Doğuma Hazırlık Pijama :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sevdajin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
68
24
38
39
merhaba kızlar doğumu çok az kaldı kısmet olursa 5 haftamız kaldı. Ben hala hastane için nasıl bir pijama alayım bilmiyorum, hamileliğim sürecinde çok fazla kilo almadım eski kıyafetlerim oluyor tek göbekten dolayı olmuyor... sizce normal bir pijama takımı mı alayım rahat edebileceğim ya da lohusa pijaması mı almam gerekiyor... lütfen bu konuda bana yardım edin kafam çok karışık... bir de sevgili annişler kendinize nasıl bir pijama takımı aldınız :anneadayı::KK200::KK46:

Ben daha yeni dogum yaptm hastanedeym canm. Sezaryen oldu dogumum ilk iki gün gecelik giydim dikiş yerim için rahat oldu sonrasında normal pijama giydim
Lohusa pijamaları tabi daha kullanışlı ilk gün içinde geceliklerden alabilirsn.
Allahm sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah

Ben daha yeni dogum yaptm hastanedeym canm. Sezaryen oldu dogumum ilk iki gün gecelik giydim dikiş yerim için rahat oldu sonrasında normal pijama giydim
Lohusa pijamaları tabi daha kullanışlı ilk gün içinde geceliklerden alabilirsn.
Allahm sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah
Bebeğin hayırlı olsun, Allah güzel kaderler yazsın... verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

Ben ilk doğumumda lohusa pijaması kullandım.
Fakat çok şatafatlılara gerek yok bence.
Pamuklu olması ve içinde rahat edebileceğiniz birşey olması önemli.
Zira bende kendime o şekilde alacağım...

merhaba kızlar doğumu çok az kaldı kısmet olursa 5 haftamız kaldı. Ben hala hastane için nasıl bir pijama alayım bilmiyorum, hamileliğim sürecinde çok fazla kilo almadım eski kıyafetlerim oluyor tek göbekten dolayı olmuyor... sizce normal bir pijama takımı mı alayım rahat edebileceğim ya da lohusa pijaması mı almam gerekiyor... lütfen bu konuda bana yardım edin kafam çok karışık... bir de sevgili annişler kendinize nasıl bir pijama takımı aldınız :anneadayı::KK200::KK46:

Cnm lohusa pijamasi ya da geceliği al çünkü göğüs kısmı açılır oluyor onların emzirmen açısından büyük rahatlık öbür türlü çok zorlanirsin

Cnm lohusa pijamasi ya da geceliği al çünkü göğüs kısmı açılır oluyor onların emzirmen açısından büyük rahatlık öbür türlü çok zorlanirsin
Teşekkür ederim buna dikkat edecem, peki düğmeli alsam gene de zorlanır mıyım?

Teşekkür ederim buna dikkat edecem, peki düğmeli alsam gene de zorlanır mıyım?

Ben zorlanmistim bide sezeryan olunca hareketlerim kısıtlı oluyordu gecelik giymiştim ilk gece hemen çok kipirdanmadan aciyodum emziriyodum. Cnm Rabbim sağlıcakla kucağına almani nasip eysin bebisini inşallah ilk yazımda yazmamışım şimdi yazayım dedim. Muhteşem bişey:anne::KK200:

Canım teşekkür ederim, Rabbim herkesin bebeğini hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip eylesin :anne: :KK200: :nazar:

Ben doğumdan sonrada evde kullanmak için daha rahat spor takımlar aldım, şatafatlı bülent ersoyun sahne kostümü gibi takımlarda vardı tabi tercih edenler için :dd
birini lohusa takımı aldım sabahlıklı , birinide normal önü alta kadar düğmeli bir takım yine rahat emzirilebilecek sabahlıgıda ortak kullanırım dedim. Gecelik hiç almadım kasım ayında donarım gecelikle diye :) 2side pijama takımı benim.

