- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
bENİM OĞLUMDA 1 AY Önce saat pilinin ufağını yutmuştu ben işte iken eşim yemek yedirdikten sonra söylemiş.Hemen cerrahpaşaya gittik röntgen de pil bağırsaklarına inmiş dr 2 gün bakın tuvaletine çıkmazsa getirin dedi 3 günden sonra beklerse tehlikeliymiş.yanınızda giderken o pilin aynısından götürünHanımlar acil yardım eder misiniz..
4.5 yaşındaki kuzenim annesine pil yuttuğunu söylemiş. Anneside o sırada lavabodaymış iki dakikalığına. Elim ayağım titriyor meraktan. Uzaktayız... Doktora götürün dedim çığlık çığlığa ağlıyormuş doktora gitmemek için. Anneside mahvoldu telefonda bile konuşamıyor ağlamaktan. Öksürme, morarma gibi şeyler hiç yokmuş her şey normal... Yakında değilim ki gideyim elim ayağım boşaldı nasıl kötüyüm anlatamam... Koca pili nasıl yutsun bu çocuk anlamadım ki , çıkaramaz bile pili kumandadan. İlk baştada başka şeyler yuttuğunu söylemiş. En son pil demiş. İlk olarak ne yapmalı? Doktora götürmekten başka çare yok dedim.. Çocuğu alıpta çıkamıyor ki tek başına kadın , sinir krizi geçiriyor çocuk... Lütfen yardım edin ne yapmalıyız??
Burda bir çocuk demirlerin üstüne düştü ve eline girdi bütün demirler. Acil ambulansı aradık. Ambulans bize 10 kere döndü gelmemiz lazım mı diye, çok mu önemli, yol bulamayız şimdi diye diye en son artık itfaiye gelip çocuğun elini kurtardı ambulans da 20 kere daha arayıp biz ısrarla gelin dedik diye 1 saat sonra geldi. O çocuk ne acılar çekti, ne kan kaybetti.Gtme ihtimali yoksa ambulans çağırsın..
yurtdışnda başım ağrıyor dediğinde bile gelmek zorundalar.. ordada öyle mi bilmiyorum.. yada eve doktor gönderiyorlar . Bn unuttum iyice türkiyedeki sistemi
Belki çocuk dikkat çekmek içn söylemiştr. Panik yapmasın . Arabası olan bi komşudan fln yardım istesin birlikte götürsünler
İyi bari çok şükür.Hanımlar gittiler hastaneye çok şükür. . Hiçbir şey yutmamış, tertemiz...Röntgen çekilmiş pil mil yabancı bir cisim asla yokmuş..Vallahi mahvolduk hepimiz kaç saattir :< Daha 4.5 yaşında ama yalana bakın..
Kizlar gitmusler hastaneye bakin konu sahibi yamisHanımlar gittiler hastaneye çok şükür. . Hiçbir şey yutmamış, tertemiz...Röntgen çekilmiş pil mil yabancı bir cisim asla yokmuş..Vallahi mahvolduk hepimiz kaç saattir :< Daha 4.5 yaşında ama yalana bakın..
oh çok şukurHanımlar gittiler hastaneye çok şükür. . Hiçbir şey yutmamış, tertemiz...Röntgen çekilmiş pil mil yabancı bir cisim asla yokmuş..Vallahi mahvolduk hepimiz kaç saattir :< Daha 4.5 yaşında ama yalana bakın..
112 yi arayın hemen durumu anların onlar sizi yönlendirecekHanımlar acil yardım eder misiniz..
4.5 yaşındaki kuzenim annesine pil yuttuğunu söylemiş. Anneside o sırada lavabodaymış iki dakikalığına. Elim ayağım titriyor meraktan. Uzaktayız... Doktora götürün dedim çığlık çığlığa ağlıyormuş doktora gitmemek için. Anneside mahvoldu telefonda bile konuşamıyor ağlamaktan. Öksürme, morarma gibi şeyler hiç yokmuş her şey normal... Yakında değilim ki gideyim elim ayağım boşaldı nasıl kötüyüm anlatamam... Koca pili nasıl yutsun bu çocuk anlamadım ki , çıkaramaz bile pili kumandadan. İlk baştada başka şeyler yuttuğunu söylemiş. En son pil demiş. İlk olarak ne yapmalı? Doktora götürmekten başka çare yok dedim.. Çocuğu alıpta çıkamıyor ki tek başına kadın , sinir krizi geçiriyor çocuk... Lütfen yardım edin ne yapmalıyız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?