Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz farklı şehirlerdeyiz 12 saatlik mesafe varBabası da şehir dışında konferansamı ne gitmiş. Anlayamadım ki seslerden: ( Ambulansı ara dedim şimdi annesine inşallah götürürler artık ya
Böyle durumlarda ebeveynlerin aşırı soğukkanlı olması ve çocuğa bir şey hissettirmemesi gerekiyor.Gerçekten annesinin işi çok zor birkaç kez bizde kaldılar. Oyuncağı kırıldı diye annesini mahvetti, kadının saçlarını yoldu tekmeledi bir de yine sinir krizi geçirip kitlendi. Sinir krizi geçirince vallahi bu gücümle kıpırdatamadım yerinden aşırı değişik bir çocuk. Anneside korkudan ağlıyor şimdi. : < Ambulansı ara hemen dedim telefon kapandı yüzüme yine aradım açmıyor.. Babasını arayacağım ben şimdi , ben mahvoldum buradaçok çok sağolun yardımınız için çok teşekkür ederim hepinize .. inşallah bir şey olmaz
![]()
Çevresinde şiddet mi görüyor bu çocuk? Ya da istediği ilgiyi göremiyor sanırım...Gerçekten annesinin işi çok zor birkaç kez bizde kaldılar. Oyuncağı kırıldı diye annesini mahvetti, kadının saçlarını yoldu tekmeledi bir de yine sinir krizi geçirip kitlendi. Sinir krizi geçirince vallahi bu gücümle kıpırdatamadım yerinden aşırı değişik bir çocuk. Anneside korkudan ağlıyor şimdi. : < Ambulansı ara hemen dedim telefon kapandı yüzüme yine aradım açmıyor.. Babasını arayacağım ben şimdi , ben mahvoldum buradaçok çok sağolun yardımınız için çok teşekkür ederim hepinize .. inşallah bir şey olmaz
![]()
Böyle durumlarda ebeveynlerin aşırı soğukkanlı olması ve çocuğa bir şey hissettirmemesi gerekiyor.
Umarım pil falan yutmamıştır da bir şeyi yoktur. Peki ortalıkta kayıp pil var mı?
Gerçekten annesinin işi çok zor birkaç kez bizde kaldılar. Oyuncağı kırıldı diye annesini mahvetti, kadının saçlarını yoldu tekmeledi bir de yine sinir krizi geçirip kitlendi. Sinir krizi geçirince vallahi bu gücümle kıpırdatamadım yerinden aşırı değişik bir çocuk. Anneside korkudan ağlıyor şimdi. : < Ambulansı ara hemen dedim telefon kapandı yüzüme yine aradım açmıyor.. Babasını arayacağım ben şimdi , ben mahvoldum buradaçok çok sağolun yardımınız için çok teşekkür ederim hepinize .. inşallah bir şey olmaz
![]()
Çevresinde şiddet mi görüyor bu çocuk? Ya da istediği ilgiyi göremiyor sanırım...
Pil yutmamıştır inşallah. Ama tedbiri elden bırakmasınlar. Belki hiçbir şey de yutmamıştır. İlgi için yapmış bile olabilir. Ama olasılıkla hareket etmemek lazım.Bende onu sordum ilk. Tüm kumandaları kontrol ettim hepsinin içinde pil var dedi başka pilli bişeyde yokki evde dedi
Siz sağlıkçı falanmısınız neden sizi arıyor? Kuzeniniz olduğuna göre teyze dayı hala amca çocuğu falan.. size varana kadar bu kadının aklına kocası gelmemişmi?
pil çok ciddi bişey. velevki pil değil yuttuğu yine de tehlikeli. ambulansı arayıp yardım alabilirdi sizden önce..
Pil yutmamıştır inşallah. Ama tedbiri elden bırakmasınlar. Belki hiçbir şey de yutmamıştır. İlgi için yapmış bile olabilir. Ama olasılıkla hareket etmemek lazım.
Lütfen sonucu da yazarsanız sevinirim.
Saç çekmeyi, tekmelemeyi nereden öğrenmiş olabilir sizce?Yok asla şiddet yok, hatta öyle el bebek gül bebek büyütülüyor ki anlatamam. Annesi babası ağzının içine bakıyor ne istiyorsa anında alıyorlar. Çocuk tiyatrolarına gidiyor her hafta , etkinliklere katılıyor. Belkide şımarıklık yapıyor her istediği olduğu için, hiç bilemiyorum inanın ama aşırı zor bir çocuk: (