Pia ´nin diyet ve egzersiz günlügü

hadi hayırlı olsun pia'cım .
takipdeyim ...
demek ikizlersin, eşimin burcu .kararlısındır canım kolaygelsin .

Son düzenleme:
merhaba günlügüm,

keyifler nasil?mönümü yazayim

SALI
SABAH:2dilim cemensiz pastirma,1 yumurta,1yk yagsiz tuzsuz lor,1minik salatalik tursusu, 4minik krep

ÖGLEeynir soslu balik

ara:1 yumurta 2 krep

AKSAM:ceyrek tavuk gögsü minik sos tabaginda yogurt ile

3lt su

SPOR30 dk yürüyüs

mekik 50

duvar sinavi 30

30 ar defa yine bel hareketi

*1,5 yemek kasigi yulaf kepegi ile asagidaa goruldugu gibi minik krepler yaptim ..6 tane cikti..dördünü sabah , ikisini arada yedim

sevgili günlügüm,

2 günün ardindan 1 bucuk kilo kaybetmek beni motive etti..biliyorum sonra busekilde devam etmiycek..neticede 3 ay surucek bir program daha sonra bunlar haftalara aylara bölünucek ama sonuc olarak gidicek..en guzel yillarimi balik eti geciremem..ciddi kompleks yapiyorum benya..sevmiyorum sevmiyorum sevmiyorum..istemiyorum istemiyorum is te mi yo rummmmmmmmmmmm... neyse sana niye kiziyorsam..günün mönüsünü yazayim

CARSAMBA
SABAH:ceyrek tavukgögsü ,yogurt, 1 yk lor ve kirmizi biber ve naneyi karistirip bir tabak hazirladim..yaninda avuc ici büyüklugunde 3 yulafli krep

ara:1 kahve...............yumurta

ÖGLE:bir servis balik

ara:1 bardak kefir

AKSAM:saganda yumurta yk lor ve yogurt esliginde

birazdan asagidaki minik fincandaki muhtesem kokan tatliyi yicem
SPOR sabah 40 aksam 60 dk toplamda 100dk yürüyüs :)

bugün ki dukan tatlilari denemelerim..beni 3 yada 4 gun idare edicek..regl döneminde stresli olmak istemiyorum:)

Eki Görüntüle 324756 Eki Görüntüle 324757

nasil olmus? )

birazdan

Son düzenleme:
tebrikle piacım güzel görünüyorlar.
krebi nasıl yapıyorsun pia'cım
ve atak evresinde hergün yeniyormuydu kepek .1 kş diye hatırlıyorum .:44:

selam

ama görüntüsü sufleye tadi bulasik sungerine benzeyen sey berbatti :) sütlac cok guzeldi cok az farki vardi gerceginden ki baya yatistirir beni

evet gunde 1 bucuk yk kullanilabiliyor

ben 3 kasiktan yaptim 2 gün kullandim

mesela tatliyi 4 kasiktan yaptim seyirde 2 gün yiyebilirim ..tabi yulafi baska yerde kullanmayarak..ama ben bir kase yiyorum ondada 1 kasik var cunku 4 kase cikti o zaman 1 kasigi baska seylerdede kullanabiliyorum ..karisik gibi ama birsekilde dengeleniyor..yalniz sütümü etkiledi diye dusunuyorum ..az önce dukan yapan arkadaslarada sordum..ne yapabilirim diye..normalde emziren anneler guclendirme evresinden basliyormus..ben ek gidada verdigim icin güclendirmeden baslamak istemiyorum ..insanlarin diyetini korumak icin yani kilosunu yapilan mönü bana nasil kilo verdiricek ki..yada öyle seneye yayicaksa cok zor gelir bana..ben ideal kiloma duseyim sonra zaten dikkat ederim..eskisi gibi..
bilmiyorum 1 dilim eklesem mi hic karbonhidrat yok ve dun gece yatarken emziremedim cok uzuldum

ah krebi sormustun ben derdimi anlattim krebi yazmadim afedersin

3 yk yulaf kepegi 1yumurta göz karari light süt

cirpip bir süre kepeklerin sismesini bekledim sonrada teflonda pisirdim ..hepsi bu

ben tatlandirici yda tuz koymadim..

ah krebi sormustun ben derdimi anlattim krebi yazmadim afedersin

3 yk yulaf kepegi 1yumurta göz karari light süt

cirpip bir süre kepeklerin sismesini bekledim sonrada teflonda pisirdim ..hepsi bu

ben tatlandirici yda tuz koymadim..

