dur seni aydınlatayım okişşimdi tek taş, pırlanta da olsa tek taş oluyor. Ama hani şu yan yana dizilmiş 5'li-6'lı taşlardan oluşan yüzüğe pırlanta deniyor.. Bir de tamtur var (ahhh ahh) ama onun konuyla alakası yok
yanlış biliyorsam söyleyin cahil kalmayalım buralarda
Burdan benim çıkardığım sonuç şu :
Bu üç kamu çalışanı beyefendinin içinde en şanslı olan sizin nişanlınız : )
bazı insanlar bu bilgileri herkese ulaştırmak için sosyal medyayı kullanıyorlar,
sırf faceye resim atmak için evlenme teklifinide ciks mekanları tercih edenleri biliyorum
ne hale geldik memleket olarak :)
pırlanta yüzük alacağına eşine pırlanta muamelesi yapması daha makbuldür.
herkesin mutluluk anlayışı farklı aslında kimi pırlantayla mutlu olur, kimisi burma bilezikle, en önemlisi eşinle mutluluğu yakalayabilmek aslında.
Benim ousda evlenme teklifinde pırlanta almıştı , şimdi evliyiz ve olası tartışmalarda o yüzük parmağımda kaldırım taşı ağırlığı yapıyor ve takasım gelmiyor, huzura giden yol pırlantadan geçmiyor yani
Kesinlikle cok haklisin. Ilk zamanlar seviniyordum onlarla ama artik iyi niyetli bulmuyorum. Surekli nisanlim bana para gonderdi konusmalari. Ne kadar basitce nisanlim bana nicin para gondersin ya ne sacma. Bana nisanlim teklif dahi etse nasil kiziyorum
Ve nisanlima belli etmiyorum pirlanta olayini gururu kirilabilir uzulsun istemiyorum. Arkadaslarima da pek biseyimi anlatmiyorum nisanlimin ailesini cok havali buluyorlar
Merhaba Arkadaslar ;
Yaklasik 1 yillik iliskimin ardindan 6 aylikta nisanlim. Biz 3 cok yakin arkadasiz ve buyuk tesadufle hepimiz nisanliyiz ve nisanlilarimizin hepsi kamuda calisiyor. Belirtmemin sebebi hepimiz esitiz aslinda. Ilk olarak nisanlim cok guzel bir evlenme teklifi yapti bana ve tektas aldi. Ardindan kiz arkadaslarima yapildi teklifler.. Fakat onlara pirlanta ile. Onlarda pirlanta olmasi beni hic rahatsiz etmedi yani kiskanmadim aksine havalara uctum teklif aldilar diye en buyuk hayallaeri idi.. Simdi surekli oturdugumuz ortamlarda konu su "ama bizimki pirlanta" ne yani pirlanta aldilar diye daha mi cok seviyolar sizi. Git gide ilite olmaya basladim.
Halbuki nolucak sevdigim adamla evleniyorum ben pirlanta neyi degistirir ki ? Hic oyle beklentim olmadi cok sukur huzurum var ama pirlantam yok nolmus yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?