Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

selescim ve armancım tşk ediyorum ,insallah bana iyi gelecek diye diye gidicem :D ;) şimdiden kendimi motivite etmeye başladım :P ;)
ben hala adet olmadım ama yaa :23::23: hep tedirgin mi olucam ben yaa üff :47: kasıklarım ağrıyor sağlı sollu, başımda çatlayacaktı ağrıudan ama gelen giden yok :4: her dışarı çıktığımda hazırlık mı byapıp durucam ben yaa:19:..ayy olunca dert :27: olmayıncada dert şu mereti :27::27: 28 temüzda adet olmam gerekirdi..
eğer tatilde de olmazsam gelince zaten doktora gidicem bana ade söktürücü bişey versin :6:

Kızlar ankara genart pgt yaptırdım. Çok zormuş gerçekten bu tüp bebek:( 19 embriyodan 5 normal çıktı. 2 tanesini transfer ettiler. Ama kalanını dondurmadılar neden bilmiyorum:( şimdi bekliyorum bayramdan sonra test yapıcam sadece hayırlısı diye dua ediyorum

merhaba canım öncelikle hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin insallah..

belki sağlıklı bulunan diğer yumurtalar bozulmaya başladığından dondurmak istememiş olabilir doktorlar :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün bütün güm midem bılandı sonra gece birden kesildi bu sabah da bulantı falan yok korkuyorum senin bulantılar basladıktsn donra sürekli mi olmustu ben gecen sefer nasıldı hatırlayamıyırum. Gerçi öğleden sonra drdayım inşallah iyi seyler duyarım Allahım

SELES cim sende bulantı var mı

Son düzenleme:
Kızlar kalp atışlarını :nazar: duyduk bugün Allahın izniyle ...Allahım sağlıkla doğduğu günü de nasip eder inşallah...
Hepinizin dualarını yanımda hissediyorum dualarım hepimizle...

Hastane dönüşü eve doğru yürürken yağmur bastırdı nasılsa koşamıcam ıslanayıö bari keyifle dedim etraf toprak koktu mis gibi arkamdan bi teyze sarıldı belime yaşlı bi teyze "toprak kokusu ana kokusu kızııım "dedi benim için o anın anlamı bilmeden:) yağmurla gözyaşım karıştı

Son düzenleme:
armaan canım ilk 39 çıktı ondan bir hafta sonra da 44 çıktı,inşallah düşer,bir arkadaşın bu rakamlardan 120 ye kadar çıkmış,inşallah öyle olmaz...sen nasılsın?neler hissediyorsun?yarın mı doktor görüşmen ?

akasya seni tebrik ediyorum inan,ben her negatiften sonra yıkılmıştım,sabrına hayran kaldım diyebilirim maşallah,negatifi çağırdığını düşünmüyorum herşey nasip,öyle düşün,hayırlısı böyleymiş

inci nerelerdesin?iyi misin?ben seni face te aradım ama bulamadım:(

Trkuazcım benim de bi aralar 30-40lı değerlerdeydi stres tapma hiç önemli değil bu degerler

Kızlar 4 mm dedi dr bebek için normal dedi ama şimdi nette bakınca 6+ 3 günlük daha büyük görünüyo
Sizlerin kaçmm idi hstırlıyor musunuz

Kızlar kalp atışlarını :nazar: duyduk bugün Allahın izniyle ...Allahım sağlıkla doğduğu günü de nasip eder inşallah...

Hastane dönüşü eve doğru yürürken yağmur bastırdı nasılsa koşamıcam ıslanayıö bari keyifle dedim etraf toprak koktu mis gibi arkamdan bi teyze sarıldı belime yaşlı bi teyze "toprak kokusu ana kokusu kızııım "dedi benim için o anın anlamı bilmeden:) yağmurla gözyaşım karıştı

Canım benim. Allah sağ-salim doğurup kucağına almanı da nasip etsin. Bir az rahatlamışsındır.

Bende depresyon havası esiyor. Bazen depresyona girmiş gibi oluyorum, sonra geçiyor. Bayram için memlekete gidiceğiz. İyi geliceğini düşünüyorum. Lohusa psikolojisi de ola bilirmiş. Namaz kılmadığım için de kendime düzgün bir çeki düzen veremiyorum. Ramazan elimden kayıp gidiyor, ben hiç bir şey yapmıyorum.

Bu gün riskli gebelikler uzmanı Arda Lembetden randevu aldım. 20 ağustosa. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bakalım ne diyecek.

