- Konu Sahibi BeyazPerim
-
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
bol su içmeyi unutma hayatım
içebilirsen kırkkilit otu çayı iç.
zayıflamaya yardımcı olur.ödem attırırboshayallersmile
selamm kızlar.. ayy çok utanıyorum ölçümü alamadım daha:kedi: ama metre bulamadım evde benim ihmalkarlığım değil yani.. dün platesimi yaptım. bugünde çavdar ekmeğimi aldım..emme akşam yemeğinde de Allah ne verdiyse yuttum valla:)) yarın başlıcam sağlıklı beslenmeye bu gece mide fesadı geçirene kadar yemeye kararlıyım hahhahaha:))
selamm kızlar.. ayy çok utanıyorum ölçümü alamadım daha:kedi: ama metre bulamadım evde benim ihmalkarlığım değil yani.. dün platesimi yaptım. bugünde çavdar ekmeğimi aldım..emme akşam yemeğinde de Allah ne verdiyse yuttum valla:)) yarın başlıcam sağlıklı beslenmeye bu gece mide fesadı geçirene kadar yemeye kararlıyım hahhahaha:))
Süpersiniz canlar kaydirigubbakcemile2bende sabah kalktığımda sopa çevirme ve twist yaptım .Gecede pilates yapacağım kaydirigubbakcemile2
sanırım burda bana en yakın sensin canım,maşallah herkesin beller 65 kalçalar 90 falan hala zayıflama derdindeler:dilcikar:
benim ölçüleride yazayım bariiii
göğüs:85
bel:72sempatiksalakcinni
kalça :96akannehir
boy 1,63
kilo 55
belden 7 cm , kalçadan 4 cm cm gitmesi lazımmkaydirigubbakcemile2
anlamadığım şey benim belim 72 olduğu halde öyle çokta kalın durmuyor,kemiklerim ince ondan mı acepCADIARZU bu arada spora giderken belim 65tiii nasıl 72 olmuş yaaakannehir
bu arada bugün 3 buçukta kalktım
yediklerim
2 dilim ekmek (çavdara yarın geçicem )
biraz yağsız beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
bir miktarda tahinli pekmezzcokacimcoook
1 fincan çay
akşam yemeği yenmedi henüz,3 buçukta kalkıncaa malumm
yarından itibaren tam diyete başlıyorum,daha doğrusu dikkat etmeye...
akşam 9 gibi falanda plates yapıcam....
arada bel çevirme hareketleri,ayakta durup bacakları kaldırıp indirme falan yapıyorum..dumblelarım var onlarlada kol-göğüs falan çalışıyorumkaydirigubbakcemile2
geçen kış ki performansıma dönmem lazımm,mayısta düğünüm var Allah'ın izniyle, ozamana 50-51 kilo olmam lazım...ve ölçülerde 85-65-92 falan olsa yiter bağaaalkisalkisalkis
boyumuz kiloumuz aynı canım:roflol:bu arada ben 1.60 a 50 kg :bbo:
allah seni ne etmesim gralıçammm her yerini salladın dimek ben de seviyoöle oyunları. babam küçükken hep buzdolabının karşısınd yakalardı beni. anneme derdi bu kızz dansöz olcek die:roflol:üzgünüm babişkomm örtmen oldum haylkırıklığına uğrattım seni hahahaha:roflol:yat kalk sıkıldım beya
mezdeke açtım,şerepsizim bi oynamışımkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bide yoruldummirmirmirmir
al sana ziporhihoyyyt:lepi:
stresimide attım ayrıca:smiley-cool:sıkılıyorum öbür türlü yaguclubacismile
ben hergece göbek atıcam kızlar..sıkılmıyorum hem,ayrıca dötüm başım ayrı oynadığı için her bölgem çalışıyohihoyyyt
hareket iyiymiş basen kalça için ne yapalım oryantal kraliçem:roflol:belini inceltmek isteyen hatunlar bu hareketi bolca yapsın
ayrıca çember çevirme hareketinide yapsın bol bolkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 aha böyle kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
bol su içmeyi unutma hayatım
içebilirsen kırkkilit otu çayı iç.
zayıflamaya yardımcı olur.ödem attırırboshayallersmile
Ne gücel bir yermiş orası niresi bura yavrum ? :asigim: şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?