Evet annem de bizi aşırı bunaltırdi evlenmeden önce bende daginiktoga tahammül edemezdim evlenince böyle olacağımı ummazdımöle yapıyoruz..
hala pimpirkiliği geçmiş degil. huyu öle ailesinden kaynaklaniyo.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet annem de bizi aşırı bunaltırdi evlenmeden önce bende daginiktoga tahammül edemezdim evlenince böyle olacağımı ummazdımöle yapıyoruz..
hala pimpirkiliği geçmiş degil. huyu öle ailesinden kaynaklaniyo.
benim annemde titiz ama hiç böle yetiştirmedi.. kendi haline birakti.Evet annem de bizi aşırı bunaltırdi evlenmeden önce bende daginiktoga tahammül edemezdim evlenince böyle olacağımı ummazdım
Bu durumun boyutunu bilmiyorum ama neticede rahatsızlık boyutunda bence bi uzmanla görüşmesini sağlamanız faydalı olabilirbenim annemde titiz ama hiç böle yetiştirmedi.. kendi haline birakti.
eşim aile kurallara göre büyümüş.
kaynanam da evi begenmezdi yüzü buruşurdu.. kendi evini benim evimde kıyas yapardi.
altlı üstlüyüz.. sık sık gelmez rahatsiz felan etmiyor. yerimden memnunum..
çalıştığım için mecbur onlara birakiyorum. artık titizlikten kalmadi. yıprandi. torunu çocuklarinin yetiştirdiği gibi yetiştirmek istemiyor. kendi bile pişman oğlunu aşırı pimpirkiliği gördü .
Merhaba
Nasıl konu yazsam bilemiyorum benim eşim çok pimpirikli
Herşeyi inceliyor olmadı mı tekrar yapıyor benim sinir olduğum an bu.. çok temiz biri. Ben temiz değilim pimpirikli de değilim. Çocuğun üstü başı kirlenmesini istemiyor batırdı mi kıyamet koparıyor ben isterdim batirsin kirlensin. Ne olcak ev temiz olcak çalıştığım için saygı duyuyor ama pislige daginikliga tahammül edemiyor sizin eşleriniz pimpirikli mi? Tahammül edebiliyor musun? Çocugum da babası gibi olmasını istemiyorum ... Çok zor
Teşekkür ederim..
titiz birisin. :) bu hastalıklı.. bence daha fazla bulaşmayin derim. rahat ol haftada bi iki kez yap. benistemiyorum korkuyorum o yüzden kendi halime birakiyorum.eşim değil ama ben oyleyımm.evı temızlıyorum hafta sonları tam dışarı çıkacaz yıne bişey bulup hazırlansam bıle onu duzeltmeye sılmeye koyuluyorum.bılmıyorum gozume hep bişey takılıyor her yer sureklı bana pıs gelıyor..mutfak dolaplarını her hafta sılıyorum.sureklı temzılık peşindeyım.şimdi eve gtcem öğle arası yıne temızlıcem toparlıcam akşam iş çıkışı yıne oyle. ve artık fazla ileri gıdıyor bu durum gun geçtikçe.çok rahatsızım bu konuda.tıtız değilim ama herşey düzenli olmalı.temızlık yapmadığım gün aşırı sınırlı ve huzursuz oluyorum.ve aklımda süreklı evde yapacağım temızlık ve iş konuları var.normalmi bu durum artık sıkıldım rahat kafayla gezmek evımde oturup kahve içmek istıyorum gercekten.
huyu onun öle. ailesi de temiz titiz biri..Eşim temiz, titiz ve mükemmeliyetçidir. İnsan ne yaparsa yapsın en iyisini yapmalı der. Kendi öyle yapar, işte, evde, sosyal ortamlarda da karşısındakinden aynısını bekler.
Zamanla alışıyor insan ama. Ben çok titiz bir kadın değilim. Ev işi sevmem. O da ev temiz olsun ister. O yüzden haftada bir yardımcı alıyoruz. Bir şey yaparsam ve memnun olmaz, beğenmezse bırakıyorum kendi yapıyor. Evi mümkün olduğunca düzenli tutmaya çalışıyorum, aldığımızı yerine koyunca çok dağılmıyor zaten.
Sözün özü insanların kişilik özelliklerini değiştiremezsiniz. Mümkün olduğunca bir orta yol bulursanız ikiniz için de daha iyi olur.
huyu onun öle. ailesi de temiz titiz biri..
ama şu ki kayınpederim çok daginik biriymişsin kaynanam onu değişrebilmiş. 30 senedir evliler.
Pimpirikli olan kendi temizliğini düzenini sağlasın mümkünse der geçerim.Merhaba
Nasıl konu yazsam bilemiyorum benim eşim çok pimpirikli
Herşeyi inceliyor olmadı mı tekrar yapıyor benim sinir olduğum an bu.. çok temiz biri. Ben temiz değilim pimpirikli de değilim. Çocuğun üstü başı kirlenmesini istemiyor batırdı mi kıyamet koparıyor ben isterdim batirsin kirlensin. Ne olcak ev temiz olcak çalıştığım için saygı duyuyor ama pislige daginikliga tahammül edemiyor sizin eşleriniz pimpirikli mi? Tahammül edebiliyor musun? Çocugum da babası gibi olmasını istemiyorum ... Çok zor
Teşekkür ederim..