Piskolojim bozuldu yardım

E sen gecenin bi vakti de eşleriniz tartafından sevildiğinizi nasıl anlarsınız diye de bi konu açmışsın ? benimki kutlamadı bile o gün ablasının yanındaydı falan?????

PİSKOLOJİN İYİ DEĞİL CİDDEN.

Şaşkınlık içinde okudum yazdıklarını.Bir baba neden böyle davranabilir,mantığım almadı.Acaba babanızın psikolojik bir rahatsızlığı var mı?
Var gibi ama şöyle anneme çok iyi davranıyor kardeşime ne dese evet diyor bi bana böyle sanırım kız evladım diye

Ya şu an okucak durumda değilim birazda kafam basmıyor sanırım allaha şükür iki + iki yapcam inşallah gelecek sene ye öyle kendimi kurtarcam şimdi bi sene evdeyim iş bakıyorum mesela

Aynen öyle Inşallah iş bakıyorum dediğiniz gibi

Annem korkmuyor ama bıktı sürekli dur yapma sus demekten baba denilen insana zaten oda dinlemiyor bile

Değil evet ama ayakta durmalıyım ayrıca ben gerçekten merak ettim mesela benim arkadaşım hediye sever kimi hiç sevmez tabiki sevginin ölçüsü olmax ama kendi içimde bazı cevapları almam gerekti

Çok saolun hepiniz derdime ortak olup yükünü hafifletip önerilerde bulunduğunuz için

Yani bu konu oylesine uydurmasyon mu bosuna mi telkinde bulunduk yani fake dalga geciyor yok artik ya ayip ya yinede yargisiz infaz yapmak istemem kendisi boyle bir konus acmis karistirma ihtimaliniz yok dimi uzuldum simdi su kadar insani kandirmas cok yanlis

valla sabah okurken aynı isim dikkatimi çekti, bakın isterseniz siz de ama aynı kişi konu çok başka..

Şu durum zaten anlatılanlar bana fazla abartı gelmişti tabiki doğru olabilme ihtimali de vardır ama ben hiç samimi bulmadım.

Konu sahibi kuş beyinlinin teki bir de o beyniyle milletle dalga geçiyor.

Niye hakaret ediyosunuz ya çok şaşırdım dalga niye geçeyim derdimi paylaştım sadece çok üzüldüm böyle düşünmenize dalga geçmek için ne gibi bir sebebim olabilir ki inanın çok üzüldüm keşke anlatmasaydım

O konuyu açtım ama kötü niyetli değil sadece sevilmek güzel bir duygu olsa gerek ben sevilmemişim bunu anladım sizin sayenizde bu kadar yani niye yanlış düşünüyorsunuzya

Konu sahibi kuş beyinlinin teki bir de o beyniyle milletle dalga geçiyor.
Ya niye dalga geçeyim tek bir sebep söyle sevgiye ihtiyacım var evet ama bunlar uydurulcak şeyler mi sence öyle diyorsan saygı duyarım keşke anlatmasaydım pişman oldum genede saygı duydum düşüncelerinize

Ne güzel dert anlatılacak insanlar var dedim derdime ortak oldunuz sevindim bundan sonra kimseye anlatmıcam hiç bir şey ya

Farklı farklı birçok sorunum var sizinle paylaşmak istedim sadece konular farklı evet ama hepimiz de aynı konu açıp sadece bir konu açma hakkımız yokki ya

Belki bazıları tanınmamak için dolaylı yoldan derdini anlatıyor olmazmı insanları yargılamak çok kolay bu sayfada zannetmiyorum kimse kendi resmini koymaz hepimiz anonim giriyoruz, derdimizi,sıkıntımıźı,paylaşıyoruz ,ben mesala sazial biriyim yardımda bulunurum,yaşımdan dolayı çevremde fikir veririm, ama bazen kendime fayda olmaz ,burda ne güzel paylaşıyoruz destek çıkıyoruz, arasıra facklar,Kırıcılar çıkıyor

yolun açık açık olsun, Mdnacrayz sana inanıyorum

Çok saolun sadece içimi dökmek istedim böyle duruma düşüp hakaret edince kötü hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…