Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ben evde olunca ev gözümün önünde bazen sinirden ağlıyorum elimde olmayarak .. Sonra düşünüyorum ben napıyorum Allah korusun bebeği çok Aradım diyorum .. böyle yaparsam Allah iyi demez deyip psikolojimi bozuyorum .. Aman evde durmak bana yaramıyor.. Allah beterinden korusun bugünlerde geçer inşallah hayırlısıyla..Salı Gününe az kaldı ne güzel.. Ama hem heyacan hem korku bi arada.. Sen kaç haftalık oldun şimdi .. Benimde bulanır heralde midem :)sabah kendimi inceliyom psikopata bağladım hiç belirti olmayınca midem bulansın istiyorum :)))
Aynen bende ole dusunuyordum ki ben cok hareketli evde tekbir toza tahammul edemeyen biriyim bi kac ay elime toz bezi bile almadim annem yapiyordu hep ama eline supurgeyi viladayi almafan temiz hissedemiyordum
bende dedim kendime kac yildir bu ani bekledin al sana bebek neden boyle geciyor icinden diyordum ama gercekten insan epwy bi yil bebeksiz rahat gecirince ozluyorsun eski zamanini ister istemez

Ay evet ya Zeynep bende iki güne bir süpürge tutulacak ve toz alınacak heryer istediğim gibi olacak bir tek ben böyle düşünmüyormuşum..kendimde rahat değilim böyle düşünmekten salıver ucunu diyom .. Eşim süpürüyo daa Toz fln almasını ne bilecek adam tuvalet banyo Hesabı.. Dediğin gibi kendim yapmayınca da zaten iyi temizlenmemiş gibi hissediyorum ..eşimde kızıyor niye böyle yapıyorsun bebeğe bişey olsa daha mı iyi evin temiz olsun hadi diyor .. Bende ikiside iyi olsun diyom :) adama da Kafayı yedirecem ..Allah nasip ederde biraz büyürse bebek Yaparım ya inşallah yavaş yavaş

Ay evet ya Zeynep bende iki güne bir süpürge tutulacak ve toz alınacak heryer istediğim gibi olacak bir tek ben böyle düşünmüyormuşum..kendimde rahat değilim böyle düşünmekten salıver ucunu diyom .. Eşim süpürüyo daa Toz fln almasını ne bilecek adam tuvalet banyo Hesabı.. Dediğin gibi kendim yapmayınca da zaten iyi temizlenmemiş gibi hissediyorum ..eşimde kızıyor niye böyle yapıyorsun bebeğe bişey olsa daha mı iyi evin temiz olsun hadi diyor .. Bende ikiside iyi olsun diyom :) adama da Kafayı yedirecem ..Allah nasip ederde biraz büyürse bebek Yaparım ya inşallah yavaş yavaş
Ne desem bos canim cunku bende yasadim normal yasantin en az bebek kadar onemli bu belki ikimiz icin gecerli belki diger kizlar boyle dusunmuyor
dusun esim bana yemek bile yaptirmiyordu
Zeynep sen son gebeliğinde claksan kullanmışmıydın kaçıncı haftada düşük olmuştuo_O:KK43:
kullandim canim yapilabilecek hersey yapildi
normalde 8 haftalik olacakken 6. Haftada durdu yasami

Dr banada yapabileceğimiz herşeyi yaptık dedi.. Ama bilemediğimiz göremediğimiz şeyler var hücrelerinde fln dedi eğer sonu düşük olursa .. Nasip Allah yardımcınız olsun .. Bende nisanda tekrar Dr a gideceğim Romatizmal rahatsızlık çıkmıştı ya lupus diye onun tekrar Kontrolü var.. Tekrar tahlil yapılacak .. Romatizmalin Dr bu hastalık direk düşük yapar dedi .. Yaaa ilk tedavimden sonra çok ilginç şeyler yaşadım ..siZede anlatmıştım ya.. Beyinde Lezyon fln çıktı ms olabilir dediler fln bu lupus kenda yüksek çıktı .. Bu Ms le lupus birbirine karışan bi hastalıkmış üstelik .. Neyse bu tedavimden önce MR çektirdim .. Tertemiz beynim eser kalmamış lezyondan .. Yani ms değil.. Belki lupusta değildir diye Ümit ediyorum .. Ilaca bağlıda yüksek çıkabiliyormuş lupus denen Romatizmal ve bende hiç bi belirti yok lupusun sadece kanda yüksek çıktı o Kadar.. Sonuç olarak benim bu geçirdiğim ayaklardaki bacaklardaki hissizlik olayı kullandığım hormonlara bağlandı. İnşallah Öyledir .. Herkeste olmaz ama sende çıkmış olabilir dediler .. Bende nolduğumu anlayamamıştım o zamanlar iğnelerden üç ay sonra olmuştu .. Allah başka dert vermesin .. Inşallah lupusta yoktur bende üç ay sonra gel dedi Dr Nisan oluyor işte .. Tekrar yapıcak tahlil ona göre var mı yokmu çıkıcak ..Zeynep seninde Romatizmal diyorsun ya ondan kafam karıştı bira benimde .. Hayırlısı ..