Kızlar 4 mm dedi dr bebek için normal dedi ama şimdi nette bakınca 6+ 3 günlük daha büyük görünüyo

Annelik böyle bir şey işte. Illaki endişe edicek bir şey buluyorsun. Doktor normal demiş işte daha ne. İstersen kendine hamilelik takvimi yap, her gün gelişimini izlersin. Çok zevkli oluyor. Orada ölçüler de veriliyor.

Annelik böyle bir şey işte. Illaki endişe edicek bir şey buluyorsun. Doktor normal demiş işte daha ne. İstersen kendine hamilelik takvimi yap, her gün gelişimini izlersin. Çok zevkli oluyor. Orada ölçüler de veriliyor.

Sümeyyecim çok sağol canım biliyorum hiç bitmeyecek bu endişeler ama elde değil işte biliyosun, memlekete gitmek iyi gelecek sana eminim kendine zaman ver biraz azalacak elbet depresyon havası da bitecek doktordan randevu da almışsın bu da iyi gelecektir çünkü yeni baslangıca 1 adım iyi hissettiriyor insanı

Takvim yapmaya da çekiniyorum ama bi bakayım nasıl yapılıyomus

Allah saglikla sihhatle buyutmeyi nasib etsin :)

Selam kuzlar inanin hergun bakiyorum ama tam yazacak oluyorum birsey cikiyir suanda iki kuzumda uyuyor firsat bulmusken yazayim dedim

Akasya cok gecmis olsun hem negatif hem sirt agrin icin umarim tez zamanda toparlarsinda kslan uc frigolarla yola devam edersin

Mervemmmmm canim hos geldin senide Erva yida cok ozledik insallah kontrolleriniz iyi gecmistir guzel sonuclarla don bizd insallah

Mattika sen nasilsin oglusun nasil yurumeye felan baskadimi

Armaan seninde az kaldi hadi yarin pit pitlari duyda bizide mutlu et

Seless sdnin kontrol nezsman sizleri iyi anliyorum ama dogsan sag salim kucagina alsanda hergun korkuyla yasiyorsun yani saddce dogana kadar degil bu korkular

Allah hepimizin yardimcisi olsun Rabbim tez zaman da hayirlisi ile doldursun kucaklarinizi

Merhaba özlemcano ,haklısın kaygılar bitmeyecek benim önceki durumlarda var ondan böyleyim ama kendimi bu konuda haklı buluyorum,Her kontrolde biraz daha rahatlarım diyorum. Kontrolüm bugündü.İkili testimizin sonucu çok şükür güzel çıktı.Üç hafta sonra gideceğim tekrar meraktan çatlamazsam tabi:)Kızlarına sevgiler.

Dün bütün güm midem bılandı sonra gece birden kesildi bu sabah da bulantı falan yok korkuyorum senin bulantılar basladıktsn donra sürekli mi olmustu ben gecen sefer nasıldı hatırlayamıyırum. Gerçi öğleden sonra drdayım inşallah iyi seyler duyarım Allahım

SELES cim sende bulantı var mı

Ben de her gün olmuyor ara ara o da akşam üstü başlıyordu uyuyana kadar şimdi birkaç gündür sabahları az bir şey var canım

Merhaba özlemcano ,haklısın kaygılar bitmeyecek benim önceki durumlarda var ondan böyleyim ama kendimi bu konuda haklı buluyorum,Her kontrolde biraz daha rahatlarım diyorum. Kontrolüm bugündü.İkili testimizin sonucu çok şükür güzel çıktı.Üç hafta sonra gideceğim tekrar meraktan çatlamazsam tabi:)Kızlarına sevgiler.

Selescim test sonucun çok sevindirici Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah sen hatırlıyo musun 6 haftaşıkken kaç mm idi

Tebrik ederim armaan,Allah tamamına erdirsin.İnşaallah hepimiz, buradaki bütün kızlar sağlıkla bebeklerimizi kucağına alır.Aminnnnn

O tür şeylere fazla takılma derim.Ben doktorum dışında başka bir yere de gidiyorum acil durumlarda ölçümler farklı çıkıyor.kullanılan cihaza ve doktorun ölçümüne göre değişiyor.Arada fazla fark olmayınca önemli değilmiş.Benim bir ileri bir geri gitmişti.Kendi doktorum net ölçüyor günüyle uyumlu dedi en son.Bir milimlik ölçüm bir iki gün değiştiriyor demişti diğer doktor da.

Back
X