Pirlanta Meraki

Artik ilite olmaya basladim arkadasim. Her firsatta soylemelerine ezik gibi gostermeye calisiyorlar gibi hissediyorum. Iyi niyetli bulmuyorum hep soylenmez ki ama

Bize söylediklerinizi onlara da söyleyin.
Bir daha bahsi geçerse benin pırlanta gibi bir nişanlım var gerisi mühim değil deyin..

Bunu dusundugum icin sanirim pek fazla takmamistim onceleri. Hem teklif olmasa da olur huzurumuz olsun oyle degilmi

tabi huzur olsunda.....o cebinden yüzük kutusunu çıkarıp teklif ediliş anı o heycanı yaşamak isterdim.
Teklif almadan evlenenlerdenim.

Yillardir hep yanlis kullaniyormusum duzelttiginiz tesekkur ederim nicin kusura bakayim onemsemiyorum aslinda surekli pirlanta konusu dondugu icin icten ice biktim artik. Pirlantanin manevi ozelligi yok benim icin sevdigim adamla evleniyorum isin orasindayim ben. Imkansizdi benim nisanlanmam o yuzden hep sukrediyorum.

Evet yaa bu tiribi bende anlamıyorum. bir erkeğin pırlanta alması ne seni daha çok seviyor demek ne sana daha çok değer veriyor demek. çok yakın bir arkadaşım hep pırlantasını küçük buldu kocasının başının etini yedi 3 yıllık evliler adam bu sene yıldönümlerinde yeni pırlanta aldı. dedim ki ne oldu şimdi seni daha mı çok seviyor oldu ya da sen daha mı değerli oldun, bu adam zaten sana tapıyor ne önemi var yani şu taşın çapı 2mm büyüyünce.

yüzüğün pırlantasını parmağına takmak değil erkeğin pırlantasını koluna takmak önemli önemli

tektaşla pırlanta arasındaki fark nedir. merak ettim. 2side elmas değilmi..

Son düzenleme:

Cok haklisiniz ben evlenip baska bir sehire gidecegim zaten o yuzden iyi gecinmeye calisiyorum evlendikten sonra pek baki olamayacagimizi biliyorum

ben böyle kadınlara sonradan görme diyorum.insanlara gösteriş yapmak için milletin gözüne sokmaya çalışırlar.özellikle o gösterdiği kişide ondan yoksa dahada tatmin olurlar yaptıkları gösterişten..siz sevdiğiniz adamla mutlu olduktan sonrra varsın olsun pırlantalar,şan şöhret onların olsun.bu arada hayırlı olsun ALLAH tamamını erdirsin.

Benımde bır pırlantam vardı bızde arkadas cevresınde cok geyıgını dondurmustuk fakat bırılerının bana alındıgını hıc sanmıyorum

ah canım ben hiç evlilik teklifi almadım ama kocam neyapar biliyormusun ayakkabılarımı herkesin içinde bağlar , topukluyla yürüyemeyince kucağına alır:)çantamı taşır ne biliyim çayımın şekerini karıştırırı evden çorap giymeden çıkarmaz pırlanta gibi bir lkalbi vardır yaniiii...sende öyle de benimki zaten pırlanta de onlarda eziklik var yazıık. bak sana birşey anlatıyımmı birtane tanıdık kız vardı kocası farbikaları var öyle zeng,n k, kızda ayakkabı almış e birazda pahalı kocası ne dese beğenirsin herkesin için anannın evinde alıormuydın bu ayakkabıyı diye rezil etti onu o burnumdan gelecekse ne yapıyım ayakkabıyı ben boşver onları

bence baya bi sorun etmişsin ki buralara konu bile açmışsın.
e sende alıver bi pırlanta, takma bu kadar hayat çok kısa............
bir sonraki aşamada neyi yarıştıracaksınız acaba

QUOTE=incirreceli34;32670372]tabi huzur olsunda.....o cebinden yüzük kutusunu çıkarıp teklif ediliş anı o heycanı yaşamak isterdim.
Teklif almadan evlenenlerdenim.[/QUOTE]

Esinizi seviyorsaniz ve oda sizi seviyorsa hayatta baska ne istenir ki. Cevremde herkes bosanmis durumda o yuzden sanirim ben biraz hassasim evlilige karsi sorun olsun hic istemiyorum

Benim yüzüğüm de pırlanta, hiç bir yerde bunu dillendirme gereği duymadım. Sorarlarsa eğer söylüyorum. Burada söylemiş bulundum çünkü, böyle kıyaslamalardan nefret ediyorum bunu dile getirmek istiyorum. Arkadaşım var bir tane pek samimi değiliz biz, sevgilisi evlenme teklif etmiş çırağan da, 7 bin liralık pırlanta almış, düşünün ki bunlar samimi olmadığım halde benim bile kulağıma geliyor. Mekanı gözünle görürsün iyi hoşta, yüzüğünün fiyatını nasıl öğrendin ki? Çok mu önemliydi ne kadarlık olduğu? Bazı insanların bu tür meraklarını gerçekten anlayamıyorum.. :44:

