olunca dedim 2.de hemen başlamayacağım. 2.opu'dan sonra jele başladım, transfer sonrası iğneye geçtim. Çok fena bir iğne ya :52: Karından yaptığımız iğnelere kurban olayım :1: Bir de o iğneyi yaptırmak için her gün dışarı çıkmak da cabası. İğnenin daha etkili olduğunu söylüyorlar ama hamile kalan jel ya da fitille de kalıyor. Sanırım 3.de opu sonrası iğneye başlayacağım en azından içim rahat eder. Totomuzun üzerine pek oturamayacağız ama ne yapalım :1:

Ignelerle aram bu sefer hiciyi degil. Karnim cok aciyor. Birazdan gonal f yapacagim, inan kalbim yerinden cikacak gibi.
Aciyacak diye degil, sokamiyorum, bak sabah menagon yaptim o girdi bir sorun yok. Sabah da havasini alirken gitti bir kisim ilac disari:2:kotu yani... Icime sinmiyor yaptiklarim.

Allah yardımcın olsun canım ya...

Kizlar merhaba ,

Bismillahirtahmanirrahim deyip basladik tedaviye...

Biraz once menagonumu yaptim. Dakka bir gol bir kanattim karnimi:1:

Mervecim , yerlesmedir o merak etme. Deger bir anda 0 lanip aniden adet olamazsin zaten. Onun icin de bir surec var , o yuzden sende olanin regl ile bir ilgisi olamaz.

Laveciğim,cok sevindim hayırlı olsun cnm,insallah bu sefer saglıklı sıhhatli bebişine kavusursun dualarımız seninle artık..

Kızlar acil yardım az önce kahverengi lekelenmem Oldu
Doktoru aradım hiçbir şey olmaz korkma ilaçları kullanmaya devam et dedi
İlaclardn oldu galiba
Panik oldum
Taze annecikkk,o lekelenme oluyor diyorlar ama doktoruna soraydın bır cnm,nasılsın ıyı mısın dr once gidecek misin 3 hafta uzun sankım yaa..

millet ben size 3 lü testimin de temiz çıktığını söylemeyi unutmuşum yeni aklıma geldi:1:
bu arada evime yakın devlet hastanesinde perinatoloji bölümü varmış
yeni doğan yoğun bakımı da var
özel hastane gibi odaları 2 kişilik ,temizmiş ,doktorları da iimiş
haftaya inş. oraya gideceğim şu ayrıntılıyı oraya perinatologlara göstereceğim ve artık ordayım inş.
orda doğum yapmayı ciddi ciddi düşünüyorum
her türlü imkanı var ,zaten sezeryan olacak ,evime de yakın .

Gözunaydın cnm, masallah hamsikuşlarına:)) i

Gonal f kullanan arkadaslar, size bir sorum var benim,

Bu gonal f ignelerini yaparken ben cok zorlaniyorum :( gecen tedavide de boyle ilmustu, bu aksam da yaparken ayni sey oldu.
Igneler girmiyor, bildiginiz girmiyor. Baska hic bir ignede bunu yasamiyorum. Bugun bir gonal f yapacagim diye 3 tane igne tukettim ve buna ek ilarak karnim 5 gun igne yapmis gibi aciyor daha ilk gunden. Gecen seferde boyle olmustu ve igne kalmamisti sonunda elimde, hastaneden rica etmistim. Onlarda da yok tabi kutunun icinden cikiyor.
Sizlerde var mi hic boyle bir sey yapayan? Daha mi kalin? Uclari mi kut? Ya da ben bir hata mi yapiyorum?
Bilgi verirseniz sevinirim, cunku gercketne gonal f zamani cok stres oluyorum.

cnm bende gonal f kullandım,iğne batmaazsa bende de olmustu baska yere dene..göbişten 2 parmak aşagı yan kısmını benim orası yağlıydı bir işe yaradı:))elinle tut diğer elinle dık bırsekilde ve beklemeden batır,batırırken sıkma bırak ilaç dagılsın cnmm..