piacım canım bencede seyirden başla seyir kilo koruma deyil canım kiloda verdirir .
bak sütünü ilk gün bile etlilemiş ek gıdada versen bence seyirden devam et tabi en iyisini sen bilirsin ...
seyir evresini karatay diyeti gibi düşün .. karbon yok kilo verebilirsin yanı seyirlede.. hemde sen zatten tatlılardan muzdaripsin onları kesmenle bile kilo verebilrisn canım . bence atak evresini biraz ertele derim ...
ben daha önce 10 kadar yaptım bi 3.4. kilove su verdim ama akabinde karbon yenince geri geliyor . eger dukan yapacaksan uzun süreli düşünmelisin .
ilk günler baskül sevindirir fakat ilerleyen günlerde hen o hız düşer hemde sabır . yani baya zo rbir diyet .. zaten ilerleyen dönemlerdede haftatada 1 kilo ancak verdiriryor . sen zaten normal bi diyet yapsan dukandaki dikkat ettigin gibi verirsin haftada 1 kilo ..
sadece tecrübelerimi yazdım canım umarım bi fikir verir sana .

tskler aeben..dukanda direk güclendirme yani 2.evreden diyor emziren anneler icin..ben zaten seyire geciyorum..karbonhidrat hic yok yine seyirde..guclendirmede saniyorum 2 dilim var..

evet tabi tahmin ediyorum bende ..baslarda normal bu sekilde kilo vermek sonrasinda ayda belki 3 en fazla 4 kilo verilir..bilemiyorum ne yapayim bugünüde proteinle gecirdim:/

karatay diyetini hic bilmiyorum burdaki sayfasina baktim hic bir aciklama yok..

karbonhidrat almamak sütü etkilemezse ben bol protein sebze devam etmek isterim..ha birde meyve yok bunda:S

PERSEMBE

SABAH: saganda ton balikli 1 yumurta

ara: bir kase yulafli yaptigim tatli

ÖGLE:ne yemegim nede hazirlamaya vaktim vardi..yine bir kase ayni tatlidan yedim..

AKSAM:400 gr uzeri bol baharakli balik

ara : 1 bardak kefir

SPOR yok!!

3ltden fazla su

piacim anladım canım 3. evre, evet ben onu atlamışım (kilo koruma) . emzirenler ondanmı başlıyormuş?
süt durumun ne canım ?
devam ediyormusun bu günde ?

evet öyleymis canim..devam ediyorum diyetede ,emzirmeyede..ikisindende vazgecmiycem:)

PERSEMBE

SABAH:beyaz peynir,4 tane cherry domates, 4/1 paprika,2-3sap maydanoz,yarim sosis

ÖGLEeynir,yogurtlu biber,yarim sosis

ara:yulafli light sütlac

AKSAM:1yk kasigi et (cok az birkac catal) salata

SPOR YOK !!

3ltden fazla su

Iyi gidiyorsun pia. Gunlugun hayirli ugurlu olsun. Bebegini gule gule buyut. Takipteyim :)

Sporun da iyi bu arada. 1 saat yuruyus arti hareket daha ne olsun.

tesekkür ederimmm..dilerim sizde kolay ve saglikli bisekilde istediginiz kiloya ulasirsiniz

hay allah asagida persembe yazmisim gunlukcüm:)) diyette olunca insan

evet bugün CUMARTESI

SABAH:maydonozlu saganda 2 yumurta

ara:yulafli light tatli

ÖGLE:avuc icinden biraz kücük peynir,1 kaynatilmis sosis

AKSAM:izgara balik

SPOR YOK!! *hareketli birgün

sari saclari deli gönlümeeee baglamisim cözülmüyor mihribaaaaannn mihriii baaann

sevgili gunlugum adini buldum mihriban

sevgili mihriban mönüm söyleydi

PAZAR

SABAH: 1 kase süt ile haferfleks

ara:minicik bir kase yulafli tatli

ÖGLE:3 pastirma,kk keci peyniri ile sagan 2 yumurta

AKSAM:bir tabak salata bir dilim dukan ekmegi,kk buyuklugunde dukan keki

SPOR 40 dk yürüyüs

mihriban naber?
ben gun icerisinde yoruluyor agresif oluyorum ama burda sana yazmaya baslayinca resmen kikirdamaya basliyorum

iyi bisey bu

tvde bi dizi baslamis..ilginc gorunuyo..neyse mihriban,,dal gibi olucam..inaniyosun dimi buna:)mönümü yazayim

PAZARTESI
SABAH:2 minik kare havuclu dukan keki

ÖGLE:3 parca kk dan biraz buyük domates soslu balik,yogurtlu biber

ara:hafif sotelenmis domates patlican (adini koyamadim)

AKSAM:2 dilim yulakli ekmek,1 dilim light kasar

1 fincan sütlü kahve

SPOR 30 dk yürüyüs

3lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…