- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #29.901
Akasya daha iyi misin,iskorpit nasılsın ,armaan iğne yaptırdın mı ne oldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akasyam gecmis olsun CANIM arkadasım ne zaman cektirecektin röntgeni
İncim bugün doktor kontrolün vardi ne oldu ?
Armaan kanaman filan yok değil mı
Seles senin hamilelik nasıl gidiyo
Turkuazz tedaviye başladın gelişmeleri yaz bize merak ediuoruz[/QU
Merhaba Merve hoş geldin,iyiyim diyelim iyi olalım dinlenerek geçiriyorum dinlenince iyi geliyor.Kaygılar hiç bitmeyecek sanırım.SAğ salim kucağımıza alırız inşallah.Erva bebek nasıl ?En kısa sürede düzeleceğine inanıyorum.
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Üzülmedim dersem yalan söylemiş olurum. Ama hissetmiştim. Biliyordum. Şu an vakti zamanı değildi. Hayırlısı buydu. Rabbimin bir bildiği var elbette.. Bu aralar çok şiddetli sırt ağrılarım var. Aslında tedavi dönemi dahil olmak üzere 3 haftadır bu ağrıyı çekiyorum. :2: İlaç da kullanamadım. Bugün doktora gittim. Tedbiren akciğer röntgeni de çekti. Yarın sonucu alacağım. Sırt ağrısı için de kas gevşeticiler verdi. Cumaya kadar geçmezse emar çekilecek :18: İşin gerçeği kendi derdime düştüm negatifin acısını bile yaşayamadım diyebilirim. Tek tesellim hamile kalsaydım ve bu ağrılar sürseydi çok acı çekecektim. Şimdi vücudumu ve ruhumu iyileştirdikten sonra dondurulmuşları deneyeceğim. Bu fiziksel ve ruhsal durumla denemek istemiyorum.. Dua edin benim için.. Bu ağrılı günler geçsin bir an önce![]()
Turkuazz tedaviye başladın gelişmeleri yaz bize merak ediuoruz
Turkuazz tedaviye başladın gelişmeleri yaz bize merak ediuoruz
iyi bi dr.a denk gelirsiniz inş. mervem. arada okuyorum da yazamadım bu ara. iyi kötü bütün haberleri okuyorum bazen yazmaya gücüm olmuyo:26:Bizde yarın Ervayi ortopedi doktoruna götüreceğiz
Bakalım gelişme var mı :26:
Bide balta limanı kemik hastanesi var orayada götüreceğiz inşallah
geçmiş olsun akasyam, tez zamanda geçer gider inş.Kızlar çok şükür akciğer röntgeninde sorun çıkmadı. Çok ağır kas gevşeticeler içiyorum. Doktor cumaya kadar geçmezse haberleşelim dedi. Emar çekilecekmiş. Hakkaten çok kötü bir ağrı. Özellikle geceleri ağrı ile uyanıyorum. İnşallah en kısa zamanda geçer. Amann diyimmm sakın stres yapmayın. En önemli sebebi stres..![]()
Mervem kuzum inşallah güzel haberler alırsın. Baltalimanı iyi bir hastane. Ben bir de sana Çapa Ortopediyi tavsiye ederim. Ancak polikliniğe gitme. Profların özel randevu günleri oluyor. O günlerde gidersen profla direkt görüşebilirsin. Benim oradaki doktorum Prof. Yener Temelli idi. Kendisi kemik eğriliğini düzeltmede uzman. Benim ameliyatlarımı da yapmıştı. Bir git görüş derim. Rabbim en kısa zamanda şifa versin.. Gelişmeleri yaz mutlaka. Prensesi çokk öpüyorum..![]()
iyi tatiller iskorpitcimsağol canım daha iyiyim.. bide adetim gelseydi tam olacaktısinir stresten olsa gerek gecikti bu 3.gün .. ben diyomki bu saate kadar gelmedin tatilimi zehir etmeee gelmeee sakın 3 hafta
perşembe yolcuyum bende , her ihtimale karşı bugün biletimi aldım açıkta kalmayayım diye..umarım güzel geçer
![]()
