- 15 Mart 2014
- 2.171
- 1.710
- 133
- 35
- Konu Sahibi izmirimizmir
-
Kız ne ayıbı eve baksana yani astronot kıyafeti götürsen yine ayıp olmaz o kadınaTerlik iyi fikir.yani sirf orasi icin bir terlik edinip yanimda gotureyim.ayip olmaz herhalde evden terlik getirip giymek
Temizlikçi tutsalar o kadin o evi gene o hale getirirDers ögretmeni degilde bir temizlikci tutsalar cok iyi olur.Hangi dilde ders veriyorsunuz.Bence herseyden önce temizlik dersi verin cok ciddiyim soyleseniz belki anlarlar.
Nereli bu insanlar cok merak ettim acikcasi .
Temizlik imandan gelir eger muslumanlarsa bunu onlara soyleyin evin bir kosesine assinlar.
Haklı olabilirsiniz ama valla kültürle de epey alakası var, orta asya ülkeleri temizlik konusunda hayli kötüler, özellikle Türkmenistan. Ayrı olarak Hindistan da aynı şekilde. Mesela temizlik konusunu bilmem ama Afganlarda da yemeği elle, yağı koldan aka aka yeme olayı vardır. Gerisini siz düşünün :) Ben Mısırlıların böyle olduğunu da ilk kez duydum ama bu arada, çok enteresan. Hem görgü meselesi hem de ciddi ciddi kültür meselesi. Bu arada size tepki olarak asla algılamayın yorumumu, mesajı görünce milletleri söylemek istedim sadece :) Çöreklenmek gibi bir niyetim yok yanlış anlaşılmasınAman Yarabbi, okurken ben fena oldum.
Ya bunun milletle, kültürle alakası yok, tamamen insanlık meselesi. Tamam, herkes püripak temiz olmak zorunda değil. Ama pisliğin de bir sınırı olur be kardeşim. Bu insanlar ya insan değiller, ya da hepsinin ruhsal sorunları var, rahatsız bile olmuyorlar o şekilde yaşamaktan çünkü. Ben olsam bir daha o eve ayak basamazdım. Zaten pimpirikli bir insanım, kafayı yerdim elim ayağım bir yere değecek diye, ki bir de ellerinden nescafe içeceğim... peh...
Aynen :))insan özunde olmali temizlikTemizlikçi tutsalar o kadin o evi gene o hale getirir
Ev terliği degilde ev ayakkabısı gıbı olursa pek dıkkat cekmezTerlik iyi fikir.yani sirf orasi icin bir terlik edinip yanimda gotureyim.ayip olmaz herhalde evden terlik getirip giymek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?