• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Pil yutmuş! Acil!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Leyla-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
1.061
2.164
48
Hanımlar acil yardım eder misiniz..
4.5 yaşındaki kuzenim annesine pil yuttuğunu söylemiş. Anneside o sırada lavabodaymış iki dakikalığına. Elim ayağım titriyor meraktan. Uzaktayız... Doktora götürün dedim çığlık çığlığa ağlıyormuş doktora gitmemek için. Anneside mahvoldu telefonda bile konuşamıyor ağlamaktan. Öksürme, morarma gibi şeyler hiç yokmuş her şey normal... Yakında değilim ki gideyim elim ayağım boşaldı nasıl kötüyüm anlatamam... Koca pili nasıl yutsun bu çocuk anlamadım ki , çıkaramaz bile pili kumandadan. İlk baştada başka şeyler yuttuğunu söylemiş. En son pil demiş. İlk olarak ne yapmalı? Doktora götürmekten başka çare yok dedim.. Çocuğu alıpta çıkamıyor ki tek başına kadın , sinir krizi geçiriyor çocuk... Lütfen yardım edin ne yapmalıyız??

doktora gitmesi gerek, çocuk sinir krizi geçiriyorsa annesi bir şekilde parka diye çıkartsın götürsün. ama önce annenin serin kanlı olması lazım..

Aglamak yerine gitsin ambulansi arasin bu ne kadar ciddi bir sey biliyor demi .Yuttu yutmadi diye düşünmeye bile gerek yok hadi yuttuysa gercekten

Sinir krizi geçirse de götürecek başka ne çaresi var allah aşkına bu durumun
Hele ki pil gibi tehlikeli birsey
Küçücük çocuğu alıp gidemiyor mu yani

Küçücük çocuk fakat aşırı aşırı sinir krizi geçiren bir çocuk. Yani alıp hareket ettiremezsiniz bile kitleniyor. Ellerini kitliyor bildiğiniz. Ağlamaktan morarmış şimdi çıkmıyomuş kapıdan hastanede onlara baya uzak. Vallahi mahvoldum burada bi şekilde çıkarır götürür inşallah :(

Acilen bı kolu komşu bşeyler bulsun ve çocuğu markete diye ble çıkabılır. Veya ambulansı arasın
Çok ciddi bir konu

çalışmıyorsanız siz gidin birlikte zorla götürün çocuğu. zehirlenebilir pil çok tehlkeli. babasını arasın babasının işi uzakta mı?

Allah'ım bu çocuklardan herşey beklenir nasıl yutmuş pili yahu götürdüler bı röntgen çekilir belki de yutmamıştır inşallah yutmamıştır

Küçücük çocuk fakat aşırı aşırı sinir krizi geçiren bir çocuk. Yani alıp hareket ettiremezsiniz bile kitleniyor. Ellerini kitliyor bildiğiniz. Ağlamaktan morarmış şimdi çıkmıyomuş kapıdan hastanede onlara baya uzak. Vallahi mahvoldum burada bi şekilde çıkarır götürür inşallah :KK43:
Hastane ye götürüyorum demesin o zaman
Anne böyleyse çocuğu düşünemiyorum ben
Aman yoğurt yesin geçerlik bir durumda değil

Sanirim ingilteredeydi, bir cocuk bu sekilde ölmüstü. O pilin icindekilerin asit cocugu mahv etmisti.
Yani cocugun hayati tehlikede. Elbette acile gitmesi gerekiyor.

Anne kendini toparlamali ve gerekirse ambulans cagirsin. Gerekirse taksi. O cocugu götürmedigi her dakika hayati daha cok tehlikeye atiyor.

çalışmıyorsanız siz gidin birlikte zorla götürün çocuğu. zehirlenebilir pil çok tehlkeli. babasını arasın babasının işi uzakta mı?

Biz farklı şehirlerdeyiz 12 saatlik mesafe var :( Babası da şehir dışında konferansamı ne gitmiş. Anlayamadım ki seslerden: ( Ambulansı ara dedim şimdi annesine inşallah götürürler artık ya

Hanımlar acil yardım eder misiniz..
4.5 yaşındaki kuzenim annesine pil yuttuğunu söylemiş. Anneside o sırada lavabodaymış iki dakikalığına. Elim ayağım titriyor meraktan. Uzaktayız... Doktora götürün dedim çığlık çığlığa ağlıyormuş doktora gitmemek için. Anneside mahvoldu telefonda bile konuşamıyor ağlamaktan. Öksürme, morarma gibi şeyler hiç yokmuş her şey normal... Yakında değilim ki gideyim elim ayağım boşaldı nasıl kötüyüm anlatamam... Koca pili nasıl yutsun bu çocuk anlamadım ki , çıkaramaz bile pili kumandadan. İlk baştada başka şeyler yuttuğunu söylemiş. En son pil demiş. İlk olarak ne yapmalı? Doktora götürmekten başka çare yok dedim.. Çocuğu alıpta çıkamıyor ki tek başına kadın , sinir krizi geçiriyor çocuk... Lütfen yardım edin ne yapmalıyız??
Ambulans cagirin ambulans. Onemli konu. Burda vakit kaybetmeyin

Back
X