Sorun kedide demedik zaten haddinizi bilin önce kedi kumu piresi olduğu için kediyi verdiğimi belirttim yaşayanlar vardır belki diye çocuk oldu diye de evden sepetlediğimiz yok anlaşılan o ki maddiyat ne demek bilmiyorsunuz pek böyle saçma sapan yorum yapmaya da hakkınız yok başka yere yazın siz en iyisiBebek olunca kediyi evden sepetlemişsiniz sahiplendirme diye güzelleme yapmayın. Bu vesileyle buradan söyleyeyim: "bu hayvanların ömrü İyi bakıldıkları takdirde 10 yıldan fazladır, bunu göze alamayacaklar sahiplenmesin onlar sizin oyuncağınız değil". Pire denilen şey de kediden insana geçmez, parazit aşısı yapılmış bir kedinin de pirelenmesi mümkün değil. Sorunu başka yerde arayın.
Evin yerleri eski tip parke gibi ama tahtadan kırıklar da var bazı yerlerde oraya girip yumurta falan bırakıyor diye düşünüyorumEv kedileri kendi kendilerine pirelenebiliyor bu doğru ama sizin kediniz gittikten sonra sorunun devam etmesi kedi kaynaklı olmadığını gösteriyor.
Pireler demekki hala beslenecek bir kaynak bulabiliyorlar. Kiler ardiye veya balkonda atık eşyanız var mı? Bizim oraya hazır yağlı kağıt düşmüş haberimiz yok ,kedi de gidip üstünde uyuyup duruyormuş, bir pirelendi ki zor kurtulduk .sizin de bu tarz pirelerin beslendiği bir yer olması lazım
Pire olduğuna emin misiniz tahta kurusu da olabilir pireden evi arındırmak çok çok zor bir arkadaşımın evinde de oldu ilaclatti halıları koltukları yikatti yinede kurtulamadı sonra bir şekilde kurtuldu ama.evleri yeniydi yakalayıp suyun altında öldürüyorduEvin yerleri eski tip parke gibi ama tahtadan kırıklar da var bazı yerlerde oraya girip yumurta falan bırakıyor diye düşünüyorum
Hayır kedi gittikten sonra çıktı ama kedi kumundan gelen pireymiş onu anlamıyoruz işteKediniz evde olsaydı sadece kediye ense damlası yapardınız o yavaştan öldürürdü pireleri
Aynı zamanda da evi hergün süpürmelisiniz toz haznesini ayrı biyere boşaltıp çöpe atmalısınız
Pire geldi diye mi sahiplendirdiniz hayvanı?
Evet sadece bizim evde varKaynağını bulmadan pirelerden ilaçla kurtulamazsiniz. Evdekiler için 21 günde bir iki doz yeter ama belli ki dışarıdan eve taşınmaya devam ediyorlar. Belediye'yi arayıp bir sorun bakalım karsidaki inşaati ilaclamak için bir şey yapılabilir mi. Sizin bodrumu falan da ilaclamak gerek. Bir de pirelenen tek daire sizinki mi?
Sorun da o evde kediye dair hiç bir şey yok ev tertemiz ama nereden geliyorlar bilmiyorum bir odaya girdiğimde direk 2 3 tanesi çorabıma zıplıyor kabus gibi
Deneyeceğim teşekkür ederimBana evin kömürlüğüne bisikletimi koyarken toz piresi gelmişti.
Kedi piresi sorun değil çünkü sizi ısırsa da sadece hayvan kanıyla beslendiğinde onun üzerinde üreyebilir. Yani kedi piresi olsa öldürdüğünüz zaman biterdi.
Şimdi size toz pirelerinden kurtulma yöntemini anlatacağım.
Pireler dikkat ettiğiniz üzere bacakları sever.
Beyaz bir çarşafı yere serip üstüne geçip ayakta duracak tamamen soyunacaksınız pireler böylece bacaklarınıza gelecek. Tutup tutup öldüreceksiniz. Bu sırada yatağı yorganı kıyafetleri en az 60 derecede ki tavsiyem 90 derecedir yıkayacaksınız. Bu pire yakalama işlemini pireler bitene kadar gün be gün yapın. Evi iyi süpürün, geçmiş olsun.
Hayvan piresiyle insan piresi farklidir. Yani kedibizle alakasi yok pirelerin, sizde konaklayip cogalamaz onlar. Baska yerden geliyor belli ki.Yardımcı olun lütfen artık çıldıracak duruma geldim 3 hafta önce kedimi sahiplenirdim ve 2 gün sonra bacak ve bileklerimde yaralar çıkmaya başladı alerjik yapım olduğu için umursamadım ama sonra zıplayan pireler fark ettim aralıksız 1 hafta temizlik yaptım ama gitmediler halıları yıkkattım olmadı evi ilaçlattım sanki vitamin oldu daha da çoğaldılar bütün vücudum yara içinde 1 aylık bebeğim var şimdi ona sardılar endişe ve kaygıdan gözüme uyku girmiyor tecrübesi olanlar lütfen bildiklerini benimle paylaşsın
Elektirikli süpürge ile yatağı kanepe ve halıları süpür peluş oyuncak battaniye felan 60 da makinede yıka zamanla yok olur kedinin de aşısını yaptırYardımcı olun lütfen artık çıldıracak duruma geldim 3 hafta önce kedimi sahiplenirdim ve 2 gün sonra bacak ve bileklerimde yaralar çıkmaya başladı alerjik yapım olduğu için umursamadım ama sonra zıplayan pireler fark ettim aralıksız 1 hafta temizlik yaptım ama gitmediler halıları yıkkattım olmadı evi ilaçlattım sanki vitamin oldu daha da çoğaldılar bütün vücudum yara içinde 1 aylık bebeğim var şimdi ona sardılar endişe ve kaygıdan gözüme uyku girmiyor tecrübesi olanlar lütfen bildiklerini benimle paylaşsın
kBelki inanmazsunuz bende bitten tam 4 sene kurtulamamistm saçlarımı kazittm tinerle yıkadım kendimi parcaladim ama gitmediler sanki beynme yerlesmisti ( 2 güne bir banyo yaparm halbuki) benim en büyük travmam buydu Allah yardımcınız olsun
Tinerle geçmeyen köpükle gecermiydi bilmiyorum resmen öbek öbek yuva yapmışlarditıraş köpüğü surseydin yok olurlardı aklında bulunsun
k
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?