- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #37.421
Amin Cnm Amin Amin Kocaman Amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım normal uktrason gibi ama ayrıntılı bakılıyor. Canım bizimki tek gen hastaligiIstanbul çok sevindim arkadasım çok şükür ..peki bu Ayrıntılı ultroson nasıl oluyor bildiğimiz ultroson gibi ama saatlerce inceliyor mu..ferdacım istanbulcum sizin hangi kromozomlardaydı canım sorun ..kaç kez yazılıyor ama unutuyor insan..
canım ya kafanı karıştırmak istemem ama ikinci çizgi belli belirsiz olsa da pozitif oluyor. çünkü bende adet olmam gereken günde yaptım çok silikti hatta eşim göremedi bir hafta gergün yaptım giderek koyulaştı. birde sabah kalkar kalmaz ilk idrarla yap. ay hadi inşallah yaKızlar duramadım erken belli olan hassas idrar testi aldım..ama ikinci çizgi belli belirsiz bişey çıktı..idrar tam sonuç değil ama insanın umudu kırılıyor yinede.. Bugün Çarşamba olaydı iyiydibakalım yarın ne çıkacak
AYYY hadi inşallah. canım bugün transferin kaçıncı günü? silik bile olsa pozitif oluyor aynen . ayrıca bence bugün kan ver hadiKızlar duramadım erken belli olan hassas idrar testi aldım..ama ikinci çizgi belli belirsiz bişey çıktı..idrar tam sonuç değil ama insanın umudu kırılıyor yinede.. Bugün Çarşamba olaydı iyiydibakalım yarın ne çıkacak
evet canım yok normalde ikinci çizgi eğer idrarda bhcg hormonu varsa çıkıyor. silik çıktığı için şüphelendim canım o yüz<zden hergün yaptım koyulaştı mı diyeBu umut nasıl bişey ki..içim bi tuhaf..bi gelip bi gidiyo umudum.. Ferdacım öylemi diyorsun..evt ilk idrarla yaptım CNm..normalde ikinci çizgi yok dimi orda ..yani olan şey belirginleşmiyo..idrarla çıkıyo renk..bilmiyorum canım ya bende okuyorum burda idrarla çıkmamış ertesi gün kanda çıkmış..hayırlısı demekten başla bişey gelmiyor elden ..ee sen adetin ilk günü yaptın .. O zaman korunmazken hep sürekli yaptın durdun mu testi.. Yoksa silik gibi göründüğü için şüphelenip mi yaptın bi hafta boyunca..
bence idrarda silik çıktıysa kanda net çıkar canım yaptır nolcak. aynı yerde aynı saatlerde yaptırdım canımDeep sen üç kez yapmıştın dimi kan tahlili..peki hepsini aynı yerdemi yaptın ..
canım değer düşük çıkarsa 2 gün sonra tekrar aynı labaratuarda yaptırıyorsun. benim de öyle 50 çıktı ilk 2 gün sonra 190 çıktı. en az ikiye katlaması lazımDeep sen üç kez yapmıştın dimi kan tahlili..peki hepsini aynı yerdemi yaptın ..