• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Pil yutmuş! Acil!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Yok asla şiddet yok, hatta öyle el bebek gül bebek büyütülüyor ki anlatamam. Annesi babası ağzının içine bakıyor ne istiyorsa anında alıyorlar. Çocuk tiyatrolarına gidiyor her hafta , etkinliklere katılıyor. Belkide şımarıklık yapıyor her istediği olduğu için, hiç bilemiyorum inanın ama aşırı zor bir çocuk: (
dedim ya ipleri kundaktaki bebegin eline vermisler. Ne oldu 10 yil sonra falan mi oldu acaba cocuklari? Krese de gitmeli ki hayatta kurallar ve sınırlamalar oldugunu ogrensin. Ama annesi her dakika krese gidip ogretmene karsi cocugunun asiri taleplerini savunmamali egitim almasini istiyorsa...

Sadece beni aramamış tüm aile mahvoldu meraktan bizden 12 saat uzaktalar bi atlayıpta gidemiyoruz ki: ( Babası şehir dışında iş için onu aradım o da açmıyor şimdi valla insana kafayı yedirtirler ...
Tum aile mi hepsiyle 3 dk konussa :( zarar ustune zarar anne saglikli düşünemiyor herhalde yazik gercekten .Durumu bize de bildirin çocuğun diger problemi hakkinda uzman destegi alinmali .Hayra alamet değil bu davranislar.

Götüremiyor diye bir şey yok çocuk ağladı diye daha mı ciddi sonuçları olsun? Panik panik davranırsa çocuk elbette korkar ve gitmek istemez. "Gel bakalım dışarıda biraz hava alalım" diye alsın götürsün, bekletmeye gelmez yani. Çocuğunu da idare edebilmeyi öğrenmeli artık, 4.5 yaşında çocuk annesinin üzerinde hakimiyet kurmuş olmaz böyle şey.

Pili yutmadı bence çocuk. Tamamen ilgi çekmek için yapıyor. Ama önce yutmadığından emin olmak için acile gitmeliler. Hemen hemen aynı yaşlarda bende para yuttum diye kandırmışım bizimkileri, ilgi çekmek istedim belki de. Geçmiş olsun, böyle durumlarda en önemlisi soğukkanlı olabilmek.

Yok asla şiddet yok, hatta öyle el bebek gül bebek büyütülüyor ki anlatamam. Annesi babası ağzının içine bakıyor ne istiyorsa anında alıyorlar. Çocuk tiyatrolarına gidiyor her hafta , etkinliklere katılıyor. Belkide şımarıklık yapıyor her istediği olduğu için, hiç bilemiyorum inanın ama aşırı zor bir çocuk: (

Bu yuzden yapiyor işte. Bit kadar cocuk anneyi dovuyor. Var boyle tipler cocuk vururken oturdugu yerden bile kalkmiyor. Sonra zor cocuk. Dedim yabir onceki yorumda benim kucuk kuzen vardi. Kucukken ayni boyle sözde krizlere girerdi istedigi olmayinca. Kişin bize kalmaya gelmisti. Kiş gunu tisort giyecegim diye krize girmisti. Laf anlatmaya calisiyorum diye bana saldirmisti. Ben onun aklini basina getirdim biguzel. Sinir krizi filan geciremedi bidaha yanimda. Sinir krizi degil simariklik o.

Doktora götürücem demek yerine parka götürücem desin .çağırsın taksi götürsün .

ee bu yüzden çocuk da şımarmış.
çocuk ne istiyorsa anında yapılınca sonuç bu.
yuttuğunu da sanmıyorum

alsın çocuğu atsın taksiye acile götürsün
röntgende falan çıkar zaten

Pil yutma durumunda 6 saatte bir röntgen çekilir,pil hareket ediyor mu diye.Ediyorsa sıkıntı yok,çıkar kakayla.ama sabit bir yerde duruyorsa alınması gerekir ameliyatla yoksa zehirler cocugu.Her halukarda doktora gitmek zorunda yani.

En azindan ambulans cagirsin arasin yada durumu anlatsin.
Cikarmak istemiyor sanki sokaga bagirsan kac kisi gelir yardim eder.

Ambulansı arasın. Çocuk zehirlenme riski ile karşı karşıya. Acele etsin acele. Sen burda yorum beklemek yerine telefonu al ve yegeninle konuş. Ablacım ben geldim surda şeyi bekliyorum hediye aldim de. Annesine hemen ambulansı arasın ablan sana araba göndermiş bizi ablana götürecekler desin.

Biraz acele ederse çocuğunu kurtarır.

Tek başına çıkamıyor ne demek ya? Yoğurt yesin o zaman boşver doktoru te allahım.

Kocaman kadın, çağırsın bi taksi götürsün. Sonra o aglayacagina şimdi bebe ağlasın.

delirdiniz mi?
burdan başka çare mi arıyorsunuz!!!!
bizde zor çocuk büyüttük lütfen ama lütfen en azından 112 yi arasın
yok mu konu komşu Allah aşkına

Annesi bakmış mı ki kumanda da yada kayıp pil var mı ?
Koca pili nasıl yutmuş :bicak:
Doktora götürmeli çok geçmiş olsun.

Hanımlar acil yardım eder misiniz..
4.5 yaşındaki kuzenim annesine pil yuttuğunu söylemiş. Anneside o sırada lavabodaymış iki dakikalığına. Elim ayağım titriyor meraktan. Uzaktayız... Doktora götürün dedim çığlık çığlığa ağlıyormuş doktora gitmemek için. Anneside mahvoldu telefonda bile konuşamıyor ağlamaktan. Öksürme, morarma gibi şeyler hiç yokmuş her şey normal... Yakında değilim ki gideyim elim ayağım boşaldı nasıl kötüyüm anlatamam... Koca pili nasıl yutsun bu çocuk anlamadım ki , çıkaramaz bile pili kumandadan. İlk baştada başka şeyler yuttuğunu söylemiş. En son pil demiş. İlk olarak ne yapmalı? Doktora götürmekten başka çare yok dedim.. Çocuğu alıpta çıkamıyor ki tek başına kadın , sinir krizi geçiriyor çocuk... Lütfen yardım edin ne yapmalıyız??
Ağlarsa ağlasın gerekirse sırtlayıp götürmek zorunda hastahaneye. Allah korusun zehirlenir çocuk

Küçücük çocuk fakat aşırı aşırı sinir krizi geçiren bir çocuk. Yani alıp hareket ettiremezsiniz bile kitleniyor. Ellerini kitliyor bildiğiniz. Ağlamaktan morarmış şimdi çıkmıyomuş kapıdan hastanede onlara baya uzak. Vallahi mahvoldum burada bi şekilde çıkarır götürür inşallah :KK43:
Kizim bi ay once tesbihimle oynuodu bn namaz kilarken uzerindede cengelli igne vardi namazdan sonra baktim yok uzerinde ambulansi sadece hastaneye getirmeden birsey yapmamiz gerekiomu die aradim gelelimmi die sordular ama ihtiyac olmadigi icin cagirmadik gittik cok cukur yutmamis .ki sizin ki daha kotu pil yutmus belkide yutmamistr ambulansi arayin filim cekerler belli olur insallah yutmamistir

Buyuk ihtimal pil yutmamistir. Koca pil i nasil yutacak. Pil yutsa oyle rahat hastaneye gitmicem diye cirpinabilir mi?

Annesi hic panik oldugunu belli etmesin. Ama cocuk sakinlestigi an kapip acile gitsin. Yutmamistir ama riske atilacak bir durum degil. Allah korusun.

Back
X