Pijamalarinla gelme!!

Şükür beni anlayan bi yorum. Çoğu kişi topa tutmuş . Eski konularimdan vurmuslar . Kadının düşmanı yine kadınmiş malesef . Bi yuva kurmak istemem evlilik meraklısı olduğu mumu gösterir 30 yaşında biriyim gayet normal istek değil mi
.gÜzelim sexiyim gibi iddiam olmadı hayatım boyunca . Cilve desen hiç yok . Belki çok salagim herhalde böyle erkekler beni bulduğuna göre . Suçu kendimde ariyorum . Suçum sadece bi yuva yani . Ama hep seviselim yatalım kalkalim otele gidelim diyen erkekler bni buldu ne yapayım ya suç ben de ya da özellikle çekiyorum bu tipleri. Ben kendisi ile sevismedim sadece el ele olma öpme geçti . Olay bu
. Karşı taraf böyle dedi yıkildim ben gerçekten sorunlarmızı konuşcaz sandim
Bastan sona beni yazmissin
+1
Erkekler cok ahlaksiz zaman cok kotu

Bi Adama bunu deme cesareti verdiğim ıcib suçlu bnm
Orda dur bakalim. Sen suçlu degilsin. Daha dun aksam 2 tane oglu olan adam yolda yuruyordu 3 defa bana bakti. Cilgina döndüm ogullarinin yaninda utanmiyor musun be adam cocuklarinin yaninda dik dik bakmaya? Senin eşine, kizina, kardesine baksalar yakarsin degil mi iki yuzlu pis yobaz dedim basinda da namaz takkesi vardi. ( bu yorumum icin ban lanicam kesin )
Demek istedigim şu simdi bu adama ben bu bakislariyla taciz etme cesaretini vermedim . Ustumdeki pantolon da boldu. Kendini asla suclama guzel arkadasim 4 erkek ile tanistim 4 ü de cinsellik teklif etti ilk bulusmada ki 1 tanesi gorucu usuluydu.
Insanlarin mayasi bozulmus takma kafana. Kader utansin biz degil canim benim
Kadinlarin da en az erkekler kadar cinsellige ihtiyaci var ama sen ve benim gibi kadinlar sahiplenilmek isteriz. Helalimiz olsun yuvamiz olsun deriz. Bosver evlilik meraklisi desin birileri hep birsey diyor zaten üf amaan

Ne boş adamlar var ya insanlıktan az nasibini almamış
Size de hep boyle tipler denk geliyor
Ayni ilde yaşasak eşimin bir arkadaşını ayarlardim size o derece yani
Şu halleriniz beni üzüyor.
Allah iyilerle karsilastirsin insallah.

Maşallah işiniz iyiymiş hangi kurumda çalışıyosunuz

Orda dur bakalim. Sen suçlu degilsin. Daha dun aksam 2 tane oglu olan adam yolda yuruyordu 3 defa bana bakti. Cilgina döndüm ogullarinin yaninda utanmiyor musun be adam cocuklarinin yaninda dik dik bakmaya? Senin eşine, kizina, kardesine baksalar yakarsin degil mi iki yuzlu pis yobaz dedim basinda da namaz takkesi vardi. ( bu yorumum icin ban lanicam kesin )
Demek istedigim şu simdi bu adama ben bu bakislariyla taciz etme cesaretini vermedim . Ustumdeki pantolon da boldu. Kendini asla suclama guzel arkadasim 4 erkek ile tanistim 4 ü de cinsellik teklif etti ilk bulusmada ki 1 tanesi gorucu usuluydu.
Insanlarin mayasi bozulmus takma kafana. Kader utansin biz degil canim benim
Kadinlarin da en az erkekler kadar cinsellige ihtiyaci var ama sen ve benim gibi kadinlar sahiplenilmek isteriz. Helalimiz olsun yuvamiz olsun deriz. Bosver evlilik meraklisi desin birileri hep birsey diyor zaten üf amaan

Dunyanin civisi cikmis

Gorucu usulunde ilk bulusmada cinsellik teklif etmek?!? Araci kisiye, ese dosta gider soylersin rezil olurlar diye de mi korkmaz bunlar?!

Back
X