Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Selam herkese, inanılmaz stresli ve yoğun bir işim var ya. Bıktım valla.
Bunun yanında birde doktor sorunu yaşıyorum. Arda lembete yaptırdım bugüne kadar bütün takiplerimi ama doğumu sigortamın geçtiği anlaşmalı bir hastanede yapmam lazım ve doktor bulamıyorum. Seçemiyorum. Ne yapıcam bilmiyorum. Ne garip stresler.
Canım selam, şehir olarak nerdeydin ona göre hastane ismi verebilirim ben istanbuldayim

Bende bugun iste cok yoruldum.ayakta zor durdum.yarn ilk kontrolum cok heyecanlyim.sabhlari kasigmda batma hafif adet agrsi oluyor sonra gecyor.umarim yarn iyi haberlerle gelrim.
Cemre insallah guzel haberlerle gelirsin kontrolunden gule oynaya cikarsin canim :) benim de kontrolume bir hafta var daha ben hergun gitmek haber almak istiyorum bebisimden insallah hersey yolundadir. Cok riskli donemlerdeyiz maalesef

Cemre insallah guzel haberlerle gelirsin kontrolunden gule oynaya cikarsin canim :) benim de kontrolume bir hafta var daha ben hergun gitmek haber almak istiyorum bebisimden insallah hersey yolundadir. Cok riskli donemlerdeyiz maalesef
Insallh canm. Benm rskim daha yuksek biliyosun.gunler gecmyor sanki yarn taaaa aksam 8 de randevum .

Canim kalbini ferah tut Allah'in izniyle bişeycik cikmicak..İnş bebisini sağlıcakla alacaksın kucağına.

Offf ya hafta sonu da çok değil mi?Ahh arkadaşım bir ortayı bulamadın gitti..:KK69:
Hayat sana sarılasım geldi :KK51:...ben dr aradim testle ilgili,canım benim bekleyeceksin embriyon 2.gun olduğu için idrarda geç çıkar belkide çıkmaz dedi:KK53::KK53:peki dedim.ıdrarı bilmiyorum da üç gün önceden kanda baktiricam :KK56:

Hayat sana sarılasım geldi :KK51:...ben dr aradim testle ilgili,canım benim bekleyeceksin embriyon 2.gun olduğu için idrarda geç çıkar belkide çıkmaz dedi:KK53::KK53:peki dedim.ıdrarı bilmiyorum da üç gün önceden kanda baktiricam :KK56:
Birarada olsaydık sarilirdik canımm.:KK19: Daha 7 gün var yoksa idrar testi yap diye ısrar edecektim.Ama canım merak ettim de şimdi bile bukadar erkenken sen üç dört gün önce neye dayanarak yaptın o testi??:KK53:

Caliskusu canim sen bekle erken yapacaksan da eger idrar yapma kan testi ver bari haftasonu. Idrarda cikmayabilir bosuna yapma. Cumartesi git kan ver insallahhhh pozitifi gorecegiz hepbirlikte

Back
X