Pirlanta Meraki

Afra_G

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
182
4
38
Merhaba Arkadaslar ;
Yaklasik 1 yillik iliskimin ardindan 6 aylikta nisanlim. Biz 3 cok yakin arkadasiz ve buyuk tesadufle hepimiz nisanliyiz ve nisanlilarimizin hepsi kamuda calisiyor. Belirtmemin sebebi hepimiz esitiz aslinda. Ilk olarak nisanlim cok guzel bir evlenme teklifi yapti bana ve tektas aldi. Ardindan kiz arkadaslarima yapildi teklifler.. Fakat onlara pirlanta ile. Onlarda pirlanta olmasi beni hic rahatsiz etmedi yani kiskanmadim aksine havalara uctum teklif aldilar diye en buyuk hayallaeri idi.. Simdi surekli oturdugumuz ortamlarda konu su "ama bizimki pirlanta" ne yani pirlanta aldilar diye daha mi cok seviyolar sizi. Git gide ilite olmaya basladim.
Halbuki nolucak sevdigim adamla evleniyorum ben pirlanta neyi degistirir ki ? Hic oyle beklentim olmadi cok sukur huzurum var ama pirlantam yok nolmus yani :)

Sorun etmiyorsun ne güzel onların dediklerini .
Hayırlı olsun da yani biz ne diyelim anlamadım ki ? :26:

Rahatsız edici bir şey böyle imalarda bulunulması, anlıyorum.

Ama ne yapılabilir ki? Takmayacaksınız, nişanlınıza daha çok bağlanacaksınız.

Not: Bana bu arkadaşların nişanlısı, eşi, evliliği, ilişkisi ile hava atan kadınlar olur ya onları anımsattı. Yarın öbür gün öve öve bitiremezler. Uyarayım dedim, konuşmalar iyice o yöne gidiyorsa özelinizi fazla paylaşmayın.

Sorun etmiyorsun ne güzel onların dediklerini .
Hayırlı olsun da yani biz ne diyelim anlamadım ki ? :26:

Artik ilite olmaya basladim arkadasim. Her firsatta soylemelerine ezik gibi gostermeye calisiyorlar gibi hissediyorum. Iyi niyetli bulmuyorum hep soylenmez ki ama

bizim zamanımızda pırlanta falan yoktu tabii böyle saçma sapan kıyaslamalar da.

görgüsüzce davranıyorlar.

Yeni evlendim, bütün arkadaşlarım evlilik tekliflerni, tek taşlarını facede paylaştı. Bilmem ne. Allah mutlu etsin.

Benim ne evlenme teklifim oldu ne de pırlantam. Umrumda değil.

Zaten benim eşim kendisi pırlanta gibi.

Ama konu sahibinin de arkadaşları dedikoducu 'Benim kocam' cı tiplere benziyorlar. Çok rahatsız edici.

Son düzenleme:
Artik ilite olmaya basladim arkadasim. Her firsatta soylemelerine ezik gibi gostermeye calisiyorlar gibi hissediyorum. Iyi niyetli bulmuyorum hep soylenmez ki ama

Onlarla konuş öyleyse bu durumu .
Rahatsızlığını dile getir .
Olmadı alakayı kes, daha az görüş .

Kesinlikle cok haklisin. Ilk zamanlar seviniyordum onlarla ama artik iyi niyetli bulmuyorum. Surekli nisanlim bana para gonderdi konusmalari. Ne kadar basitce nisanlim bana nicin para gondersin ya ne sacma. Bana nisanlim teklif dahi etse nasil kiziyorum
Ve nisanlima belli etmiyorum pirlanta olayini gururu kirilabilir uzulsun istemiyorum. Arkadaslarima da pek biseyimi anlatmiyorum nisanlimin ailesini cok havali buluyorlar

Hayırlı olsun öncelikle. Bu bir prosedür değil ve herkes aynı şeyi alacak diye de bir şey yok .
Herkesin düşünüş şekli ve hayatı farklıdır. Mutluluk en önemlisi. Takmamanıza sevindim . Aynen böyle devam edin mutluluk sizinle olur.