Bravo arkadaşım yorumunuza bayıldım" benim kocam pırlanta gibi" demişssiniz ne güzel. Ben evlilik teklifimi gümüş yüzükle aldım, parası pulu da var esirgediğinden değil çok tecrübesi yok ve babası da hayatta yok, abisi de yok bir erkek örneği olmadığından bilgisi yok. Ama asla bana yalan konuşmayan, dürüst, herşeyini benle paylaşan, ağzımın içine bakan melek gibi bir adam. Varsın tek taşlar olmasın!

pırlanta tektaş bana çok gereksiz geliyor. ben nişanlımı zor ikna ettim bu konuda çünkü küçücük bi taşa onca para dökeceğime evime çok güzel bi eşya alabilirim. kuyumcu da bile mücadele ettik o pırlanta dedi ben altın sonunda ben kazandım. boşversene kim takar küçücük bir pırlantayı mutlu olmak önemli

ayyy şekerimmm benim ki de pırlantaaaaa hemde büyüğündeeeeen demek senin kii altın

şaka şaka yaa, sen müstakbel eşinle mutluysan ,salla altınını gümüşünü pırlantasını yakutunu önemli olan aradaki sevgi bağıdır...

insanlar hava atmaya ne meraklı yaa. şahsen ben pırlantaya verilen paraya acıyorum. o zaman geldiğinde de asla gerçek pırlanta almam. bana da " aaa pırlantasız olur mu" diyenler var. başta müstakbel kayınvalidem:) anaları babaları pırlantayla evlendi sanki

benim ki pırlanta diye hava atmak ayrı bir eziklik bence. sanki çok ulaşılamaz bir şey. sanki çok önemli bir erdem, çok yüce bir durum. ben sizin yerinizde olsam o arkadaşlara bir bir bunu söylerim. isteseniz sizde alırsınız.
ya da durumunuz varsa gidip pronovias'tan gelinlik alın. sizde ama benimki pronovias, gerçek Fransız danteli dersiniz. kısasa kısas. sahibinden.com da bir sürü güzel ikinci el pronoviaslar satılıyor üstelik.

ben bi yüzüğü 10 milyar asla vermem ama gelinliğe veririm. benimki de patolojik bir durum tabi

Son düzenleme:
ben cahilliğimden sorucam, tek taş denen şey pırlanta değil mi zaten? tek bi taş görünce ben pırlantadır zaten diye düşünüyordum:)

Bu konu bana yakın bir zamanda yaşadığım diyaloğu hatırlattı Sözde bir arkadaşım, elimdeki tektaşın pırlanta olup olmadığını sordu. Ben de hayır değil küçük taşlardan hoşlanmıyorum kuş gözü kadar pırlantayı parmağıma takacağıma böyle olsun biraz daha büyük olsun istedim, gönlüme göre de oldu dedim. Aaa olur mu öyle şey kız dediğin pırlanta takar ben asla kabul etmezdim teklifi pırlantasız, sana değer vermiyomuş demekki filan dedi. Senin tercihindir ben mutluyum dedim geçtim. Aradan biraz zaman geçti kız nişanlandı parmağında tektaşı var dedim ki eee pırlanta mı o yüzük Yoo dedi ne pırlantısı 275 tl ye aldık ben şok Parası pulu ne olduğu beni hiç ilgilendirmez amacı beni küçümsemeye çalışmaktı. Ben de pırlantan olmadığına göre değersizler arasına hoş geldin dedim

Arkadaşım böylelerini kafana takma sen mutlu musun? Gerisi teferruat... Duymamazlıktan gel he de geç. Hem kendini şanslı hissetmelisin en azından ilişkinizin bir adı var. Yüzüğüm var ama istemeye gelmelerine müsade yok
Böyle şeylerle canını sıkma :)

Pırlantası ile birbirini ezmeye çalışan insanları anlamadığım kadar, ay bu pırlantalı teklifler çok yapmacık diyen insanları anlamıyorum. Hele hele eskileri karıştırmayı. Eskiden de düğünlerde iki metre kemerler trabzon burmaları havada uçuşurmuş (hala da var). Ben buna ay çok saçma, ıyy çok banel desem hoş mu?
Birine ay sana pırlanta almamış mı hiç değer vermiyor diyen insanla, ay sana öyle mi teklif etmiş çok yapmacık diyen bir benim için. İkisi de bir şeylerden mutsuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…