- 18 Aralık 2015
- 10
- 7
- 1
- Konu Sahibi DerinDeniz01
-
Yanımda olsa ağzı boş durmasn diye bişeyler tıkıştırırdım da farklı şehirlerdeyiz malesef. Daha bi gün oldu bırakalı ama şimdiden sabrım taşmak üzereçiğdem ver çiğdem çitletsin. leblebi yesin sakız ver oyalanck brşeyler bul :)
Teşekkür ediyorum inşallah bizde de işe yararKesinlikle sakiz. Biz nisanliyken eşim sigarayi bırakmayı sakız bagimlisi olmustu ama en azindan sınırı kuduzlugu azalmıştı aylarca hergun çiğnedi şimdi 6. Senesinde masallah tiksiniyor artik dumani bile boguyor.
Ben sigara kokusuna tahammül edemem bir yıldır beraberiz her zaman senin için bırakcam derdi de kısmet bugüneymiş. Benim için bıraktığından tribinide çekmek zorundayım ama bazen sabrım taşıyor çığlık atasım geliyo.küçücük şeyleri bile büyütüyor sanki başka bir adam oldu gibi bi tuhafOna nikotin bandı alın yapıştırın . Eger birakmasi icin gecerli bi sebebi yoksa yarın öbur gun gene baslar diyor icimden bir ses . En kotü ihtimal sen dayanamazsin sinirine ve isyan edersin oda seni bahane edip tekrar başlar :)
Vay be .. lisedeyken bir arkadaşım hiçbir erkek bir kız için sigarayı bırakmaz demisti . o gunden sonra israr etmemistim icme diye . İnsallah olumlu sonuclanır çabanız . Siz sakin olun da vazgecmesin . Siz kendinize başka bir meşgale bulun sinirlenmemek icinBen sigara kokusuna tahammül edemem bir yıldır beraberiz her zaman senin için bırakcam derdi de kısmet bugüneymiş. Benim için bıraktığından tribinide çekmek zorundayım ama bazen sabrım taşıyor çığlık atasım geliyo.küçücük şeyleri bile büyütüyor sanki başka bir adam oldu gibi bi tuhaf
Vay be .. lisedeyken bir arkadaşım hiçbir erkek bir kız için sigarayı bırakmaz demisti . o gunden sonra israr etmemistim icme diye . İnsallah olumlu sonuclanır çabanız . Siz sakin olun da vazgecmesin . Siz kendinize başka bir meşgale bulun sinirlenmemek icin
Tesekkur ederim denemekte fayda var :)Ağzını oyalayacak bir şey iyi olur. Mesela sakız çiğneyebilir.
Evet çok iyi olur o siniri biliyorum az da olsa sizi bile sigaraya başlatır siz kpss calisin en iyisi :))Beni sevdiğini bilirdim de benim için sigarayı bırakcağına ihtimal vermezdim. Kpss ye hazırlanıyorm zaten iyisi mi derslere asılıp kafa dağıtayım
Benim kocam nisanliyken birakmisti ama benim için değil saglikli çocuklar dünyaya getirsin diye :) yani kizi için birakmis oldu. Bir kiz icin sigara birakttiVay be .. lisedeyken bir arkadaşım hiçbir erkek bir kız için sigarayı bırakmaz demisti . o gunden sonra israr etmemistim icme diye . İnsallah olumlu sonuclanır çabanız . Siz sakin olun da vazgecmesin . Siz kendinize başka bir meşgale bulun sinirlenmemek icin
Bu çok iyiymişBenim kocam nisanliyken birakmisti ama benim için değil saglikli çocuklar dünyaya getirsin diye :) yani kizi için birakmis oldu. Bir kiz icin sigara biraktti
Amiiinnnnn insallah. :)Bu çok iyiymişDarısı milletimizin başına :))
Bakın şimdi işkillendim. Geçenlerde en az üç çocuk isterim filan diyodu bnm için bırakmadıbmı yoksaBenim kocam nisanliyken birakmisti ama benim için değil saglikli çocuklar dünyaya getirsin diye :) yani kizi için birakmis oldu. Bir kiz icin sigara biraktti
Valla bende baslarda benim için sandiydim da öyle diyodu sonra ağzındaki baklayi çıkardı :) cocuklarimiz saglikli olsun diye benim için bırakmış falanlar girmişti. Aman biraksinda kim için olduğu önemli degilBakın şimdi işkillendim. Geçenlerde en az üç çocuk isterim filan diyodu bnm için bırakmadıbmı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?