hadi hayırlı olsun pia'cım .sevgili günlügüm,
nasilsin?
ben mi? harikayim..bilmiyorum ama enerjim hep yüksek su siralar..keyfim tikirinda..aman allah bozmasin..beklentileri olmayinca insan,,böyle mi oluyor acaba? her neyse..havalar cok bozuk olsada bizim havamiz iyi..kendimi seviyorum..evimin hallerini seviyorum..su boktan dunya bile su siralar idare ediyor gözümde..yo yo su arzi su semayi kast etmiyorum..varmi gögün mavisi gibi
ahh gidi derin mevzular bunlar..ama canim sikiliyor,,söyle incircekirdegi hacmini dolduracak 2 muhabbet edecek kimsem yok..nerede otursam..hic bilmedigim mevzulardan konusuyor arkadaslarim,, hatta bazen dostlarim..kendimi üvey evlat gibi hissediyorum su dunyada...aa aaaa görüyormusun nasilda ikizler oldugumu gösterdim yine ..nasilda simsek hiziyla gectim duygular arasinda neyse iste tüm bunlara ragmen gercekten kendimi cok iyi hissediyorum
gecen arkadaslarim vardi..beni uyardilar..simdi ben ek gidalara basladim..yilbasi oncesi yasadigim ishal biraz sarsinca bizi mama takviyesine basladim..ve galiba iste tamda bu zamanda kilo aliniyormus..nekadar tatli yedigim bir sen bir ben birde allah biliyor:))) ama kilo almiyordum simdi alirsin dediler .. uzun uzun dusunceler, uykusuz gecelerp ciddi plan ve proje ve arastirmalardan sonra karar verdim pazartesi DUKAN DIYETINE basliyorum!!!!!!
o kadar!!
ciao
hadi hayırlı olsun pia'cım .
takipdeyim ...
demek ikizlersin, eşimin burcu .kararlısındır canım kolaygelsin .
ah krebi sormustun ben derdimi anlattim krebi yazmadim afedersin
3 yk yulaf kepegi 1yumurta göz karari light süt
cirpip bir süre kepeklerin sismesini bekledim sonrada teflonda pisirdim ..hepsi bu
ben tatlandirici yda tuz koymadim..
tskler aeben..dukanda direk güclendirme yani 2.evreden diyor emziren anneler icin..ben zaten seyire geciyorum..karbonhidrat hic yok yine seyirde..guclendirmede saniyorum 2 dilim var..
evet tabi tahmin ediyorum bende ..baslarda normal bu sekilde kilo vermek sonrasinda ayda belki 3 en fazla 4 kilo verilir..bilemiyorum ne yapayim bugünüde proteinle gecirdim:/
karatay diyetini hic bilmiyorum burdaki sayfasina baktim hic bir aciklama yok..
karbonhidrat almamak sütü etkilemezse ben bol protein sebze devam etmek isterim..ha birde meyve yok bunda:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?