Canim öyle de disime degdigi icin cok sizlatiyor, bir de ben piercing tene yapisik gibi dursun istiyorum. Bunun bari uzun oldugu icin öyle durmuyor. Kisa barli da takamiyorum, görünmüyor.
Dediklerin cok mantikli, kac sene gecti üzerinden kapanmaz sanirim artik. Kapanmasa da olur aslinda, nasilsa görünmüyor delik. Bu yöntemi bana eski bir arkadasim söylemisti, onun da meme ucu dahil bir cok yerinde piercingi vardi ve hepsini kapatmisti. O yüzden bir piercingciye danismam lazim. Sagol canim yorumun icin...
Sen bu gelisinde mi deldirceksin?
ben kullandım uzun süre takarsan her piercing gibi ufak bir iz kalıyor ama bende kalmadı çok kısa süre takmıştım delik kapandı ama sivilce gibi bir iz kalmıştı o da 1 ay da geçti
Kizlar Ben Dudağimi Deldirmiştim Hemde Spray Fln Da Sikilmadi çünkü Sikilinca Kötü Oluyomuş Ama Hiç Acimadi Zaten En Acimayan Yer Dudakmiş Ve ölede Oldu Yani Yaptirmak Isteyenler Hiiç Korkmasin önemli Olan Iyi Bir Yer Bu Arada Delen Adama Sordum En Aciyan Yer Neresi Diye Dilmiş Dil çok Aciyomuş Haberiniz Olsun
kızlar benim yüzüm piercingten delik deşik oldu kaşıma,dudağımın ortasına,sağ çeneme iki tane ve burnuma piercing taktırdım şuan sadece sağ çenemde 1 tane ve kaşımda duruyor fakat dilime veya göbeğime de yaptırmayı düşünüyorum.dudak,kaş ve burun için soruları olanlar varsa sorabilirler.ayrıca istanbulda yaşayan ve piercing yaptırmak isteyenler varsa bakırköydeki vagon kafeye gitsinler çünkü benim piercing yaptırdığım en steril yer orası ve orda yaptırdığım ve arkadaşlarımın yaptırdığı piercinlerde hiç bir sorun olmadı fakat çenemdekilerden birini dandik bir yerde yaptırmıştım ve kadın yamuk delmiştisarkma yada kapanma kişiden kişiye göre değişiyor benim bir arkadaşımın kaşında piercing var fakat 3 ay takmasa bile kapanmıyor ama ben 1 gün takmasam kapanır çok kapandı benim piercinglerim ama ben hep kendim açtım okulda sorun oluyor takmama çok kızıyorlar bende bazı hocaların dersinde çıkarıyorum çenemdekini ve 40 dk takmayınca kapanıyor ve bende barını(piercingin çubuğunu)ittire ittire takıyorum ve kapanan deliği açıyorum napıyım başka çare yok =) sorularınız varsa sorun kızlar
her insanın cilt tipine göre değişir iyleşme süreleri ancak nasıl baktığınızada bağlı . krem sürmeyip temiz bakmıyorsanız, kötü materyalden yapılmış piercing kullanıyorsanız vede sürekli çıkarıp takıyorsanız iyileşmesi güçleşirmerhaba ben burnuma 4 ay once yaptirdim halan piercingim iylesmedi ne zaman iyilesier acaba
göbekte peercing çok güzel duruyor ama cesaret edemem.
ne gerek var çok saçmaaa ve iğrenç duruo
ileri ki iş hayatımda güzel yerlerde olma gibi bi hayalim olmasaydı. ailemin söyledikleri umurumda olmaz bende yaptırırdım
Piercing iş hayatını etkilemez kesinlikle. Takıyı taktığın zaman piercingi olan birisin, takmadığın zaman piercingi olmayan biri..Çıkardığın zaman hiç belli olmuyor, ufacık bir iz oluyor o da sivilce izinden farksız zaten.
Ama aile problem olabilir tabi. Piercingi ilk bir ay kadar bir süre hiç çıkarmaman gerekiyor, bu durumda ailenin farketmemesi imkansız. En iyisi aile ile adam akıllı konuşup kesin bir karara varmak. Ailen istemiyor mu yoksa sadece söyleniyorlar mı? Benim annem de ilk bahsettiğimde asla izin vermem diyordu, şimdi takınca farketmiyor bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?