• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Pil yutmuş! Acil!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Yahuu boyle sacma sapan dövünmek yerine ambulansi arasa simdiye gelmisti isin ciddiyetini anlamamis annesi sanirim cocuk ölecek oturuyor ekstra sinirlendim

Ambulansı arasın, 150 kilo insanları tutup taşıyorlar, 4,5 yaşındaki çocuğu isterse elini kitlesin ağzını bantlasın ensesinden tutup alırlar.

1 saat daha çocuk gitmiyor ağlıyor diye evde dövünürse çocuğunu kaybedebilir o derece ciddi hem de çok ciddi bir durum.

Gerçekten annesinin işi çok zor birkaç kez bizde kaldılar. Oyuncağı kırıldı diye annesini mahvetti, kadının saçlarını yoldu tekmeledi bir de yine sinir krizi geçirip kitlendi. Sinir krizi geçirince vallahi bu gücümle kıpırdatamadım yerinden aşırı değişik bir çocuk. Anneside korkudan ağlıyor şimdi. : < Ambulansı ara hemen dedim telefon kapandı yüzüme yine aradım açmıyor.. Babasını arayacağım ben şimdi , ben mahvoldum burada :( çok çok sağolun yardımınız için çok teşekkür ederim hepinize .. inşallah bir şey olmaz :(

Biz farklı şehirlerdeyiz 12 saatlik mesafe var :KK43: Babası da şehir dışında konferansamı ne gitmiş. Anlayamadım ki seslerden: ( Ambulansı ara dedim şimdi annesine inşallah götürürler artık ya

o zaman konu komşuyu toplasın yardım çağırsın bir an önce götürsün. kandırsın hastaneden sonra seni parka götürcem vea sevdiği başka bir şey ne varsa.

Gerçekten annesinin işi çok zor birkaç kez bizde kaldılar. Oyuncağı kırıldı diye annesini mahvetti, kadının saçlarını yoldu tekmeledi bir de yine sinir krizi geçirip kitlendi. Sinir krizi geçirince vallahi bu gücümle kıpırdatamadım yerinden aşırı değişik bir çocuk. Anneside korkudan ağlıyor şimdi. : < Ambulansı ara hemen dedim telefon kapandı yüzüme yine aradım açmıyor.. Babasını arayacağım ben şimdi , ben mahvoldum burada :KK43: çok çok sağolun yardımınız için çok teşekkür ederim hepinize .. inşallah bir şey olmaz :KK43:
Böyle durumlarda ebeveynlerin aşırı soğukkanlı olması ve çocuğa bir şey hissettirmemesi gerekiyor.
Umarım pil falan yutmamıştır da bir şeyi yoktur. Peki ortalıkta kayıp pil var mı?

Istediği kadar kitlensin eti budu ne bunun alt tarafi 4 5 yasinda cocuk zaptedilmeyecek bir sey degil kitlendi diye beklemek nedir ya .Boyle rezalet olamaz o çocukta kalici bir hasar olursa Allah korusun ölürse nolacak icim parcalandi :(

Siz sağlıkçı falanmısınız neden sizi arıyor? Kuzeniniz olduğuna göre teyze dayı hala amca çocuğu falan.. size varana kadar bu kadının aklına kocası gelmemişmi?
pil çok ciddi bişey. velevki pil değil yuttuğu yine de tehlikeli. ambulansı arayıp yardım alabilirdi sizden önce..

Taksi falan çağırsın çocuğunun sağlığı sonuçta gidememek ne demektir. Çocuk bu alsın kucağına çıkarsın böyle tehlikeli durumda evde beklenir mi

Gerçekten annesinin işi çok zor birkaç kez bizde kaldılar. Oyuncağı kırıldı diye annesini mahvetti, kadının saçlarını yoldu tekmeledi bir de yine sinir krizi geçirip kitlendi. Sinir krizi geçirince vallahi bu gücümle kıpırdatamadım yerinden aşırı değişik bir çocuk. Anneside korkudan ağlıyor şimdi. : < Ambulansı ara hemen dedim telefon kapandı yüzüme yine aradım açmıyor.. Babasını arayacağım ben şimdi , ben mahvoldum burada :KK43: çok çok sağolun yardımınız için çok teşekkür ederim hepinize .. inşallah bir şey olmaz :KK43:
Çevresinde şiddet mi görüyor bu çocuk? Ya da istediği ilgiyi göremiyor sanırım...

