Pijamalarinla gelme!!

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
Kızlar erkek arkadaşımla 2 ay önce ayrılik. Daha sonra tekrar görüşmeye başladık. Ama eskisi gibi değiliz . Her neyse ben memurum haftada 3 gün bosum oluyor o sa polis yaşadığımız iller yakın bana gel dedi konuşalım ben dedi tamam dedim çünkü o yoğun çalışıyor. Ben sandım ki aramizda ki sorunları haletcez beyefendi dediki pijamalarla gelme gecelik giy gel . Yani resmen seviselim dedi

Sende boş gelme kırbaç getir de. Çok değişik fantezim var de. Adam coşsun :D Sonra vur kırbacı dötüne dötüne :D tekme at dicem de ayağına yazık ;) sonra ayrıl gitsin bu tür erkekler iflah olmaz çünkü kalpleri uçkurunda canım

Kızlar erkek arkadaşımla 2 ay önce ayrılik. Daha sonra tekrar görüşmeye başladık. Ama eskisi gibi değiliz . Her neyse ben memurum haftada 3 gün bosum oluyor o sa polis yaşadığımız iller yakın bana gel dedi konuşalım ben dedi tamam dedim çünkü o yoğun çalışıyor. Ben sandım ki aramizda ki sorunları haletcez beyefendi dediki pijamalarla gelme gecelik giy gel . Yani resmen seviselim dedi
:oha:

Bu adam size "kalçaların çok güzel" diyen adam mı? Eğer oysa bir değişiklik olmamış hala aynı. Değilse ve ilk defa böyle bir davranış sergiliyorsa da size kalmış. Hayat sizin, gecelik sizin :)

Ay bir an kaldım ne yazacağımı şaşırdım aranız daki bağ nasıl ? Kaç yıldır birliktesiniz ? Belki seni kızdırmak için söylemiştir olamaz mı?? Fenaymış

Back
X