- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi BeyazPerim
-
Kızlar bu topikte yediklerimizi ,yaptığımız diyetleri,yapacağımız pilates hareketlerini kısacası bizim için gerekli olan yani sağlığa dair herşey herşeyi paylaşmaya ne dersiniz hihoyyyt
Bazı gereken kuralları belirtmekte yarar var :
1)Haftanın en az 4 günü pilates yapılacak.
2)Gün içinde tükettiklerimiz düzenli olarak yazılacak.
(Şimdilik aklıma gelenler bunlar sizinde önerilerine göre listeye yapacaklarımızı ekleriz )
Öncelikle herkes bu topikte kilosunu ,ölçülerini ve hedeflediği kilo ve ölçüleri yazsın .(15 günde bildirim olacaktır)
arkadaşlar bende birkaç gündür ebru şallı ile pilates yapıyorum...faydası varmı incelmeye...yalnız ben yürüyüş ,yüzme gibi egzersizler yapamıyorum daha doğrusu yapamam 4 yaşında ,birde 6 aylık 2 oğlum var...faydasını görenler nooooolur amaa noooolur....yazın.
aslında bir hevesle başlamıştım ama,bugün ebru kardiyovasküler yapmazsanız fazla kilo veremezsiniz deyince benim motivasyonum uçtu gitti..cannnaaarııım lütfen geri toparlamama yardım edin
pilates sıkılaştırır ama kilo verdirmez diye biliyorum
bende bişey sormak istiyorum. ebru bele yüklenmeyin iyor ama benim belim aşırı derecede ağrıyor. ayrıca bu handırt yaparken falan bacaklar dümdüz yukarıdaki hareketlerde de bacaklarım hemen yoruluyor ve titriyor. zamanla geçermi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?