- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #22.241
ya her ay yumurtlayamıyorum ben artık... bi ay yumurtlayıp bi ay yumurtlamama sonraki ay kist sonraki ay d.kont hapı. dolayısıyla 4 ayda bir hamile kalabilecek ortamı sağlıyorum. sanırım bu da senin mesajından da anlaşıldığı gibi translokasyonun etkisi olabilir...
tedavileri nerde yaptırmıştın lave? hangi şehirdesin, volkan beyle pgt düşünüyormusun?
bu arada iki düzgünün denk gelme ihtimali zaten 1/6 olduğu için gelen sonuçlar normal.. hiç denk gelmemiş diye üzülme...
İzzcim , her ay yumurtlayamadıgını nasıl anlıyorsun??
bu konu hakkında bır sey soyleyeyım ben sana. yıllar onceydı , ben daha asılama safhasındaydım :) o zamankı dr bana demıstı kı ( o doktor su anda burada bır tup bebek merkezının ortagı)her ay zaten yumutlamıyor olabılırsın demıstı. hatta soyle bır sey demıstı ne kadar dogru hıc bır zaman bılemedım; ben bazı aylar adetımın 1 hafta -10 gun gecıktıgını soyledıgımde, o gecıken aylar muhtemelen sen yumutlamamıs olabılırsın demıstı. benım yasım o zamanlar 30 du. genctım yanı :) ve yumurtlama sorunum da yoktu, kı hala yok doktorların soyledıgıne gore. yanı demek ıstedıgım tatlım her ay yumurtlayamıyor olman senın rezervlerının azaldıgının gostergesı olmayabılır, bu fıkre nereden naıl oldun ?? ve merak ettıgımde her ay yumurtlamıyor olma ıhtımalını nasıl anladın?
ben de bazen aaa bu ay galıba yumurtlamadım dıyorum cunku ben yumurtladıgımı gelen sıvıdan anlıyorum. bu ay mesela 2 gun boyunca yumurta akı geldı baya farkedılır duzeyde. kasıklarımda agrı oluyor, hatta bana gore bıraz da vucudumda sıskınlık oluyor. ben de yumurtladıgımı anlıyorum.
ben bu arada Izmırdeyım canım.
Volkan Bey ıle pgt yapmayı dusunuyorum ama once onunla gıdıp konusmam ve benı ıkna etmesını saglamam gereklı.
benım en buyuk ıkılemım su anda mıcroarray ve fısh ... hangısı bızım ıcın dogru? translokasyonıcın yanı... raporlarımı da alıp ona sorular sormam gerek. mesela dıyelım translokasyonsuz yumurta bulundu ve embryo oldu translokasyonsuz. ama o embryoda tamamen atıyorum 4 numaralı kromozomda sorun cıktı. ve fısh ıle bakıldı dıyelım. fısh 4 numarayı test etmedıgı ıcın benım o embryomu saglıklı gorecek. ama aslında mıcro array ıle bakılsaydı 4 dekı sorun ortaya cıkacaktı. aslında ben bu soruyu telefonda da sordum. bana cevap olarak tam da oyle degıl dedı. ama bunun altında yatan mantıgı anlamam ve ıcıme sındırmem gerekıyor. gercı Volkan Beye mıcro array ıle bakın desem bakar ama buradakaı mesele hangısı uygun??
s.a canlarim epeydir yazmiyorum biliyom niyemi bende bilmiyom ben iyiyim ziyanim yok sükür bi kac sayfa okuyabildim birgun belki hepsini okurum
MATTIKAM nasilsin oglusun nasil annelik nasil gidiyo
INCIM hayirdir ne rahatsizligi ALLAH sifa versi
MERVEM de hamile kalmis masallah
AKASYAM sanada masallah
TULIPROSA yla pek yazmadik ama oda hamile sanirim masallah sizler insallah sag seölamet dogurursunuz
NESRIIIIIN DOGURMUSUN KUZUM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN
LAVEK IM NE ZOR OLDUGUN BILIRIM BENDE TEDAVIYI YARIDA BIRAKTIM
bu ALMANYA ocagima incir agaci dikti cok sükür bi evladim var diye sükrediyom
HAZADEM NAZEFSAM AKLIMA GELMEYEN DIGER HAMAISLER SIZLERDE SAG SELAMET DOGURUSUNUZ
HERKESEDE SELAMLAR OLSUN
hametcım uzun zamandır gırmıyorsun.
arada gel ozletme kendını