Selam kızlar, pgt ile
tüp bebek tedavisi startı verdiğimiz için bu aralar bayağı internette bu konuda araştırma yapıyordum ki tesadüfen bu forum denk geldi ve yaklaşık son 120 sayfayı tek tek okuyarak sona kadar gelmiş bulunuyorum

bu süreçte tedaviye başlayıp hamile haberini alan arkadaşlarla inanın ben de aynı heyecanı hissettim, roman okur gibi heyecanla iki gün sonra ne sonuç almış diye heyecanlandım.
deepliner
panikli
@kocisim
F
ferda88
ve diğer arkadaşlar sizler için çoookk mutlu oldum , hepinizin bebişleri hayırlı ve uzun ömürlü olsun inşallah. Çok uğurlu bereketli bir topik maşallah bekleyen hemen hemen herkes pozitif sonuç almış, almayanlar da inşallah yakın zamanda alır diye umut ediyorum. Ben de 6. tüp bebek tedavime başladım. Bir aksilik olmazsa hafta sonu gibi yumurta toplama işlemim gerçekleşecek. Benim de ilk kez 5. denememde gebelik elde edildi ama ne yazık ki bebeğin genetik testi sonucunda trizomi 7 olduğu belirlendi. Bu yüzden bizim de bu denememizde pgt yapılacak ve inşallah genetik testi sonucunda sağlıklı olan varsa transfer edilecek. Sevgili hamile arkadaşlar bizleri dualarınızda unutmayın. inşallah hayırlısıyla hepimizin kucakları tatlı tatlı sağlıklı bebeciklerle dolsun taşsın