Hanımlar gittiler hastaneye çok şükür. . Hiçbir şey yutmamış, tertemiz...Röntgen çekilmiş pil mil yabancı bir cisim asla yokmuş..Vallahi mahvolduk hepimiz kaç saattir :< Daha 4.5 yaşında ama yalana bakın..
Çok teşekkür ederim hepinize, yüreğim ağzıma geldi. Çok şükür yutmamış bir şey de rahatladık. Geçen yıl ailesi düzenli bir şekilde pedagoga götürdü, ama ben hiçbir değişiklik göremedim açıkçası. Hatta bize geldiklerinde benden su istiyor “çabuk suyumu getir dedim sana” şeklinde. Yada istediği bir şeyi anında yapmadım diyelim kafama bir sürü oyuncak yiyorum. Bende çok şaşırıyorum dumur oluyorum açıkçası. Tablet bağımlısı.. Ben kendimce buna yoruyorum. İnşallah düzelir ama hiç sanmıyorum gittikçe rayından çıktı gibi.. Bu son olayla da mahvolduk, önemli bi sınavıma bile giremedim kaçırdım.. Hepinize tekrar çok teşekkür ederim ilginiz için, çok sağolun vaktinizi ayırdığınız için..
@MuneAblacım çok şükür bir şey yok, konumu kapatır mısın?
Konu bas. görünce koskoca pili nasil yuttu ki dedim sonra belki kol saati pili gibi minik pildir dedim ama acip baksa kumandaya pilli ne varsa anlayabilirdi ,tabi doktora her halükarda gitmek lazim o ayri.Neyseki sorun yok mus
LLeyla-
çocuğun acil terapiye ihtiyacı var gerçekten sorunlu bir çocuk. annesi üstüne eğilsin problemin lütfen. diğer anlattklarınız da normal değildi çünkü .
Çok teşekkür ederim hepinize, yüreğim ağzıma geldi. Çok şükür yutmamış bir şey de rahatladık. Geçen yıl ailesi düzenli bir şekilde pedagoga götürdü, ama ben hiçbir değişiklik göremedim açıkçası. Hatta bize geldiklerinde benden su istiyor “çabuk suyumu getir dedim sana” şeklinde. Yada istediği bir şeyi anında yapmadım diyelim kafama bir sürü oyuncak yiyorum. Bende çok şaşırıyorum dumur oluyorum açıkçası. Tablet bağımlısı.. Ben kendimce buna yoruyorum. İnşallah düzelir ama hiç sanmıyorum gittikçe rayından çıktı gibi.. Bu son olayla da mahvolduk, önemli bi sınavıma bile giremedim kaçırdım.. Hepinize tekrar çok teşekkür ederim ilginiz için, çok sağolun vaktinizi ayırdığınız için..
@MuneAblacım çok şükür bir şey yok, konumu kapatır mısın?
Olayın üzerinden çok zaman geçmiş ama çocuğun tavrıyla ilgili bir önerim var, annesine babasına bir şey diyemem onlar zaten hata yaptıklarının farkında değiller muhtemelen ama çocuk size öyle davrandığı zaman dediklerini yapmayın. Aynı durumda yeğenim var, her istediğini yaptırıyor şımarık ve şımartılmaya devam ediyor. Bana da aynı şekilde davranmaya çalışıyor ama ben onunla büyük insan gibi konuşuyorum. Seninle oynamayı çok isterdim ama bana böyle davrandığın ve saygı duymadığın için seninle oynamayacağım. Eğer doğru şekilde davranırsan çok mutlu olurum diyorum mesela. Veya saçını ördürüyor 5 dakika sonra bozup tekrar istiyor, aynı şekilde cevap veriyorum ben senin saçını ördüm ama sen bozdun ve ben bu yüzden saçını örmek istemiyorum diyorum ve örmüyorum. Bir sonraki görüşmemizde ördüğümü çözmemeye başladı. Şimdi okula başladı çocuk ama ben 3-4 yaşlarından itibaren böyle davrandım, şimdi herkese eskisi gibi davransa da bana daha saygılı davranıyor. Annesi babasının benimle aynı yolu izlemesi onlar için daha kolay olurdu çünkü çocukta umut vardı ama kullanmamak kendi tercihleri. Siz, sizi de kullanmasına izin vermeyin. Bebek gibi değil yetişkin gibi davranıldığında çocuklar anlayabiliyorlar kolayca.
Neyse umarım çözüm bulunur ve pil yutmamasına sevindim.