Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba kızlar benim yum.top.şimdi embriyo gelişimin için Dr. gittik.hoca kafamı karıştırdı.anormal döllenme bende fazlaymış.bana pgt yöntemi den bahsetti.yarın tekrar gidicez.yarın kesin karar verecek.pgt yönteminde dondurulmuş veriliyor?

Istanbul çok sevindim arkadasım çok şükür ..peki bu Ayrıntılı ultroson nasıl oluyor bildiğimiz ultroson gibi ama saatlerce inceliyor mu..ferdacım istanbulcum sizin hangi kromozomlardaydı canım sorun ..kaç kez yazılıyor ama unutuyor insan..

Seyda yazdıklarını pek anlamadım.. Ama Anladığım kadarıyla yumurtan toplanmış ve pgt yapılacak..dondurulumuşlara pgt yapılırmı diye mi soruyorsun ..evet yapılabiliyor CNm

Istanbul çok sevindim arkadasım çok şükür ..peki bu Ayrıntılı ultroson nasıl oluyor bildiğimiz ultroson gibi ama saatlerce inceliyor mu..ferdacım istanbulcum sizin hangi kromozomlardaydı canım sorun ..kaç kez yazılıyor ama unutuyor insan..
Evet canım normal uktrason gibi ama ayrıntılı bakılıyor. Canım bizimki tek gen hastaligi

Kızlar duramadım erken belli olan hassas idrar testi aldım..ama ikinci çizgi belli belirsiz bişey çıktı..idrar tam sonuç değil ama insanın umudu kırılıyor yinede.. Bugün Çarşamba olaydı iyiydi :(bakalım yarın ne çıkacak

Kızlar duramadım erken belli olan hassas idrar testi aldım..ama ikinci çizgi belli belirsiz bişey çıktı..idrar tam sonuç değil ama insanın umudu kırılıyor yinede.. Bugün Çarşamba olaydı iyiydi :KK43:bakalım yarın ne çıkacak
canım ya kafanı karıştırmak istemem ama ikinci çizgi belli belirsiz olsa da pozitif oluyor. çünkü bende adet olmam gereken günde yaptım çok silikti hatta eşim göremedi bir hafta gergün yaptım giderek koyulaştı. birde sabah kalkar kalmaz ilk idrarla yap. ay hadi inşallah ya :anneadayı:

Kızlar duramadım erken belli olan hassas idrar testi aldım..ama ikinci çizgi belli belirsiz bişey çıktı..idrar tam sonuç değil ama insanın umudu kırılıyor yinede.. Bugün Çarşamba olaydı iyiydi :KK43:bakalım yarın ne çıkacak
AYYY hadi inşallah. canım bugün transferin kaçıncı günü? silik bile olsa pozitif oluyor aynen . ayrıca bence bugün kan ver hadi

Bu umut nasıl bişey ki..içim bi tuhaf..:KK16:bi gelip bi gidiyo umudum.. Ferdacım öylemi diyorsun..evt ilk idrarla yaptım CNm..normalde ikinci çizgi yok dimi orda ..yani olan şey belirginleşmiyo..idrarla çıkıyo renk..bilmiyorum canım ya bende okuyorum burda idrarla çıkmamış ertesi gün kanda çıkmış..hayırlısı demekten başla bişey gelmiyor elden ..ee sen adetin ilk günü yaptın .. O zaman korunmazken hep sürekli yaptın durdun mu testi.. Yoksa silik gibi göründüğü için şüphelenip mi yaptın bi hafta boyunca..

Bu umut nasıl bişey ki..içim bi tuhaf..:KK16:bi gelip bi gidiyo umudum.. Ferdacım öylemi diyorsun..evt ilk idrarla yaptım CNm..normalde ikinci çizgi yok dimi orda ..yani olan şey belirginleşmiyo..idrarla çıkıyo renk..bilmiyorum canım ya bende okuyorum burda idrarla çıkmamış ertesi gün kanda çıkmış..hayırlısı demekten başla bişey gelmiyor elden ..ee sen adetin ilk günü yaptın .. O zaman korunmazken hep sürekli yaptın durdun mu testi.. Yoksa silik gibi göründüğü için şüphelenip mi yaptın bi hafta boyunca..
evet canım yok normalde ikinci çizgi eğer idrarda bhcg hormonu varsa çıkıyor. silik çıktığı için şüphelendim canım o yüz<zden hergün yaptım koyulaştı mı diye

panikli panikli kız heyecandan öldürcen mi bizi? Ya resim at ya da git kan ver hemencecik...

Bende doktoru bekliyorum 2. Kontrol bakalım yumoşlar ne alemde

Kızlar benimde hem yaptırasım var hem de korku var içimde..:KK17:ama gaza geldim bu gazlan duramam evde yerde :KK70:hadin ben gidiyom hayırlı haberle gelirim inşallah ..dua edin kızlar :KK33:

ohhh hadi bakalım git canım git .. kan verdikten sonra 2 saate çıkar sonucun. hemen haber ver hemen dualarım seninle

Back
X