Önceki konuma bakın sonra yorum yapın!!! 1 tepsi şekerpareyi 24 saatte insan tüketebiliyorsa ben cimriyim,okNeden işten çıkarmayıp yada tavrınızı net belli etmeyip yüzüne gülüp gülüp arkasından kininizi hakaretvari şekilde buraya kusuyorsunuz bu 2 yüzlülük değilde ne? Bence bakıcı pis boğaz değil siz aşırı cimrisiniz bu nedenle kız evinizde ne yese gözünüze batıyor hepsi bu.
O kız böyle düşündüğünüzü bilse evinizde bir dakika bile durmaz şahsen ben sizin gibi birinin evinde çalışmak asla istemezdim hele ki arkamdan böyle konu açıldığını bilsem açlıktan ölmeyi bile yeğleyebilirdim...Önceki konuma bakın sonra yorum yapın!!! 1 tepsi şekerpareyi 24 saatte insan tüketebiliyorsa ben cimriyim,ok
Vücudum cidden çok hassas ve gerçekten terlik ayakkabı gibi terin kaldığı giyeceklerde çok etkileniyorum..Hani başka terlik hiç olmasa zaten ben de giyme demezdim,olduğu halde olduğunu söylediğim halde giymesi germişti beni.Yanlış anlamayın eski konunuzu da okumuştum siz haklısınız kendinizce ama bunca lafın üstüne hala sizinle çalışmaya devam etmesi işe ihtiyacı olduğu ve çocukları sevdiğini düşündürdü bana. Çocuklarınız da onu sevmiş çocuklar bu konuda gayet dürüst oluyorlar. Bence daha fazla kızı da kendinizi de germeyin ve devam edin bu şekilde.
Bi de terliğinizi giyse ne olacak anlamadım genç sonuçta beğendi belki? Çok pahalı bi şey mi onu demeseydiniz bari bilmiyorum böyle okuyunca çok kötü hissettim onun adına
Orda detay vardı çünküBu yazdıklarınızdan bakıcıda bi sorun görmedim diğer konunuz da çok fazla detay vardı bence siz fazla takıntılısınız
Calismak ve 2 cocuga bakici tutabilmek ve ustune eve kamera baglatabilmek bana cok luks geldiHayret bişeysiniz valla ya ! Bazısı cidden kafa buluyor ! Önceki konumu okuyun baştan sona sonra yorum yapın !! Kimse lüksten çalışmıyor o kadar lüks içinde olsam zaten ben evde otururum çocuğuma bakarım !!
Yorum istedim yorum yaptığinız,merak edenler olmuştur diye sonucu yazdım,çünkü özelden mesaj atan arkadaşlar oldu,ne yaptınız diye..Ben de son durumu bildirdim,kamera taktık,Kızla da konuştuk şimdilik sıkıntımız yok dedim...Ne yazsaydım ? Kamerayı da takamadık kreş de bulamadık sürünüyoruz mu deseydim ?! Çoğunluk kızı çıkar çıkarmazsan da kamera tak dedi ya da kreş dedi,kreş fikrine eşim yanaşmıyor zorlamak da istemiyorum bişey olursa bana çatacak diye..Kamera taktık her yere..ee ?
Biliyor çünkü gizli kamera yasal değilKameranın olduğunu bakıcı biliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?