Ne guzelmis eskiler.. Simdi erkeklerde birbirinden gordugu icin kiymeti kalmiyor sanki. Yada samimi gelmiyor ne bileyim teklifler pirlantalar..

pırlanta orjinal miymiş malum artık herşeyin biraz daha imitasyonu mevcut.

bu konuşmaların sonu normale gitmiyor söyleyeyim. bunu benzer kıyaslamalar benim başıma geldi ve şuan o en yakınım dediğim kişinin bu halde olduğunu görmek beni üzüyor ve ister istemez geri çekiyorsun kendini.

gelinliğinden tut,ailelere kadar,hatta evimizi bile kıyaslamaya kadar geldi bunun sonu artık. hiçbir şeyimi paylaşmıyorum ve mümkün mertebe görüşmüyorum bile...

Allah mesut etsin,ne güzel

eşimde evlenince de fenerbahçe maçlarını birlikte izleriz dimi diye evlenme teklifidne bulunmuştu hiç romantık değil hatta biraz odunca ama olsun 8 yıldır fenerin maçlarını birlikte izliyoruz

bana da öyle geldi,sürekli kocişini öven tipler olur ya onlara benzeyecek gibiler.uzak durmak lazım.

Gerçekten çok anlamsız hareketler bunlar. Sen doğru düşünüyorsun, bırak onlar birbirine anlatsın sen onların ne ilişkilerine, ne nişanlılarına iyi-kötü bir şey söyleme. Hatta böyle konular açılınca uzaklaş, telefonda konuşur gibi yap ya da benim işim var falan de.

Yarın senin eşin olacak insan hakkında böyle imalarda bulunmalarına müsaade etme.

Ne kadar tatlisiniz siz. Sizde bir omur mutlu olun hep tatli insanlar karsiniza cikar insallah.

Ne guzelmis eskiler.. Simdi erkeklerde birbirinden gordugu icin kiymeti kalmiyor sanki. Yada samimi gelmiyor ne bileyim teklifler pirlantalar..

ben evleneli 8 yıl oldu pırlanta yeni yeni çıkıyordu böyle tek taşlar falan yaygın değildi pek.bildiğin alyansla evlenme teklifi yapılırdı :) asılnda 8 yıl çok uzun bi zaman değil ama işte takılar değiştiği kadar görgü anlayışı da değişmiş demek ki.

Ayy masallah yaa ne guzel. Hep mutlu olun bir omur nazarlardan korusun allahim sizi..

Benim bir arkadaşım da yüzüğümü alıp kendi tektaşının taşıyla birleştirerek büyüklüklerini kıyaslamıştı

Pırlanta tabii ki şart değil ama çoğumuz da seviyoruz, inkar etmeye gerek yok. "Benim için önemli değil" demişsiniz ama bana sanki içten içe önemsiyorsunuz gibi geldi. Arkadaşlarınızın konuyu dönüp dolaşıp nasıl aynı yere getirdiğini bilemiyorum ama amaçları böyleyse rahatsız olmakta haklısınız. (Bu arada özür dileyerek bir düzeltme yapmak istiyorum; doğrusu "ilite" değil "irite"dir. Dayanamadım, kusura bakmayın :))) )

Merak etmeyin yarın bir gün konu kapanır gider. Evlilik telaşında tartışacak, konuşacak pek çok konunuz olacaktır. Şu an konu sıcak olduğu için gereğinden fazla gündeme geliyor olabilir.

Siz hep mutlu olun esiniz cok seker yapmis teklifi ama dogal.. Daha simdiden kocam demiyolarmi tepem atiyor. Herseyin yeri zamani var bence bu kadar basit olmamali. Seviye cok onemli birde. Nolucak huzurumuz olsun en basta

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…