Pisboğaz bakıcı devam..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Off size vallahi !! Yemek yedi diye mi Allah aşkına açın okuyun önceki konuyu!!

Calismak ve 2 cocuga bakici tutabilmek ve ustune eve kamera baglatabilmek bana cok luks geldi
Evet atanmak için sıra bekleyen milyonlar intihar eden yüzlerce insan varken atanıp bulduğu işten istifa eden daha lükste bence !! Hele ki asgari ücretle çalışan eşi ve ikiz bebesi varsa o insanın ! Haklısınız (!)

Yani bilmiyorum ben olsam terliği kıza verir kendim başka terlik alırım sanırım. Bi terliğiniz yoktur sanıyorum.

Ben sizi haklı bulmuştum yemek konusunda ama ben bu şekilde söyleyemezdim sanırım. Siz söylemişsiniz kız da öyle veya böyle devam ediyor. Çocuklarınız da mutlu. Bence artık bu konuyu sıkıntı yapmayın kendinize. Burada konuyu devam ettirmeniz bakıcınıza üzülmemize neden oluyor çünkü kızdan hala pisboğaz diye bahsediyoruz mesela. Çocuklarınızı emanet ettiğiniz birine ne siz bu kadar laf söyleyin ne de söyletin. Bunlar ister istemez sizin kalbinizi de karartır. Burdan da olumlu dönüt almayacaksınız bu sefer bence kızacaklar size. Bu işler böyledir :) Akışa bırakın artık.

Tamaam,bana uyar

Terlik bir örnek..birçok sevmediğim davranışı vardı ancak şu kanıya vardım,özeniyor o yüzden evet kapattım bende..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…