Pisboğaz bakıcı devam..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.350
5.391
723
Merhaba herkese bakıcı problemimizi bilenler bilir,geçen hafta açmıştım konuyu,pisboğazlılığı ve gözüme batan bazı davranışları vardı,onları da anlatınca herkes kızı derhal kovmamı çocuklarımı (ikiz 2 yaş çocukları) kreşe vermemi önerdi,lakin kızın herşeye,bazısı mantıksız olsa da,cevabı oldu.Biz de şuan için evin her yerine kamera takarak çare bulduk,çünkü çocukların 3. Bakıcısı ve ilk defa birini sevdiler,diğer ikisi 2-3 gün geldi ancak bu kızı daha ilk günden çok sevdiler...Kızın eksilerini artılarını yazdım bazı artı durumları çocuklarım için daha avantajlı olduğu için kalması daha mantıklı geldi..Misal uyanınca terleyip terlememiş mi kontrol etmesi,soğuk İçecek meyveyi bile yedirmemesi,onlarla oyun oynarken gerçekten yaratıcı davranıp zaman öldürmeye çalışmaması (ilk ikisinin gözü sürekli saatteydi ve çocuğu anlamak yerine hep direktif vererek kendi istediklerini yaptırıyorlardı) bunlar da beni caydırdı..Kızmayın lütfen kameralardan yönlendirme de yapabiliyorum,yani yapmasını istemediğim bişey oluyorsa ortamda,anında,uyarıyorum (bugün çorbaya ekmek doğradı doğramamasını sadece çorba içirmesini söylemem gibi) Bu şekilde bir müddet devam edeceğim..
İlk konuda bahsettiğim asıl olayı (evde yiyecek içecek adına herşeyi silip süpürmesi) anlattım uyardım fazlasıyla dikkatli artık yemek dışında hiçbir şey yemiyor tadına bile bakmıyor bu da biraz üzdü beni açıkçası..Söylememem mi gerekiyordu acaba diye.
(Yaptığı açıklamalardan birkaçı,Terliğimi giymeni istemiyorum,şahsi hiçbir şeyimi kullanma,misafir için olanları gösterdim,o da sizinki hafif basarken çok ses çıkarmıyor,çocuklar da uykudan uyanmamış oluyor diye giyiyorum dedi,çocuk tükürdü mü benim fotoğrafıma yoksa sadece küstüm mü dedi,küstüm lafını biz hiç kullanmayız dedim,o da aslında ben bazen beni dinlemediklerinde küstüm diyorum,o da sizin fotoğrafınıza bakarak küstüm dedi sadece..Dedi kız)
Çantasına koyup götürüyor olabilir yiyecekleri diyenler olmuştu öyle olsa çocukların doğumgünü magnetlerini görünce benim gelmemi bekleyip benden istemezdi sanırım(yaklaşık 20 adet kalmıştı) Çünkü fazla fazla vardı alsa anlamazdım da..

Neden işten çıkarmayıp yada tavrınızı net belli etmeyip yüzüne gülüp gülüp arkasından kininizi hakaretvari şekilde buraya kusuyorsunuz bu 2 yüzlülük değilde ne? Bence bakıcı pis boğaz değil siz aşırı cimrisiniz bu nedenle kız evinizde ne yese gözünüze batıyor hepsi bu.

Önceki konuma bakın sonra yorum yapın!!! 1 tepsi şekerpareyi 24 saatte insan tüketebiliyorsa ben cimriyim,ok

Bakıcının iyi yönlerini yazıp buradakileri ikna etmeye çalışmanıza gerek yok. İyiymiş bak ne güzel şeyler yapıyormuş desek ne olacak?

Son 3 konunuzda bakıcıyla ilgili yazdiklarınızı birbiriyle çelişen şeyler, ya olayları büyütüyorsunuz yada mecburiyetten olumsuzlukları kendi içinizde kapatma derdindesiniz.

