Sorun etmiyorsun ne güzel onların dediklerini .
Hayırlı olsun da yani biz ne diyelim anlamadım ki ? :26:
bizim zamanımızda pırlanta falan yoktu tabii böyle saçma sapan kıyaslamalar da.
görgüsüzce davranıyorlar.
Artik ilite olmaya basladim arkadasim. Her firsatta soylemelerine ezik gibi gostermeye calisiyorlar gibi hissediyorum. Iyi niyetli bulmuyorum hep soylenmez ki ama
Rahatsız edici bir şey böyle imalarda bulunulması, anlıyorum.
Ama ne yapılabilir ki? Takmayacaksınız, nişanlınıza daha çok bağlanacaksınız.
Not: Bana bu arkadaşların nişanlısı, eşi, evliliği, ilişkisi ile hava atan kadınlar olur ya onları anımsattı. Yarın öbür gün öve öve bitiremezler. Uyarayım dedim, konuşmalar iyice o yöne gidiyorsa özelinizi fazla paylaşmayın.
bizim zamanımızda pırlanta falan yoktu tabii böyle saçma sapan kıyaslamalar da.
görgüsüzce davranıyorlar.
Yeni evlendim, bütün arkadaşlarım evlilik tekliflerni, tek taşlarını facede paylaştı. Bilmem ne. Allah mutlu etsin.
Benim ne evlenme teklifim oldu ne de pırlantam. Umrumda değil.
Zaten benim eşim kendisi pırlanta gibi.
Ama konu sahibinin de arkadaşları dedikoducu 'Benim kocam' cı tiplere benziyorlar. Çok rahatsız edici.
Kesinlikle cok haklisin. Ilk zamanlar seviniyordum onlarla ama artik iyi niyetli bulmuyorum. Surekli nisanlim bana para gonderdi konusmalari. Ne kadar basitce nisanlim bana nicin para gondersin ya ne sacma. Bana nisanlim teklif dahi etse nasil kiziyorum
Ve nisanlima belli etmiyorum pirlanta olayini gururu kirilabilir uzulsun istemiyorum. Arkadaslarima da pek biseyimi anlatmiyorum nisanlimin ailesini cok havali buluyorlar
Hayırlı olsun öncelikle. Bu bir prosedür değil ve herkes aynı şeyi alacak diye de bir şey yok .
Herkesin düşünüş şekli ve hayatı farklıdır. Mutluluk en önemlisi. Takmamanıza sevindim . Aynen böyle devam edin mutluluk sizinle olur.
Ne guzelmis eskiler.. Simdi erkeklerde birbirinden gordugu icin kiymeti kalmiyor sanki. Yada samimi gelmiyor ne bileyim teklifler pirlantalar..
Yeni evlendim, bütün arkadaşlarım evlilik tekliflerni, tek taşlarını facede paylaştı. Bilmem ne. Allah mutlu etsin.
Benim ne evlenme teklifim oldu ne de pırlantam. Umrumda değil.
Zaten benim eşim kendisi pırlanta gibi.
Ama konu sahibinin de arkadaşları dedikoducu 'Benim kocam' cı tiplere benziyorlar. Çok rahatsız edici.
Allah mesut etsin,ne güzel
eşimde evlenince de fenerbahçe maçlarını birlikte izleriz dimi diye evlenme teklifidne bulunmuştu hiç romantık değil hatta biraz oduncaama olsun 8 yıldır fenerin maçlarını birlikte izliyoruz
bana da öyle geldi,sürekli kocişini öven tipler olur ya onlara benzeyecek gibiler.uzak durmak lazım.
siz yine tektaşla evlilik teklifi almışsınız....onu alamayanlarda var:::::::::::::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?