Pirlanta Meraki

Tek taş deyince akla pılanta geliyor ama taşı pırlanta olmayıp zirkon olan tektaş, tamtur ve beştaş yüzükler var
Arkadaş taşı pırlanta olmayan teş taş yüzüğü kastetmiş.

Konu sahibi arkadaşım, seviyorsan, seviliyorsan, değer görüyorsan, mutluysan inan pırlanta gibi parlarsın zaten.
Bir taş mutluluk getirseydi inan insanlar takmayı bırak yutarlardı
Mutluluklar dilerim

Son düzenleme:
Canım bu pırlanta çeyizler bohçalar altınlar setler hepsi göstermeliktir en önemlisi Allah geçim versin, huzur versin, sağlık sıhhat versin.
Bir daha muhabbeti olunca arkadaşlarını boz kendilerini toparlasınlar.
Pırlanta olduğu belli oluyor boyunuz uzamış hepinizin de.

Bazi arkadaslar icin aydinlatayim her tektas pirlanta degildir. Yani benimki altin uzerine tas var :) vee cok guzel bayiliyorum yuzuklerime. Hatta pirlanta alsaydi anlamazdim bile. Burdaki arkadaslar cok tatli ne ne kadar iyisiniz. Dusunceleriniz gercekten cok olgun ve insani mutlu ediyor. Ben nisanlimla cok mutluyum cok sukur ve evlenicem bu kadar. Baska ne isterim ki. Arkadaslarima gelince ceyiz dugun olaylarini konusmaktan sikildim kiyas rekabet hos degil. Huzur huzur huzur diyorum

bazı insanlar bu bilgileri herkese ulaştırmak için sosyal medyayı kullanıyorlar,
sırf faceye resim atmak için evlenme teklifinide ciks mekanları tercih edenleri biliyorum
ne hale geldik memleket olarak :)

İnsanlar artık çok garip, bana o alındı, burada düğün yaptık. Evlenme teklifim şöyleydi, herşey ısmarlama artık..
Bir de bir lüks yaşam, zenginlik, pahalı hediyeler merakı var ki anlatamam..

kocam degılde(kese ortak) kaynanamlar bana hediye trabzon seti alsa cok mutlu olurum valla gofret

https://www.google.com.tr/search?q=...irlanta-tektas-yuzuk-dvs215265.aspx;1698;1698

benımde pırlanta yzuugum buydu
ancak tam tamına 6 ay bende kalabıldı sonra dugun masrafları arasında tam tamına yarı parasıan bozdurup sattık
ne oldu sımdı
keske bır buzdlabı alsaydıda evlendıkten sonra cektıgımız sıkıntıdan bır tanesı hafıfleseydı
veyahut altın tek tasım olsaydıda hala parmagımda olsaydı zira ben tek taş seviyorum takmayı cinsi beni baglamıyor

Kanlı elmas filminden sonra değerli taşlara karşı inanılmaz bir ön yargım oluştu.Kesinlikle istemiyorum .Gerçi illa sana pırlanta alayım diyen kimse de yok ama neyse

Pırlanta falan yalan..
Önemli olan huzurunuz..
Anlaşıyorsanız seviyorsanız birbirinizi tamamdır :)

Bence alacağın en güzel önlem. onlar sana nasıl davranıyorsa sende onlara öle davran. onlar sana yüzüğüyle hava atıyorsa, sende başka birşey bul. 5 sene boyunca kendini överek yaşayan bir insanla, yaşadım. (erkek değil ha kız arkadaş, yanlış anlaşılmasın)
alttan alarak bir yere varılmıyor bu insanlarla. En sonunda bende onun gibi yaptım, rahat ettim.
her ne kadar başta takmasan da, onların bu tavırları seni rahatsız ediyor. Eğer şimdi, bişeyler söylemeden, lafını sokmadan onlardan ayrılırsan, hep içinde kalır. Aman iyi olayım, güzellikle söyleyeyim, olmuyor. karşındaki ingilizce konuşuyorsa, senin kendini türkçeyle ne kadar iyi ifade ettiğinin bir anlamı yok. 5 senelik tecrübe sahibiyim. şimdi zekanı kullan ve onlara sokabileceğin bir kaç laf bul. bak bakalım bir daha laf atabiliyorlar mı?

