Var gibi ama şöyle anneme çok iyi davranıyor kardeşime ne dese evet diyor bi bana böyle sanırım kız evladım diyeŞaşkınlık içinde okudum yazdıklarını.Bir baba neden böyle davranabilir,mantığım almadı.Acaba babanızın psikolojik bir rahatsızlığı var mı?
Tek isteğim o zaten inşallah bir şekilde kurtulucambu ne ya kendini kurtar başka bişey yapamazsın
Ya şu an okucak durumda değilim birazda kafam basmıyor sanırım allaha şükür iki + iki yapcam inşallah gelecek sene ye öyle kendimi kurtarcam şimdi bi sene evdeyim iş bakıyorum meselaGenelleme yapmıyorum ama ilerde anne baba yaşlanınca çok az erkek evlat anasına babasına bakıyor.Misal benim anneannem o bizi çok sever ,aşırı sever.Ama gel gelelim dayım ona bakmadığı sallamadığı halde,200 metre ilerisinde oturup bir halini sormadığı halde,parasının peşinde olduğu halde her geldiğinde "aman oğlum nasılsın,oğlum şunu ye " falan filan.Onun oğluna da öyle diğer torununa ,onu azarlar verdiği harçlığı beğenmez,teli suratına kapatır ama gelince anneannem hala "oğlum rahat mısın bir şey var mı aç mısın " Sanki ona çok süper davranıyorlarmış gibi.
Neyse sinirim bozuldu baban benim babam olsaydı katil olurdum .Bir an önce üniversite tutturup şehir dışında kurtul.Yurda çıkarsın ,burs çıkmazsa kredi alırsın ,muhtaç olma ,bu adam göndermez sana .
Annen neden bir şey demiyor ,korkuyor mu ?Bu arada ben olsam ileride bakmam ,gerçekten .O çok sevdiği oğlu baksın.
Aynen öyle Inşallah iş bakıyorum dediğiniz gibiofkene kapilip elinden kaza cikmasin.
gencecik yasinda basini belaya sokmanin alemi yok,yillarin hapishanelerde curur Allah korusun.
yasadigin yerde illa ki satis elamani vs. olarak girebilecegin isler vardir,dene bakalim kendi parani kazanmak cok daha iyi olacaktir babanin parasini almaktansa.
yuksek okula da seneye mutlaka gir,lise mezunu olmaktan bi adim onde olursun.
Annem korkmuyor ama bıktı sürekli dur yapma sus demekten baba denilen insana zaten oda dinlemiyor bileGenelleme yapmıyorum ama ilerde anne baba yaşlanınca çok az erkek evlat anasına babasına bakıyor.Misal benim anneannem o bizi çok sever ,aşırı sever.Ama gel gelelim dayım ona bakmadığı sallamadığı halde,200 metre ilerisinde oturup bir halini sormadığı halde,parasının peşinde olduğu halde her geldiğinde "aman oğlum nasılsın,oğlum şunu ye " falan filan.Onun oğluna da öyle diğer torununa ,onu azarlar verdiği harçlığı beğenmez,teli suratına kapatır ama gelince anneannem hala "oğlum rahat mısın bir şey var mı aç mısın " Sanki ona çok süper davranıyorlarmış gibi.
Neyse sinirim bozuldu baban benim babam olsaydı katil olurdum .Bir an önce üniversite tutturup şehir dışında kurtul.Yurda çıkarsın ,burs çıkmazsa kredi alırsın ,muhtaç olma ,bu adam göndermez sana .
Annen neden bir şey demiyor ,korkuyor mu ?Bu arada ben olsam ileride bakmam ,gerçekten .O çok sevdiği oğlu baksın.
Değil evet ama ayakta durmalıyım ayrıca ben gerçekten merak ettim mesela benim arkadaşım hediye sever kimi hiç sevmez tabiki sevginin ölçüsü olmax ama kendi içimde bazı cevapları almam gerektiE sen gecenin bi vakti de eşleriniz tartafından sevildiğinizi nasıl anlarsınız diye de bi konu açmışsın ? benimki kutlamadı bile o gün ablasının yanındaydı falan?????
PİSKOLOJİN İYİ DEĞİL CİDDEN.
Iki+iki den ümutliyim ben hem de ise gircem inşallahOkuyup meslek sahibi olmandan baska kurtulus yolu yok malesef
Yani bu konu oylesine uydurmasyon mu bosuna mi telkinde bulunduk yani fake dalga geciyor yok artik ya ayip ya yinede yargisiz infaz yapmak istemem kendisi boyle bir konus acmis karistirma ihtimaliniz yok dimi uzuldum simdi su kadar insani kandirmas cok yanlisE sen gecenin bi vakti de eşleriniz tartafından sevildiğinizi nasıl anlarsınız diye de bi konu açmışsın ? benimki kutlamadı bile o gün ablasının yanındaydı falan?????
PİSKOLOJİN İYİ DEĞİL CİDDEN.
Yani bu konu oylesine uydurmasyon mu bosuna mi telkinde bulunduk yani fake dalga geciyor yok artik ya ayip ya yinede yargisiz infaz yapmak istemem kendisi boyle bir konus acmis karistirma ihtimaliniz yok dimi uzuldum simdi su kadar insani kandirmas cok yanlis
Konu sahibi kuş beyinlinin teki bir de o beyniyle milletle dalga geçiyor.Yani bu konu oylesine uydurmasyon mu bosuna mi telkinde bulunduk yani fake dalga geciyor yok artik ya ayip ya yinede yargisiz infaz yapmak istemem kendisi boyle bir konus acmis karistirma ihtimaliniz yok dimi uzuldum simdi su kadar insani kandirmas cok yanlis
Ya niye dalga geçeyim tek bir sebep söyle sevgiye ihtiyacım var evet ama bunlar uydurulcak şeyler mi sence öyle diyorsan saygı duyarım keşke anlatmasaydım pişman oldum genede saygı duydum düşüncelerinizeKonu sahibi kuş beyinlinin teki bir de o beyniyle milletle dalga geçiyor.
Çok saolun sadece içimi dökmek istedim böyle duruma düşüp hakaret edince kötü hissediyorum kendimiBelki bazıları tanınmamak için dolaylı yoldan derdini anlatıyor olmazmı insanları yargılamak çok kolay bu sayfada zannetmiyorum kimse kendi resmini koymaz hepimiz anonim giriyoruz, derdimizi,sıkıntımıźı,paylaşıyoruz ,ben mesala sazial biriyim yardımda bulunurum,yaşımdan dolayı çevremde fikir veririm, ama bazen kendime fayda olmaz ,burda ne güzel paylaşıyoruz destek çıkıyoruz, arasıra facklar,Kırıcılar çıkıyor
yolun açık açık olsun, Mdnacrayz sana inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?