Trkuazcım benim de bi sra yüksekti ama belli bi seviyeye kadar önemsemiyo doktorlar senin kaç çıktı, insanlar emzirirken de hamile kalıyo çünkü prolaktin süt hormonu ve stresle de artıyormusMervecim hoş geldin canım
tedavim adetin 19.günü başlayacak canım arefe günü inşallah,şimdilik bekliyorum:)
bu arada benim prolaktin hormonu ilk kez yüksek çıktı,dostinex ilaç kullanıyorum bakalım inşallah düşer ve sorun yaratmaz
iğneyi vurmadan önce son kez test yaptıracağım,inşallah düşer de tedaviye başlarım nasipse bakalım artık
erva nasıl merve?inşallah iyileşecek,sen bir doktorlara götür,tedavisi başlasın inşallah düzelecek herşey..rabbim dermansız dert vermesin
Trkuazcım benim de bi sra yüksekti ama belli bi seviyeye kadar önemsemiyo doktorlar senin kaç çıktı, insanlar emzirirken de hamile kalıyo çünkü prolaktin süt hormonu ve stresle de artıyormus
sağol canım daha iyiyim.. bide adetim gelseydi tam olacaktısinir stresten olsa gerek gecikti bu 3.gün .. ben diyomki bu saate kadar gelmedin tatilimi zehir etmeee gelmeee sakın 3 hafta
perşembe yolcuyum bende , her ihtimale karşı bugün biletimi aldım açıkta kalmayayım diye..umarım güzel geçer
![]()
Bizde yarın Ervayi ortopedi doktoruna götüreceğiz
Bakalım gelişme var mı :26:
Bide balta limanı kemik hastanesi var orayada götüreceğiz inşallah
Kızlar çok şükür akciğer röntgeninde sorun çıkmadı. Çok ağır kas gevşeticeler içiyorum. Doktor cumaya kadar geçmezse haberleşelim dedi. Emar çekilecekmiş. Hakkaten çok kötü bir ağrı. Özellikle geceleri ağrı ile uyanıyorum. İnşallah en kısa zamanda geçer. Amann diyimmm sakın stres yapmayın. En önemli sebebi stres..![]()
Mervem kuzum inşallah güzel haberler alırsın. Baltalimanı iyi bir hastane. Ben bir de sana Çapa Ortopediyi tavsiye ederim. Ancak polikliniğe gitme. Profların özel randevu günleri oluyor. O günlerde gidersen profla direkt görüşebilirsin. Benim oradaki doktorum Prof. Yener Temelli idi. Kendisi kemik eğriliğini düzeltmede uzman. Benim ameliyatlarımı da yapmıştı. Bir git görüş derim. Rabbim en kısa zamanda şifa versin.. Gelişmeleri yaz mutlaka. Prensesi çokk öpüyorum..![]()
Çok sağol Armaancığım.. Negatif sonucu beni çok üzmedi. Rabbim genişliğini verdi. Hayatımda bazı dağınıklıklar var. Onları toparlamam için bir fırsat olarak gördüm. Öyle hissettim. Önce bedensel ve ruhsal sağlığımı düzelteceğim. Ondan sonra dondiriklere döneceğimBu stresli , bozuk psikoloji ile tekrar denemem. Psikoloji hakkaten çok önemli. Ama şanslıyım ki o kadar stresime rağmen 3 frigo bebeğim oldu. Annelerin hazır olmasını bekliyorlar
O nedenle içim rahat. İnşallah sen de muayenenden güzel haberlerle geleceksin
Dualarım seninle..
Mattikam evet ben de hissettim olmayacağını.. Çok güçlü bir histi. Hatta genetik doktorumla konuşurken ; Çok şükür 3 dondirik kalıyor. İçim rahat. tekrar denerim bile dedimBazen acaba ben mi çağırdım negatifi diye düşünüyorum.
Ama aslında bizim elimizden gelen birşey yok. Transfer dönemi sırtımın tutulması, yaşadığım moral bozukluğu vs vs hepsi negatif için sebepler ve bahaneler... Hep dediğim gibi negatif için isyan etmiyorum, üzülmüyorum. 3 frigom için şükrediyorum..
![]()