gerçekten hiç takmıyor olsan buraya konu açıp olumlu cümleler duyma isteğinde olmazdın
bu tip insanların karşısında mütevazi olmayacaksın başedemezsin
abartarak övüneceksin sen de birşeylerle yada görüşmeyeceksin

görmemişin nişanlısı olmuş pırlanta takmış tripleri bunlar,boşverin bence.mühim olan yüzüğün değeri değil sevginin değeri.aynı muhabbet olursa bi daha sizde onların durumuna uygun bi laf sokun içinizde kalmasın rahatlayın derim ben..

arkadaslariniz madem size cok yakin arkadas onlara soyle bu durumu

İşte bu gibi insanlara görmemiş diyorum ben çok da yakışıyo
Fazla buldumcuk olmuşlar yüzükle olmuyo bu işler umarım hatırlarlar.

para göndermek mi?
bide bununla övünüyolarmı? ben olsam sorardım nasıl kabul ediyosunuz diye?
bide pırlanta olayı var? pırlantanın nasıl çıkarıldığı hakkında en ufak bi fikirlerimi varmı acaba?
ben kendim eşime zmanında sölemiştim konusu açıldı sakın öle bi hata yapıp alayım falan deme seni asla affetmem diye.....takılmayın insanlar görmedikleri şeyleri anlata anlata bitremezler ama bazı şeylere doyduysan ve bunlar sana normal geliyosa konuşma gereği bile duymazsın demekki arkadaşların görmemiş:)
ayrıca bişe daha sölemek istiorum izninle ''ilite'' diil ''irrite'' olmak olcak doğrusu:)

Bu görgüsüzlük boyutuna ulaşmış sizin arkadaşlarınızda çok sinir bozucu ne münasebet bizimki pırlanta ama seninki değil demek. Benim pırlantaya bakış açım sizinkinin aksine eğer param var ise ben pırlanta severim ama pırlantam ile ona buna hava atmayı kendime erdem saymam ve pırlantam ile ölçmem sevgisini hayatımdaki adamın. Evlilik teklifi bana pırlanta ile edildi benim için o yüzük büyük anlam taşır bürgün bir çocuğum olduğunda kız olursa kızıma oğlum olursa gelinime benden yadigar kalacak bir evladiyelik olarak bakıyorum manevi değeri çok yüksek yaşanmışlık barındırıyor içinde , ha bu gümüş yüzükle olmaz mı tabi ki de olur düşünsenize aşık olduğunuz adamla evlisiniz koskoca bir ömrü paylaşıyorsunuz pırlantası gümüşü mü tartışılır mutlu bir ömür en güzel hediyedir fakat maddi olanaklarım buna elverdiği ölçüde pırlanta da alırım tabi ki de. Hatta daha da param varsa beştaş alırım daha da varsa yeditaş alırım daha da varsa kaşıkçı elmasını alırım Pırlanta seviyorum zarif duruyor ne yapayım . Ama kimseye ama kimseye bana sevgilim kocam nişanlım pırlanta aldı demem . Seninki pırlantamı demem .... Bu ayıptır

eşimle birbirimizin parmağına ip bağlamıştık biz :)
benim için pırlantadan bin kat değerliydi mesela o..

bir arkadaşım da ama senin yüzüğün makine işi, benimki el yapımı demişti. eee yani??

Bende özenirdim nişanlıyken sonra eşimle düğüne yakın bana pırlanta aldık ne bilsin adam pırlanta tek taş farkını ben dedim pırlanta istiyorum diye, bi ton para verdik bişey diyim mi size ben inanın tek taş ile pırlanta arasında fark göremiyorum dışardan anlayabilen varsa beri gelsin.. Etrafımda hep görüyorum koca koca üçtaş beştaş takanlar fakat zirkon mu pırlantamı bir tek alan kişi bilir.. Haa birde anca sertifikasını gösterirse anlarsınız.. Mevzuya tekrar dönersek hiç farkı olmayan bişeye onca para ödemeye ne gerek var özentilik tüketim çılgınlığı başka bir şey değil..

Son düzenleme:
benim eşim de iyi bir maaş almasına rağmen ne pırlanta nede tek taş almamıştı çünkü düğünün tüm masrafını kendi üstlendi kız tarafının yapması gereken şeyleri bile kendisi yaptı. pırlantam yok ama dünyanın hiç bir pırlantasına, zümrüdüne değişmeyeceğim kocaman yürekli bir kocam var.

kim ne derse desin kardeşim sen kendini ve eşin olack adamın niyetini biliyorsan olay bitmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…