Merhaba Arkadaslar ;
Yaklasik 1 yillik iliskimin ardindan 6 aylikta nisanlim. Biz 3 cok yakin arkadasiz ve buyuk tesadufle hepimiz nisanliyiz ve nisanlilarimizin hepsi kamuda calisiyor. Belirtmemin sebebi hepimiz esitiz aslinda. Ilk olarak nisanlim cok guzel bir evlenme teklifi yapti bana ve tektas aldi. Ardindan kiz arkadaslarima yapildi teklifler.. Fakat onlara pirlanta ile. Onlarda pirlanta olmasi beni hic rahatsiz etmedi yani kiskanmadim aksine havalara uctum teklif aldilar diye en buyuk hayallaeri idi.. Simdi surekli oturdugumuz ortamlarda konu su "ama bizimki pirlanta" ne yani pirlanta aldilar diye daha mi cok seviyolar sizi. Git gide ilite olmaya basladim.
Halbuki nolucak sevdigim adamla evleniyorum ben pirlanta neyi degistirir ki ? Hic oyle beklentim olmadi cok sukur huzurum var ama pirlantam yok nolmus yani :)
aynını bende yazdım. bende tektaşın pırlanda olduğunu biliyordum.ben cahilliğimden sorucam, tek taş denen şey pırlanta değil mi zaten? tek bi taş görünce ben pırlantadır zaten diye düşünüyordum:)
aynını bende yazdım. bende tektaşın pırlanda olduğunu biliyordum.
konu sahibi tek taş ne sizin.
merak ettim valla.
Merhaba Arkadaslar ;
Yaklasik 1 yillik iliskimin ardindan 6 aylikta nisanlim. Biz 3 cok yakin arkadasiz ve buyuk tesadufle hepimiz nisanliyiz ve nisanlilarimizin hepsi kamuda calisiyor. Belirtmemin sebebi hepimiz esitiz aslinda. Ilk olarak nisanlim cok guzel bir evlenme teklifi yapti bana ve tektas aldi. Ardindan kiz arkadaslarima yapildi teklifler.. Fakat onlara pirlanta ile. Onlarda pirlanta olmasi beni hic rahatsiz etmedi yani kiskanmadim aksine havalara uctum teklif aldilar diye en buyuk hayallaeri idi.. Simdi surekli oturdugumuz ortamlarda konu su "ama bizimki pirlanta" ne yani pirlanta aldilar diye daha mi cok seviyolar sizi. Git gide ilite olmaya basladim.
Halbuki nolucak sevdigim adamla evleniyorum ben pirlanta neyi degistirir ki ? Hic oyle beklentim olmadi cok sukur huzurum var ama pirlantam yok nolmus yani :)
merak ettim valla.
bazı tektaşlar pırlanta görünümlü altın oluyo galiba,öyle bişey vardı :)
Tamtur um yok ama eşim tamtur gibi adam.
Merhaba Arkadaslar ;
Keşke benim de toyota gibi kocam olsarav4 falan land rover da olur ahahaha
merak ettim valla.
Benim yüzüğüm de pırlanta, hiç bir yerde bunu dillendirme gereği duymadım. Sorarlarsa eğer söylüyorum. Burada söylemiş bulundum çünkü, böyle kıyaslamalardan nefret ediyorum bunu dile getirmek istiyorum. Arkadaşım var bir tane pek samimi değiliz biz, sevgilisi evlenme teklif etmiş çırağan da, 7 bin liralık pırlanta almış, düşünün ki bunlar samimi olmadığım halde benim bile kulağıma geliyor. Mekanı gözünle görürsün iyi hoşta, yüzüğünün fiyatını nasıl öğrendin ki? Çok mu önemliydi ne kadarlık olduğu? Bazı insanların bu tür meraklarını gerçekten anlayamıyorum.. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?