Böyle durumlarda ebeveynlerin aşırı soğukkanlı olması ve çocuğa bir şey hissettirmemesi gerekiyor.
Umarım pil falan yutmamıştır da bir şeyi yoktur. Peki ortalıkta kayıp pil var mı?

Bende onu sordum ilk. Tüm kumandaları kontrol ettim hepsinin içinde pil var dedi başka pilli bişeyde yokki evde dedi

Cocugu neden bir pedagog a goturmuyorlar yahu madem hep boyle bu cocuk. Boyle cocuk mu olur o yasta neyin sinir krizymis bu? Nekadar pasif bir annesi var. 4,5 yasinda cocuga kendini dövduruyor.
Oyle cocugu bana bi verseler aklini basina getiririm valla. Benim kucuk kuzende kücükken sozde krize giriyordu. Duzeldi sonra :)

Çevresinde şiddet mi görüyor bu çocuk? Ya da istediği ilgiyi göremiyor sanırım...

Yok asla şiddet yok, hatta öyle el bebek gül bebek büyütülüyor ki anlatamam. Annesi babası ağzının içine bakıyor ne istiyorsa anında alıyorlar. Çocuk tiyatrolarına gidiyor her hafta , etkinliklere katılıyor. Belkide şımarıklık yapıyor her istediği olduğu için, hiç bilemiyorum inanın ama aşırı zor bir çocuk: (

Bende onu sordum ilk. Tüm kumandaları kontrol ettim hepsinin içinde pil var dedi başka pilli bişeyde yokki evde dedi
Pil yutmamıştır inşallah. Ama tedbiri elden bırakmasınlar. Belki hiçbir şey de yutmamıştır. İlgi için yapmış bile olabilir. Ama olasılıkla hareket etmemek lazım.
Lütfen sonucu da yazarsanız sevinirim.

Siz sağlıkçı falanmısınız neden sizi arıyor? Kuzeniniz olduğuna göre teyze dayı hala amca çocuğu falan.. size varana kadar bu kadının aklına kocası gelmemişmi?
pil çok ciddi bişey. velevki pil değil yuttuğu yine de tehlikeli. ambulansı arayıp yardım alabilirdi sizden önce..

Sadece beni aramamış tüm aile mahvoldu meraktan bizden 12 saat uzaktalar bi atlayıpta gidemiyoruz ki: ( Babası şehir dışında iş için onu aradım o da açmıyor şimdi valla insana kafayı yedirtirler ...

Biz buradan röntgen cekip kontrol edemeyizki. Ne bekliyorsun bizden? Acilen götürsünler hastaneye. Bu durumda baskada birsey yapilmaz!!!

Pil yutmamıştır inşallah. Ama tedbiri elden bırakmasınlar. Belki hiçbir şey de yutmamıştır. İlgi için yapmış bile olabilir. Ama olasılıkla hareket etmemek lazım.
Lütfen sonucu da yazarsanız sevinirim.

İnşallah çok sağolun çok teşekkür ederim... Diken üstünde bekliyorum ... yazacağım mutlaka

Yok asla şiddet yok, hatta öyle el bebek gül bebek büyütülüyor ki anlatamam. Annesi babası ağzının içine bakıyor ne istiyorsa anında alıyorlar. Çocuk tiyatrolarına gidiyor her hafta , etkinliklere katılıyor. Belkide şımarıklık yapıyor her istediği olduğu için, hiç bilemiyorum inanın ama aşırı zor bir çocuk: (
Saç çekmeyi, tekmelemeyi nereden öğrenmiş olabilir sizce?
Annesi çok pasif demek ki. Ona bir çığlığı basıp kucakladığı gibi hastaneye bile götüremiyor.
Götürecek başka çaresi YOK.

Back
X