Canım korkuyorsan onların mıknatıslıları var.Burnun iç kısmına mıknatısı koyuyorsun dışına da hızmayı.
Ben kullanmıyorum gerçi de kullanan öğrencilerim var,rahat takıp çıkaryorlar,gezilere falan giderken.Ordan biliyorum.Çok ta pratik.
cnm hızma taktırmak çok ucuz bnm de delik burnum geçen sene deldirmiştim fakat okul fln olunca hocalar çıkarttırdılar bu sne tekrar deldirdim bnm tek soorunum çok çabuk kapanması onun dışında hiç acımıo hatta bnce kulak deldirmekten daha az acıo ana tavsiyem deldirmek isteyenlere bn ankara karanfilde deldirdim alt katta tabanca ile deil elle deldirsinle bölece hem daha az acıo hemde sıkılıp çıkardıında iz kalmıo sengözlerimebaksanab
bnmde sol,dudagmın altında vardı bn cok seviodum ama bbm nefret edio ondan fazla takamıyorum.Tekrar deldrcem kaşıma taktrmak istiyorum oda kaşta dökülme,egilme falan yapıyo falan diye duymustum ondan kafam karstı aranızda kaşına taktran varsa sizde öle sorunlarla karsılastınz mı biraz fikr verirseniz sevinirim.........
kızlar şimdi ben kaşımı deldircem ama kuyumcuda olacak galiba bu olay ama çok dikkat edicem acaba bu ilk iğneyle deliyorlarya o iğneyi çıkarmasam hiç yani yeni küpe almasam olur mu bide sadece piercing başı satılıyomuki
Dudağına yaptırmayı düşünenler için söylüyorum:
Burun deldirenler, burnunuz zamanla içeri göçecek, hazır olun.
QUOTE]
bende burnuma septum piercing yaptırmak istiyorum ama bunu duyunca... :1shok: acaba septum piercingde de aynı risk var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?