Yardımcı olun lütfen artık çıldıracak duruma geldim 3 hafta önce kedimi sahiplenirdim ve 2 gün sonra bacak ve bileklerimde yaralar çıkmaya başladı alerjik yapım olduğu için umursamadım ama sonra zıplayan pireler fark ettim aralıksız 1 hafta temizlik yaptım ama gitmediler halıları yıkkattım olmadı evi ilaçlattım sanki vitamin oldu daha da çoğaldılar bütün vücudum yara içinde 1 aylık bebeğim var şimdi ona sardılar endişe ve kaygıdan gözüme uyku girmiyor tecrübesi olanlar lütfen bildiklerini benimle paylaşsın
Nasıl kurtuldunuz ne kadar sürdü ben odaları temizleyip kapısını çekeyim diyorum 3 gün kadar kapalı kalsa kendi kendilerine ölürler mi kiYemin edim korku filmi izlesem bukadar gerilmem.
Pire nedemek evlenince esimin koyune annesini babasini ziyarete gittigimde ogrendim
Suan yazarken yemin ederim kasiniyorum. Bu pireler nerdeyse bosanma sebebim olabilirdi gercektende illet bisey. Ki bende pireye alerji reaksiyon verdim dusun artik . Bak suan heryerim kasiniyo Allahim yardimcin olsun en nefret ettigim hayvanlar
Hayır kedimizde bir sorun yoktu izmir de yaşıyoruz bu aylarda salgın oluyormuş ilk defa yaşıyoruz bu durumu internetten baktığımız kadarıyla kedi kumu piresi gibi şeyler yazıyorBinada veya dış cephede kum, çimento vb malzeme mevcut mu; binada tadilat çalışması var mı ?
Evde baktığınız kediniz pire içerisinde değildi herhalde. Evinizde hayvan yokken, hayvan piresi de uzun süre yaşayamaz. Yaşadığınız sorun, toz piresi kaynaklı olabilir.
Daha rahat yaşasın dedik ama arkamızdan demiş bir şeyler belliValla gariban hayvanın ahı tutmuş sankim
Hayır kedimizde bir sorun yoktu izmir de yaşıyoruz bu aylarda salgın oluyormuş ilk defa yaşıyoruz bu durumu internetten baktığımız kadarıyla kedi kumu piresi gibi şeyler yazıyor
Daha rahat yaşasın dedik ama arkamızdan demiş bir şeyler belli
Ben orda yasamiyorum benim evim degildi nekadar temizlensede yinede bi tanesi gelip beni buluyodu. 2 gece kalip otele gectim.Nasıl kurtuldunuz ne kadar sürdü ben odaları temizleyip kapısını çekeyim diyorum 3 gün kadar kapalı kalsa kendi kendilerine ölürler mi ki
Sorun da o evde kediye dair hiç bir şey yok ev tertemiz ama nereden geliyorlar bilmiyorum bir odaya girdiğimde direk 2 3 tanesi çorabıma zıplıyor kabus gibiHayvanı verdiniz ancak evde duran kum mu var ?
İnsanda yaşamazlar zaten ısırıp evde takılıyorlarKedilerin piresi insanlara geçmez diye biliyordumYanlış mıymış ben şimdi
Ben çıkıp otele de gidemiyorumBen orda yasamiyorum benim evim degildi nekadar temizlensede yinede bi tanesi gelip beni buluyodu. 2 gece kalip otele gectim.
Sizin durumun daha farkli gercektende cok zor yaaa
Ben misafir gittim sizin kendi eviniz
Nerdeyse evi yakacakdim pireler bitmek bilmiyodu gercektende ya
Bende bu gidişle evi yakıp rahatça otele geçiş yapıcamBen orda yasamiyorum benim evim degildi nekadar temizlensede yinede bi tanesi gelip beni buluyodu. 2 gece kalip otele gectim.
Sizin durumun daha farkli gercektende cok zor yaaa
Ben misafir gittim sizin kendi eviniz
Nerdeyse evi yakacakdim pireler bitmek bilmiyodu gercektende ya
Hayır sokak dar karşımızdaki binada tadilat işleri var belki de ordan geldi bilmiyorum ama nasıl kurtulucaz onu da bilmiyorumEvde yaşayan kediyse temizdir, zaten hayvan da çoktan gitmiş. Başka bir yerden gelmiş olmaya, son günlerde 2. el mobilya, eşya vb aldınız mı?
Hayır sokak dar karşımızdaki binada tadilat işleri var belki de ordan geldi bilmiyorum ama nasıl kurtulucaz onu da bilmiyorum
Öyle tabi hayvana da yazık olacaktı evi bir kere daha ilaçlatacaz artık inşallah biterPekela olabilir, sokağa eski tahta mahta mobilya ıvır zıvır koydularsa ondan gelmiş olabilir .. evi ilaçlatın bir an önce. kediyi de iyi ki vermişsiniz yoksam pirelenip kaşınacaktı canını kurtarmış hayvancık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?