Ben doğumdan sonrada evde kullanmak için daha rahat spor takımlar aldım, şatafatlı bülent ersoyun sahne kostümü gibi takımlarda vardı tabi tercih edenler için :dd
birini lohusa takımı aldım sabahlıklı , birinide normal önü alta kadar düğmeli bir takım yine rahat emzirilebilecek sabahlıgıda ortak kullanırım dedim. Gecelik hiç almadım kasım ayında donarım gecelikle diye :) 2side pijama takımı benim.
Eda1654 cevabın için teşekkür ederim... rica etsem hangi markanın modelini aldın bana atabilir misin, ben de ona göre bakayım...

Normal pijama takımı olarak aldığım bu. Feyza marka üstü düğmeli alta kadar. Encici de indirimdeydi 50 tl ye aldım . Diğerinide bulup eklerim :)

Eklentiler

• IMG_0304.webp
    IMG_0304.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 160
Diğeride bu. Poleron markası. Alt üst pijama ,sabahlık ,terlik ve bandana olarak takım . Buda encici de 115 tlydi aynı takım kompedan magazalarındada var 150 fiyatı orda :) piyasada çok yüksekdi fiyatlar 200-250 lohusa takımları ben o kadar vermek istemedim bunlarda içime sindi ;)

Eklentiler

• IMG_0305.webp
    IMG_0305.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 154
kızlar lohusasepeti.comdan bakın hem aynı gün geliyor hemde kumaşları çok kaliteli. çeşitte çok fazla bende 2 gecelik bir sabahlık birde pijama olarak 3 takım hazırladım. hepsinin önünde düğme var

Diğeride bu. Poleron markası. Alt üst pijama ,sabahlık ,terlik ve bandana olarak takım . Buda encici de 115 tlydi aynı takım kompedan magazalarındada var 150 fiyatı orda :) piyasada çok yüksekdi fiyatlar 200-250 lohusa takımları ben o kadar vermek istemedim bunlarda içime sindi :KK66:

Eda1654 canım teşekkür ederim modelleri gönderdiğin için, ben de bir tane normal takım bir tane de lohusa takımı düşünüyorum... seninkilerin modelleri de çok güzelmiş...

Sezeryan oldum ve lohusa geceligi giydim canim.hastaneden cikarkende rahat edeyim diye tayt giymistim.

Eda1654 canım teşekkür ederim modelleri gönderdiğin için, ben de bir tane normal takım bir tane de lohusa takımı düşünüyorum... seninkilerin modelleri de çok güzelmiş...
Yani ben deneyip alayım diye internetten almadım ,öyle olunca çok çeşitte bulamadım bunları aldım işimi görür :) lohusa takımları normal pijamalardan daha büyük bedenleri , internetten sipariş vermeyi düşünürsen beden seçerken aklında bulunsun ;)

Lohusa takımın falan hic gerek yok. Üstü tamamen düğmeli olan bir şey al yeter. bir beden büyük de aldin mi tamamdir.Lohusa denilen şeyi daha sonra da kullanma şansı yok pek.

Yani ben deneyip alayım diye internetten almadım ,öyle olunca çok çeşitte bulamadım bunları aldım işimi görür :) lohusa takımları normal pijamalardan daha büyük bedenleri , internetten sipariş vermeyi düşünürsen beden seçerken aklında bulunsun :KK66:
Bu aklımda bulunsun... burada çok fazla çeşit yok, olanlar da çok pahalı satılıyor onun için internetten düşünüyorum ben de ...

bana da 2 ay sonra lazım olacak.

şu ürün gibi şirin ve kaliteli ürünler önerirmisiniz? direk mesaj da atabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
onu cok kapali bunun,emzirmesi cok zor olur,ya alttan siyirip gogusu acmak gerekir ya da ustten cekistirmek.
onu dugmeli biseyler alsaniz daha rahat edersiniz.
yukaridan bi arkadas onermis lohusasepeti.com da guzel seyler var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X