Kızlar selam. Geçmişi birazdan okuyacağım. Ama acil çıkmam gerekebileceğinden gelişmeleri yazayım dedim. Norma boyutlarda 5 tane yumoşum var :16: 2 tane küçük var teyzeleri. :9:Küçüklerden biri 13 mm biri 10 mm. Büyük ihtimalle artık onlardan pek ümit yok. Nur Hanım da 5 tane olacağını söyledi. Sanırım diğerleri alınsa da döllenme şansları çok düşük. Yarın yine muayeneye gideceğim. Cumartesi akşamı galiba çatlatma iğnesi olacak. Pazartesi de opu.. Karnım çok şiş. Ve gaz sancım, ağrım var. Durum böyle. Dualarınızı eksik etmeyin.. İnşallah hayırlı haberlerle geleceğim.. :nazar::nazar::nazar::16: Halen ümidim var..
Akasyacımm,sayıyı bosver Allahın izniyle altın yumurtayı p.tesi alcaklar senden için ferah tut cnmm,birde pazar gunu cok yorma kendini dinlenik ol dualarım seninle tatlımm..

Sen böyle deyince korktum ya. İnş zorlanmam ben de :)

Hayırlı olsun bulantıların :)

Akasyam Nur Hanım iğne taraftarı maalesef :1: Ben ilk tedavimde opu'dan sonra hemen iğneye başlamıştım ama iptal olunca dedim 2.de hemen başlamayacağım. 2.opu'dan sonra jele başladım, transfer sonrası iğneye geçtim. Çok fena bir iğne ya :52: Karından yaptığımız iğnelere kurban olayım :1: Bir de o iğneyi yaptırmak için her gün dışarı çıkmak da cabası. İğnenin daha etkili olduğunu söylüyorlar ama hamile kalan jel ya da fitille de kalıyor. Sanırım 3.de opu sonrası iğneye başlayacağım en azından içim rahat eder. Totomuzun üzerine pek oturamayacağız ama ne yapalım :1:

Allah yardımcın olsun canım ya...

Offf İncim yaaaa.. Valla ben şansımı deneyeceğim. Fitil ya da jel konusunda biraz ısrarcı olmayı düşünüyorum. :1: Nedense şu an o iğneleri kaldırabilecek psikolojide görmüyorum kendimi :103::131::111:

Laveciğim,cok sevindim hayırlı olsun cnm,insallah bu sefer saglıklı sıhhatli bebişine kavusursun dualarımız seninle artık..

Taze annecikkk,o lekelenme oluyor diyorlar ama doktoruna soraydın bır cnm,nasılsın ıyı mısın dr once gidecek misin 3 hafta uzun sankım yaa..

cnm bende gonal f kullandım,iğne batmaazsa bende de olmustu baska yere dene..göbişten 2 parmak aşagı yan kısmını benim orası yağlıydı bir işe yaradı:))elinle tut diğer elinle dık bırsekilde ve beklemeden batır,batırırken sıkma bırak ilaç dagılsın cnmm..

Akasyacımm,sayıyı bosver Allahın izniyle altın yumurtayı p.tesi alcaklar senden için ferah tut cnmm,birde pazar gunu cok yorma kendini dinlenik ol dualarım seninle tatlımm..

Akidem Allah razı olsun.. Gerçekten bu sözler bile çok iyi geliyor bana. Allah'ım inşallah kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz.:16::65:

hihi:1::1: inşallahh:49::49: valla başladıki ne başladı:))

Akideciğim nasılsın canım test gününe az kaldı ne alemdesin:):)
Bilmiyorumki evet uzun ama muhtemelen 3 hafta sonra giderim ya
stres yaşamak istemyorum:):)

Son düzenleme:
Kızlar selam ;

Bu akşam çatlatma iğnemi yapacağım. Pazartesi de kısmetse opu olacak.

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım.maşallah çabucak geçti:)
ohh pazar günü boşsun tadını çıkar iğnesiz ilaçsız:1:
Bende gideyim ilaçlarımı içeyim fitilimi atayım geleyim iyi hatırlattın valla

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım.maşallah çabucak geçti:)
ohh pazar günü boşsun tadını çıkar iğnesiz ilaçsız:1:
Bende gideyim ilaçlarımı içeyim fitilimi atayım geleyim iyi hatırlattın valla

Amin canım.. Çok sağol Mervem.. Yarın gidip kan vereceğim. Evet çabuk geçti gerçekten de.. Ama nedense çok tuhafım. Hiçbirşey hissetmiyorum desem:31: Sende de olmuş muydu tedavi sırasında ? Benim için çok önemli ve heyecanlı bir süreçteyim. Ama son ana gelince bişeyler oldu bana :9: olumsuz olma korkumu böyle mi bastırıyorum. Yoksa günlerdir çok stres yaptımda vücudum kendini mi kilitledi anlamadım.:37:

Amin canım.. Çok sağol Mervem.. Yarın gidip kan vereceğim. Evet çabuk geçti gerçekten de.. Ama nedense çok tuhafım. Hiçbirşey hissetmiyorum desem:31: Sende de olmuş muydu tedavi sırasında ? Benim için çok önemli ve heyecanlı bir süreçteyim. Ama son ana gelince bişeyler oldu bana :9: olumsuz olma korkumu böyle mi bastırıyorum. Yoksa günlerdir çok stres yaptımda vücudum kendini mi kilitledi anlamadım.:37:

Beni biliyorsun ben gayet rahattım hislerim alınmış gibiydi sanki
Hatta transferden sonra daha sakindim test gününe kadar bi son gün tırlatmıştım:):)
Canım sen başta biraz stres yaptın yapa yapa vücudun ve duyguların yorulmuş olabilir gerçektende
İğneni saat kaçta vurunacaksın aman dakikasını geçrme canım dikkat et:54:

Çok sağol canım. Sen nasılsın ? Paşamız nasıl :emir_bebek::nazar: Bugün Üsküdar'a geldim. Annemle dolaştık biraz. Bana ev bakındık. Ama hiç ev yok. Evler çok eski ve kiralar çok yüksek.. Yine Üsküdar hayallerim başka bahara kaldı. :9:

evet Üsküdar biraz daha tuzlu valla bizim çekmeköy tarafına gel
hem evler yeni hemde kiralar uygun sayılır hemide komşu oluruz:1:

Beni biliyorsun ben gayet rahattım hislerim alınmış gibiydi sanki
Hatta transferden sonra daha sakindim test gününe kadar bi son gün tırlatmıştım:):)
Canım sen başta biraz stres yaptın yapa yapa vücudun ve duyguların yorulmuş olabilir gerçektende
İğneni saat kaçta vurunacaksın aman dakikasını geçrme canım dikkat et:54:

20.40 dediler. Bir tam, bir yarım vuracakmışım. Tam , yarım sağ sol farkedermi diye sormayı unuttum. Aradım ama çıkmışlardı. Artık göz kararı yapacağım :9: Sence fark eder mi ? :26:

Kızlar selam ;

Bu akşam çatlatma iğnemi yapacağım. Pazartesi de kısmetse opu olacak.
hadi bakalım besmele ile yap ayetel kürsi oku
ben opuda da transferde de hep okudum
opuda okuyarak uyudum
transferde de işlem bitene kadar okudum
benimle birlikte aysun hanım da okumuştu sağolsun
bu mesajını görmemişim. hareket ediyormuşsun zaten ben yatıyorsun hep sandım. ikizlerde artı kaç kalori fazladan lazımmış? buna göre arttırabilirsin o zaman belki bu yediklerin çarpı 2 olabilir:))

ben çok merak ettim inşallah iyidir.

bir ses ver nazefsa...:3::3::3: Hazadeyle konuştuk telde. Dedik bu kız nerelerde boşlamazdın burayı sen?:5:
ya sürekli yatmak bana doğru gelmiyor
biraz kan akışı lazım
ikizlerde artı 300 kalori almak yeterliymiş çarpı 2 ye gerek yokmuş
nazefsadan haber olmaması ilginç gerçekten ama belki işleri vardır
ben de aramadım doğrusu
görümcesi de transfer olmuştu o zaman aramıştı görüşmüştük
ararım olmazsa bi ara

Çok sağol canım. Sen nasılsın ? Paşamız nasıl :emir_bebek::nazar: Bugün Üsküdar'a geldim. Annemle dolaştık biraz. Bana ev bakındık. Ama hiç ev yok. Evler çok eski ve kiralar çok yüksek.. Yine Üsküdar hayallerim başka bahara kaldı. :9:

sağ ol canım ben iyiyim biraz canım sıkkın. diğer topiğimden ikiz hamile arkadaş vardı belki yazmışımdır önceden. serklajlı.
Aşılamayla yediz hamile üçünün kesede bir şey oluşmamış. 4 kalp atışı vardı. sonra redüksiyon kararı çıktı. 12. haftada 2 si sonlandırılacaktı. o gün allaha şükür gittiklerinde 2 sinin kendiliğinden durmuştu kalp atımı. seklaj yapıldı. 16. haftada birinin suyu geldi. o zamandan berş yatıyordu dün akşam suyu gelen dikişten ayağını çıkarmaya çalışmış sancı başlamış. sezaryen olmuş suu gelen yaşamamış. diğeri yaşıyor ama 25 haftalık bugün itibarıyla. benim bebeğim de tam 25 haftalıktı. rabbim bu miniğe ömür verir inşallah...

Back
X