Önceki konuma bakın sonra yorum yapın!!! 1 tepsi şekerpareyi 24 saatte insan tüketebiliyorsa ben cimriyim,ok
O kız böyle düşündüğünüzü bilse evinizde bir dakika bile durmaz şahsen ben sizin gibi birinin evinde çalışmak asla istemezdim hele ki arkamdan böyle konu açıldığını bilsem açlıktan ölmeyi bile yeğleyebilirdim...

Yanlış anlamayın eski konunuzu da okumuştum siz haklısınız kendinizce ama bunca lafın üstüne hala sizinle çalışmaya devam etmesi işe ihtiyacı olduğu ve çocukları sevdiğini düşündürdü bana. Çocuklarınız da onu sevmiş çocuklar bu konuda gayet dürüst oluyorlar. Bence daha fazla kızı da kendinizi de germeyin ve devam edin bu şekilde.

Bi de terliğinizi giyse ne olacak anlamadım genç sonuçta beğendi belki? Çok pahalı bi şey mi onu demeseydiniz bari bilmiyorum böyle okuyunca çok kötü hissettim onun adına

Hayret bişeysiniz valla ya ! Bazısı cidden kafa buluyor ! Önceki konumu okuyun baştan sona sonra yorum yapın !! Kimse lüksten çalışmıyor o kadar lüks içinde olsam zaten ben evde otururum çocuğuma bakarım !!
Yorum istedim yorum yaptığinız,merak edenler olmuştur diye sonucu yazdım,çünkü özelden mesaj atan arkadaşlar oldu,ne yaptınız diye..Ben de son durumu bildirdim,kamera taktık,Kızla da konuştuk şimdilik sıkıntımız yok dedim...Ne yazsaydım ? Kamerayı da takamadık kreş de bulamadık sürünüyoruz mu deseydim ?! Çoğunluk kızı çıkar çıkarmazsan da kamera tak dedi ya da kreş dedi,kreş fikrine eşim yanaşmıyor zorlamak da istemiyorum bişey olursa bana çatacak diye..Kamera taktık her yere..ee ?

Vücudum cidden çok hassas ve gerçekten terlik ayakkabı gibi terin kaldığı giyeceklerde çok etkileniyorum..Hani başka terlik hiç olmasa zaten ben de giyme demezdim,olduğu halde olduğunu söylediğim halde giymesi germişti beni.

Calismak ve 2 cocuga bakici tutabilmek ve ustune eve kamera baglatabilmek bana cok luks geldi

İnanmıyorum ya. Bir insanı yiyecekle şey yapmak. Yiyecek bu gıda. Yeseydi yani, belki canı çekmiştir. Anne ve babama bu kadar kızıyorum ama paylaşmanın özellikle bizden kötü durumdaki insanlara elimizdeki şeyin daha büyük kısmını vermeyi öğrettikleri için teşekkür ediyorum şu an. Zaten ihtiyacı olmasaydı gelip çocuk bakmazdı diye düşünüyorum ve işini de severek yapıyormuş. Bir de açıklama yapmış sizin terliğiniz az ses çıkarıyor diye.. Nasıl mahçup olmuştur. İnsanların kendilerini yetersiz ya da aşağıda görmesine sebep olmayın ya bence, en büyük günah bu.

Önceki konunuzu bilmiyorum da tanıdğım bir abla şehir dışındaki kardeşinin evine gitmiş. Kardeşinin çocuğuna bakıcı bakıyormuş. Abla kardeşinin gardrobunu bir açmış nutella kavanozu, bal kasesi, bir kalıp peynir falan kaplarda duruyormuş. Meğer bakıcı bir günde bir kalıp peyniri yiyor diye saklamış. Doğrudur yanlıştır bilemem ama yaşamayan bilmiyor demek ki. Kınayanların tuzu kuru tabi evde insan çalıştırmak kolay değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…