Nerenden yaptırcan Zeynep .. Ay ben korkarım öyle şeylerden .. Tansiyonum fln düşer bayılırım.. Ama şifası çokmuş canım

Dizlerime yaptiricam canim acisina dayanamiyorum bukemiyorum bukunce acamiyorum kortizon mahvetti beni azdirdi
bir ay sonrada sirtima yaptiricam şişliklerim gider inşallah
cok ilac kullandimya ben bir yil kadar onlari atmam lazım bi şekilde vucuttan
spor yapamiyorum bari hacamatta sifa buluyum inşallah
peygamberimizin direk emrettigi bisey

Zeynep sen diyordun ya canım Dr a gitmedim sadece Romatizmal bi hastalığım olduğunu biliyorum ama pek bilmiyorum demiştin yoksa senin lupus mu ki ay .. Bak onda da şişlikler fln oluyormuş CNm .. Bende hiç biri yok bu dediklerin .. Şişlik Ağrı fln yapıyormuş .. Ve direk düşük yapıyormuş..sen bi romatizmale gitsen canım .. Ayrıntılı öğrensen.. Claksan iğne kullanacaksın demişti Dr hamilelikte ama Allah yüzünüze baksın inşallah olur gibisinden konuştu..olabilirde olabilirde gibisinden

Zeynep sen diyordun ya canım Dr a gitmedim sadece Romatizmal bi hastalığım olduğunu biliyorum ama pek bilmiyorum demiştin yoksa senin lupus mu ki ay .. Bak onda da şişlikler fln oluyormuş CNm .. Bende hiç biri yok bu dediklerin .. Şişlik Ağrı fln yapıyormuş .. Ve direk düşük yapıyormuş..sen bi romatizmale gitsen canım .. Ayrıntılı öğrensen.. Claksan iğne kullanacaksın demişti Dr hamilelikte ama Allah yüzünüze baksın inşallah olur gibisinden konuştu..olabilirde olabilirde gibisinden
Bilmiyorumki canim artik sıkıldım doktora gitmekten insallah careyi hacamatta bulurum
Ben iki yil once gittim emar cekildi dr dizde sivi azalmasi var dedi o zamanlar agri fazla degildi kortizon kullaninca cok fena oldu

Bilmiyorumki canim artik sıkıldım doktora gitmekten insallah careyi hacamatta bulurum
Ben iki yil once gittim emar cekildi dr dizde sivi azalmasi var dedi o zamanlar agri fazla degildi kortizon kullaninca cok fena oldu
Zeynep Gözünü seveyim bi Dr a git o zaman canım vallahi bak belkide sebebi budur yaa..peki ayak bileklerinde şişme fln oluyormu arada Ateş'in çıkıyor mu ben kaç aydır başımdan bişeyler geçince hep araştırdım canım sende bak bi burdan lutus diye araştır kendinde bişeyler var mı .. Ama ben bi Romatizmal Dr una gitmeni çok istiyorum canım .. Direk düşük diyor Dr a diyorum bizim sebep başka genetik ondan düştü diyorum bunda da olabilir dedi canım kısa zamanda bi git oldu mu .. Haklısın artık bıktık Dr dan Allah başka hastalık vermesin..ama en azından sebebini bulmuş olursunuz ..kaçlık iğne kullanıyordun .. Ayrıca bu rahatsızlık varsa bi hap kullanıyorsun Ömür boyu Dr bana verdi bir daha ki tahilile kadar seni tehlikeye atamam dedi hamilelikte zararı yok dedi ama ben içmiyorum .. Bu tahlil üç ay arayla yapılıyormuş ikinciside yüksek çıkarsa var demekmiş canım .. Şuan bende olup olmadığı belli değil ..

Yok canım ole şişme ates felan yok aksine donuyorum
bilmiyorumki canim su kortizonun etkisi bi gecsin 6 aydan anca vucuttan cikarmis o zaman gidebilirim:)
Sağol beni düşündüğün için canim arkadaşım

Ben yaptirmistim ocak ayinda sirt kafa ve bel bolgesine kafa agrili oldu ama digerlerine dayandim birtek bacaklarima yaptiramadim tekrar bir cesaret gelirse insallah yaptircam korkayin isin ehli yaparsa sorun yok

Git canım bencede dizlerim şişti fln deyince bende.. Gece Ateş'in çıkıyormuş arada ve aşırı yorgunluk oluyormuş .. Yüzde de pul pul dökülmeler vs.. Sen aratır canım.. Tabi düşünmem mi canım Allah herkesin şifasını versin elimizden geldiğince olucaz tabi burda niye Varız ki bizzz:)))

Yarın hacamat yaptiricam inşallah kislar aranizda yaptiran varmi
bende yaptırdım bir yıl olmamıştır eşime de ypıldı sırtımdan ve bacaklarımdan yaptırdım pis pis kan aktı hatta eşime de yapıldı o sigara kullandığı için ondan çıkanlar köpüklüydü :)) yalnız yediklerine dikkat edersen daha şifalı olurmuş internetten okuyabilirsin bir de aç karına yaptırma benim biraz başım döndü tansiyonum düştü sonuna doğru Allahım şifa versin

Back
X